Menü

InnVoice - egy barátságos online számlázó

Papír alapú és elektronikus számlázás egyszerűen

A szombathelyi cég 2000 óta fejleszti számlázó szoftver megoldásait, ma mintegy 6000 regisztrált felhasználóval büszkélkedhet. Felhő alapú online számlázó programja desktopon és mobilon is elérhető, így használata a sokat úton levő vállalkozók számára is testhezálló.  Időbélyeggel ellátott elektronikus számlák kiállítására is képes.

Mind a négy csomaghoz 30 napos ingyenes verzióhoz jár, az előfizetés megvásárlása után további 60 napunk van eldönteni, hogy az InnVoice-e az igényeinknek legmegfelelőbb számlázó program – ezt pénzvisszafizetési garancia biztosítja. Ha a döntés megszületett, havi és éves fizetési gyakoriságot is választhatunk, a havival összehasonlítva az éves előfizetés révén 2 hónapi díjat spórolhatjuk meg.
Ha lendítenél kifizetéseiden, légy bankkártya-elfogadó az InnVoice-szal. Regisztrációt követően a kiállított számláidat ügyfeleid bankkártyával is rendezhetik. Erre a funkcióra még nem találtunk példát: bravo, InnVoice!

A biztonságos, többlépcsős bejelentkezés és a NAV-megfelelés mára már alapkövetelménynek számít az online számlázók körében, viszont az InnVOice heti rendszerességű verziófrissítésével rekordot állít a hazai számlázó szoftverek között. Arról nem esik szó a rendelkezésre álló információforrásokban, hogy a számlázó program a Windows-on kívül pontosan mely operációs rendszereken működtethető.

A számlázó programok összehasonlítása során egyre gyakrabban találkozunk az import- és export funkciókkal. Az InnVoice esetében több könyvelő programba exportálhatod a számlákat, valamint könyvelődet is „megajándékozhatod” egy olvasási hozzáféréssel, így együttműködésetek minden eddiginél gördülékenyebb lehet. Tömeges számlagenerálást vagy partner importot azonban ez az online számlázó nem tud.

Az InnVoice ügyfélszolgálatát telefonon és e-mailen érheted el, de kérdéseidre a választ a weboldalon található praktikus InnVoice Felhő Kézikönyben is megtalálhatod.

4 csomag, 4 funkciószint

Kezdő vállalkozók, figyelem!

A kisforgalmú ügyfeleknek szánt ingyenes verzió csak a legszükségesebb funkciókat tartalmazza: forintos papír alapú számlázást tesz lehetővé. Emellett ha új számlát állítunk ki, a kezdő csomag is felajánlja, hogy a korábbi számlák alapján válasszuk ki az aktuális vevő „kilétét”. Az InnVoice adatbázisa egyébként minden magyar céget magába foglal, az automatikus kitöltés miatt a hibázás esélye emiatt elenyésző.

Egy lépéssel előre: számlázó program forint és deviza számlákhoz

Többnyelvű vagy deviza számlák kiállításához, elektronikus számlázásához, illetve ha szállítólevelek előállítása a feladat, már a pénztárcánkba kell nyúlnunk (ha nem is túl mélyen, hiszen a számlázó program havi/éves díja mindössze 1 490 + ÁFA/ 14 990 Ft+ÁFA). Már a forint és deviza csomag is lehetőséget ad a céglogó elhelyezésére, továbbá a vevő- és terméktörzsek kialakítása vagy több felhasználó kezelése sem probléma.
Megspórolhatjuk a postázás költségét, ha az e-mailes küldésre voksolunk (emlékeztetőül: a nyomtatás mindkét fél részéről, ebben az esetben sem maradhat el!).

Raktár –és készletkezelés

Tartalmazza mindkét alacsonyabb szintű csomag képességeit, az online számlázó ebben az esetben többek között készletkezelővel, leltározóval, valamint bevételezővel bővül. Mindezt több raktáron belül és keresztül is elvégezhetjük. A számlázó program szükség esetén a környezetvédelmi termékdíjjal is kalkulál, és ha selejtezésre kerül a sor, azt is egyazon felületen belül intézheted.
Díja havi/évi szinten 5 900 Ft+ ÁFA, illetve 59 000 Ft+ ÁFA.

Felhő Boltmenedzser: online eladói szoftver

A raktárkezelő funkciókat a kiskereskedelmi csomagban a vonalkód és a nyugtás vásárlások kezelése tetézi. Akár földrajzilag elkülönülő telephelyeket is képes koordinálni, a letisztult eladói felület pedig könnyű kezelhetőséget ígér.
Ára 6 900 Ft + ÁFA, illetve 69 000 Ft + ÁFA.

Webáruház kapcsolat díjmentesen

Webáruház számlázásra készülsz? Az InnVoice számlázó programot a Shoprenter és az Unas Webshop alkalmazásokba integrálhatod – mindezt extra díjak nélkül!
A webáruház szinkronizáció lépései:

Megnyerőek tűnik az InnVoice által kínált számlázó program megoldás? Ismerd meg közelebbről az InnVoice weboldal segítségével!