Menü

Clear Admin Számlázó program

Leegyszerűsített számlázás éves díj nélkül

A közhelyes „Egyszerű, ám nagyszerű” kijelentéssel kezdhetnénk ezt az elemzést is. Majd 50 ezer regisztrált ügyfél választotta a Clear Admin számlázót, ahol a fejlesztőknek valószínűleg a „nem a ruha teszi az embert” mentalitástól vezérelve sikerült egy jól strukturált, könnyen elsajátítható számlázó szoftvert összerakniuk – mindezt bármifajta kérkedés nélkül. 

Habár a Clear Admin ingyenes verziója csak a számlázó szoftverektől elvárt alapvető funkciókat biztosítja, cserébe idő-és mennyiségbeli korlátozások nélkül, díjmentesen használható. 

Figyelem! A Clear Admin felhő alapú, online számlázásra csak korlátozottan képes, a fejlesztők inkább a helyi hálózaton való használatot ajánlják, főképp az alacsony adatszolgáltatási sebesség miatt. 

A számlázó programok összehasonlításakor elsődleges szempont, hogy az alapszolgáltatásba hány db ingyenes számla tartozik. A felhasználók megelégedésére szolgálhat, hogy még az ingyenes verzió is korlátlan papír alapú számla kiállítására ad lehetőséget. Továbbá képes bruttó és nettó árral, fordított adózással dolgozni, a számlaszám formátuma pedig kiválasztható. Többféle sablon áll rendelkezésre, ami a számla külalakját illeti (egyedi sablon igénye esetén a felhasználó a fejlesztőkhöz fordulhat segítségért). Lehetőség nyílik sztornó és piszkozat számlák készítésére is, a számlázó szoftver számára a számlaismétlés (klónozás) sem jelent gondot.

Figyelem! A Clear Admin elektronikus számla előállítására nem alkalmas!  

A számlázó szoftver (kommunikációban is hangsúlyozott) egyszerűsége ellenére a szoftver több felhasználó kezelésére is képes, egyetlen fiók pedig több vállalkozás ügyvitelének is teret ad. Mégis, ha igazán sokrétű számlázási lehetőségeket szeretnénk magunkénak tudni, a Clear Admin ráépülő moduljait kell közelebbről szemügyre vennünk. 

Kiemelendő, hogy a modulok használatáért csupán egyetlen alkalommal, azok beszerzésekor kell fizetni – tehát nincs éves díj. A fejlesztők hangsúlyozzák a számlázó folyamatos karbantartását illetve frissítését, a könyvelőprogram pedig automatikusan a szoftver legújabb verziójára vált.

Nézzük, milyen speciális, fizetős modulokkal bővíthetjük a Clear Admin alapszoftverét! 

Egyéb, praktikus lehetőségek: 

Amit a Clear Admin nem tud

Bár a jelek szerint igény lenne rá, a honlapon fellelhető információk alapján a készlet-és raktárkezelésre még egyik modul sem képes. A Clear Admin viszonylag nagy hátránya továbbá az elektronikus számlázás lehetőségének teljes hiánya. Más, kicsit komplexebb számlázó programok esetében a többlépcsős bejelentkezés magától értetődik, mi a biztonság tekintetében ennek a számlázó programnak az esetében kissé nagyobb kockázatot feltételezünk.

Ha a számlázó programot pénzügyi mérleg felállítására, például kiadások kezelésére is igénybe vennénk, a Clear Admin akkor sem bizonyul előnyös választásnak, e funkciók hiánya miatt.

Support telefonon, e-mailen és személyesen

A ClearAdmin a súgóban nem elérhető kérdések megválaszolására írásos és szóbeli ügyfélszolgálatot biztosít, sőt kitelepülést is vállal, vidéken és Budapesten egyaránt. Ez a számlázó szoftver betanulási fázisában különösen hasznosnak bizonyulhat. Egyedi C++ fejlesztéseket, valamint testre szabott számlasablonok elkészítésének igénye esetén a felhasználók azokat 10.000-14.000 Ft/ munkaóra tarifán. 

Kíváncsivá tettünk? Látogass el a Clear Admin számlázó honlapjára, ahol még részletesebb információk birtokába juthatsz!  


Kíváncsivá tettünk? Látogass el a Clear Admin számlázó honlapjára, ahol még részletesebb információk birtokába juthatsz!