Menü
Üzleti kockázat csúcsra járatva!  Hol keressünk sürgősen biztonságot a fenyegetett környezetben?

Üzleti kockázat csúcsra járatva! Hol keressünk sürgősen biztonságot a fenyegetett környezetben?

Erre az üzleti környezetre, ami most jön, nem voltunk felkészülve. A rugalmasságra, a problémamegoldásra, a kríziskezelésre, és az alkalmazkodásképességre most nagyobb szükségünk van, mint valaha. Kiszámíthatatlan veszélyek, fenyegető jövő, napi rutinok összedőlése, a pénzek értékének hektikus változása, drasztikus költségnövekedések egyik-napról a másikra. Most legyünk okosak! A PP Konferenciaközpont és BKIK „Üzleti kockázat csúcsra járatva" című hibrid konferenciáján május 19-én az előadók a megmaradás érdekében adnak hasznos tanácsokat, információkat a kkv-döntéshozóknak.

Az eddig biztonságosnak, kiszámíthatónak tűnt világ felborult. És még hol van a vége? Az biztos, hogy fel kell készülnünk a nyersanyaghiányra, a földrajzi optimalizációra épült logisztikai rendszerek összeomlására, az élelmiszerhiányra, a kétszámjegyű inflációra, a világgazdasági krízisre, a hazai költségvetési problémák miatti fenyegetettségre, az EU-s támogatások elmaradására, a magas, kigazdálkodhatatlan kamatszintekre, és az energiaárak elszabadulására. Ilyen körülmények között kell tovább működtetnünk cégeinket! A megmaradás, a növekedés, de a tönkremenés is benne van a pakliban.


Az üzleti kockázatok beláthatatlanok, egyszerre vannak jelen a legnagyobb veszélyek. És még senki sem tudja, hol a vége. Kihívás ez a javából!

Megszokott kockázataink mellé halmozott, gigantikus veszélytömegeket kaptunk. A kockázatkezelésre mentálisan is fel kell készülnünk.

Fel kell vértezni magunkat a kockázatok kivédésének minden fortélyával!

A PP Konferenciaközpont és BKIK „Üzleti kockázat csúcsra járatva" című hibrid konferenciáján május 19-én várjuk a kkv-döntéshozókat!

A budapesti helyszínre jövők Networking különprogramon is részt vehetnek. A távolról videón bekapcsolódók 7 napig nézhetik meg az előadásokat.


Részletes információk a programról és regisztráció:

https://ppkonferencia.hu/konferenciakozpont/uzleti-kockazat-csucsra-jaratva/

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Termékek és szolgáltatások számlázása külföldre katásként

Termékek és szolgáltatások számlázása külföldre katásként

Azon túl, hogy a külföldi katás számlázás alapvető szabályait ismered, a gyakorlatban fontos, hogy az ügyfeledre és az általa...

Katásként így számlázz külföldre

Katásként így számlázz külföldre

A 2021-es szigorítások ellenére még manapság is sokaknak megéri kisadózóként, a katás adózási szabályoknak megfelelően vállal...

5 ok, hogy bevezess egy CRM rendszert

5 ok, hogy bevezess egy CRM rendszert

A CRM (Customer Relationship Management) rendszerek olyan adatbázisok, amelyekben rendszerezve láthatod az összes ügyfélkapcs...

Üzleti kockázat csúcsra járatva!  Hol keressünk sürgősen biztonságot a fenyegetett környezetben?

Üzleti kockázat csúcsra járatva! Hol keressünk sürgősen biztonságot a fenyegetett környezetben?

Erre az üzleti környezetre, ami most jön, nem voltunk felkészülve. A rugalmasságra, a problémamegoldásra, a kríziskezelésre, ...