Menü
X Okos megoldásokkal segít az üzletszerzésben az Erste Bank

X Okos megoldásokkal segít az üzletszerzésben az Erste Bank

A hazai kisvállalkozások számára a tőkehiány mellett az adminisztráció és az üzletszerzés jelenti az egyik legnagyobb kihívást, hiszen legtöbbször nincs külön csapatuk, amely ezzel foglalkozzon. Az Erste Bank számlavezető ügyfelei az Erste PowerOn partner program keretében most egy évig díjmentesen használhatjákaz üzlet fejlesztését segítő szolgáltatásokat is.

Egy vállalkozónak egyszerre kell az adózástól a pénzügyeken át a munkaerő menedzsmenten keresztül a szakmai kérdésekig minden területen helytállnia, miközben rajta múlik a cég jelene és jövője. Minden nap a vállalkozásban is dolgoznia kell annak érdekében, hogy a piac által elvárt színvonalon tudják kiszolgálni ügyfeleiket. 

Arra kevesebb idő és energia marad, hogy lépést tartson az egyre gyorsabban változó világgal, kezelje a pénzügyeket, fejlessze a cégét vagy üzletszerzéssel foglalkozzon. Az Erste Bank kedvezményes számla- és hitelkonstrukciói mellett az üzlet fejlesztését segítő szolgáltatásaival is támogatja a vállalkozókat. 


Nagyobb közösségben könnyebb partnert találni

A kisebb vállalkozások számára – főleg a kezdetekben – komoly nehézséget jelent a minőségi üzleti kapcsolatok kialakítása, a lehetséges piaci partnerek felkutatása. A legtöbb esetben, ha egy szolgáltatásra, termékre van szükségünk, egy keresőoldalon nézünk utána, és az első szembejövő cégtől kérünk árajánlatot. Azok, akik több társaság kínálatát ismernék meg, jelentős időt tölthetnek el a beszerzéssel, hiszen tucatnyi vállalkozástól kell árajánlatot kérni, megvárni a beérkezésüket, majd azokat az adott szempontok alapján összehasonlítani. 

Ezt a folyamatot egyszerűsíti, a lehetséges üzleti partnerek összekapcsolását segíti az Erste és a Brillit üzleti közösségi platformja, a Power Network. A regisztráló vállalkozások egyszerre lehetnek beszállítók és megrendelők a rendszerben, amely egy közös platformon keresztül egyszerűsíti és automatizálja a cégek közti üzletszerzést: a beszerzési igényt automatikusan juttatja el azokhoz a cégekhez, amelyek – tevékenységi körük alapján – érintettek lehetnek. A felhasználók egyetlen gombnyomással képesek több cégtől egyszerre árajánlatot kérni, vagy egy számukra új társaság beszerzésére ajánlatot tenni. A sikeres üzlet létrejöttét követően értékelhetik is egymást a vállalkozók.

Nyitott ajánlatkérések mellett zárt beszerzések indítására is van lehetőség, amikor csak azokhoz jut el a tender, akiket a beszerző kiválaszt. A kiírónak időkeretet is meg kell adni az ajánlatok beérkezésére, így tervezhetőbbé tudja tenni a folyamatot. Az árajánlat elfogadása után a rendszer automatikusan értesíti a nyertes vállalkozást, és azokat is, akiknek az ajánlata nem nyert.

Nem elég látni, látszani is kell

Ma már valószínűleg senkinek nem kell elmagyarázni, miért és mekkora segítséget jelent az üzletszerzésben egy saját weboldal. Az Erste és a Honlap.hu PowerWeb szolgáltatása segítségével most mindenki ingyen létrehozhatja és 12 hónapig díjmentesen működtetheti saját portálját. A website-okat gyorsan és egyszerűen, kész honlap elemekből lehet összerakni, a weboldal szolgáltatásai azonban így is teljes körűek és egyénre szabhatók. A portál kialakításához szükség szerint személyes tanácsadó támogatását is igénybe lehet venni, a folyamatot folyamatosan fejlesztett, aktualizált szolgáltatások segítik.

Az Erste számlavezető ügyfelei két csomagból választhatnak. Mindkettőhöz tartozik egy .hu-s végződésű domain cím, amin a weboldal lesz majd elérhető, emellett e-mail fiók és tárhely segíti a működést. A honlapok tartalma 24 widget-ből, azaz mikroelemből épülnek fel, emellett 874 honlap blokk, vagyis építőkocka segíti az oldalakat testreszabni: ezeket a blokkokat a legfontosabb funkció mentén tervezték, hogy gyorsítsák, és hatékonyabbá tegyék a honlap készítés folyamatát.

Erste PowerOn partner program díjmentes szolgáltatásokkal 

Az Erste PowerOn partner programban az Erste Bank számlavezető ügyfelei – egy gyors regisztrációt követően:

Az Erste PowerOn programban elérhető szolgáltatások értéke összesen 48 ezer forint, vagyis ennyit spórolhatnak most a vállalkozások.

Az Erste Bank az Erste PowerOn partner program mellett egy új, kedvezményes számlacsomaggal is segíti a vállalkozásokat. A Power számlacsomagban:


Az Erste Power számlacsomagról és az Erste PowerOn partner programról további részleteket itt találsz: Erste PowerOn


X Fizetett cikk az Erste Bank megbízásából.


Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

NAV online számlaadat-szolgáltatás - 2021. március 31-ig nem büntet a NAV

NAV online számlaadat-szolgáltatás - 2021. március 31-ig nem büntet a NAV

2021. március 31-ig még nincs szankció, ha online nem érkeznek be a NAV-hoz a magánszemélyek vagy külföldiek számára kiállíto...

Sok az újdonság az InnVoice online számlázóban X

Sok az újdonság az InnVoice online számlázóban X

A NAV online adatszolgáltatási kötelezettség és a technológia lehetőségek számos kaput nyitottak meg az online számlázás mode...

Nincs enyhítés! Maradnak a KATA szigorítások

Nincs enyhítés! Maradnak a KATA szigorítások

Sokan számítottak arra, hogy a különböző szakmai szervezetek észrevételei alapján módosítják a KATA 2021-re tervezett változt...

2021. január 1-től minden online kassza mellett kötelező az elektronikus fizetési lehetőség

2021. január 1-től minden online kassza mellett kötelező az elektronikus fizetési lehetőség

Mintegy 60 000 vállalkozást érint a kormány gazdaságfehérítő intézkedéseinek következő eleme, amely kötelezővé teszi az elekt...