Menü
Számlázó program a zsebedben? Mobilra telepíthető számlázó programok felületeinek összehasonlítása

Számlázó program a zsebedben? Mobilra telepíthető számlázó programok felületeinek összehasonlítása

A számlázó programok megjelenése óta érezhetően egyre kevesebb a céges papírmunka és a számlák kiállítása is csak pár kattintás. Viszont a modern vállalkozók számára már az is fontos, hogy a mozgalmas mindennapokban utazás közben, két találkozó között, irodán kívül is naprakészek maradjanak cégük ügyeivel. Ebben a cikkben számlázó programok fejlődő mobilos felületeit mutatjuk be a számlázási funkcióik, az egyéb lehetőségeik és a kezelhetőségük alapján. Te is egy vagy a pörgős életvitelt követő vállalkozók közül? Olvass tovább és találd meg a számodra tökéletes mobil számlázót!

Billingo MobilAPP

A modern és fiatalos Billingo mobilos alkalmazása 2021 júniusában látott napvilágot és a cégtől megszokott módon azóta is folyamatosan fejlődik. A meglévő Billingo fiókod mellé az applikáció ingyenesen letölthető, amennyiben legalább Android 8.0-ás készülékkel vagy iOS 10.0 vagy újabb verzióval rendelkezel. A Billingo MobilAPP-ban az előfizetési csomagodnak megfelelő csomagokat tudod használni.

A Billingo MobilAPP jelenlegi számlázási funkciói:

A Billingo MobilAPP extra funkciói:


A Billingo mobil alkalmazása az asztali verzió dinamikus, kék arculatát és struktúráját követi. A használatot jelentősen megkönnyítik a nagy, jól olvasható szövegek.
A MobilAPP internetkapcsolattal működik és automatikus NAV adatszinkron is beállítható hozzá.

Töltsd le Androidra »

Töltsd le iOS-re »

Innvoice APP

Az Innvoice számlázó program mobilos verziója egy internetkapcsolattal használható, ingyenesen telepíthető applikáció. Android 4.1 vagy újabb, illetve iOS 12.0 vagy újabb verziószámú készülékekkel kompatibilis. A NAV Online Számla rendszerrel összekapcsolva az adatszolgáltatás folyamatai teljes mértékben automatizálhatók.

Az Innvoice alkalmazással elvégezheted

Az Innvoice mobilalkalmazás egyéb funkciókkal is kényelmesebbé teszi a munkádat:


Az Innvoice mobilalkalmazás egy egyszerűen kezelhető, gyors és folyamatos fejlesztés alatt álló számlázó program. A mobilos verzóban az előfizetésednek megfelelő funkciókat tudod használni, ezek köre folyamatosan bővül. A fejlesztők célja, hogy a közeljövőben már minden asztali funkció a zsebedben is elérhető legyen.

Töltsd le Androidra »

Töltsd le iOS-re »

MolSoft CashAndGo

A MolSoft CashAndGo egy ingyenesen telepíthető, Android 5.0 vagy újabb, illetve iOS 8.0 vagy újabb támogatottsággal rendelkező mobil számlázó program. A megfelelő NAV Online Számla beállításokkal internetkapcsolat mellett automatizálható vele a kötelező számlaadat-szolgáltatás. A CashAndGo mobilapplikációval az előfizetésednek megfelelő funkciókat akár útközben is használhatod.

A MolSoft CashAndGo számlázó funkcióival lehetőséged van

A CashAndGo extra funkciói között megtalálható


A MolSoft CashAndGo egy minden felesleges részletet nélkülöző, letisztult alkalmazás. Rendkívül egyszerű kezelhetősége lehetővé teszi, hogy a munkáról semmi se vonhassa el a figyelmedet.

Töltsd le Androidra »

Töltsd le iOS-re »

NAV Online Számlázó

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal saját fejlesztésű mobil számlázó programja egy ingyenesen telepíthető és használható, valós idejű adatszolgáltatást tartalmazó applikáció. Kompatibilis minden Android 7.0 vagy újabb, illetve iOS 11.0 vagy újabb verziószámú készülékkel.

A NAV Online Számlázó mobilos verziójával

Az applikáció extra funkcióinak köszönhetően


Töltsd le Androidra »

Töltsd le iOS-re »

Számlázó Programom

A Számlázó Programom applikáció különlegessége, hogy offline és online is egyaránt működik. Használatához Android 6.0 vagy újabb vagy iOS 11.0 vagy újabb készülék szükséges. A használható funkciók körét az előfizetésed határozza meg.

A Számlázó Programom mobilapplikációval egyszerű a számlázás, mert

A Számlázó Programom extra funkciói között helyet kapott


A Számlázó Programom mobil verziójának erőssége a sokoldalúság és a személyre szabhatóság. Az élelmiszer nagykereskedésektől kezdve az építőiparon át, a kis- és nagygép szervizekig rengeteg szegmensnek kínálnak külön megoldásokat.

Töltsd le Androidra »

Töltsd le iOS-re »

Még nem találtad meg a számodra tökéletes számlázó programot vagy éppen váltanál?
Töltsd ki a SzámlázóVálasztó tesztet és válaszd ki a rohanó mindennapjaidhoz igazodó, mobilapplikációval rendelkező számlázó programot.

Töltsd ki ITT »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Minden, amit az átalányadózásról tudni kell

Minden, amit az átalányadózásról tudni kell

2022. szeptember 1-jétől új KATA törvény lép hatályba, amely csaknem 450 ezer vállalkozót érint közvetlenül hazánkban. A legf...

Cégalapítás előtti teendők

Cégalapítás előtti teendők

Cégalapításon gondolkodsz és azt szeretnéd, ha a folyamat a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben menne? Már 1-2 napon belü...

Milyen változások várhatók a KATA adózásban?

Milyen változások várhatók a KATA adózásban?

A KATA a kisadózó vállalkozások tételes adójaként 2012 óta az egyik legkedvezőbb adózási formát kínálta a hazai kisvállalkozó...

Katás vagy? Ezekre a határidőkre kell odafigyelned

Katás vagy? Ezekre a határidőkre kell odafigyelned

A katás vállalkozási forma a 2013-as megalakulása óta töretlen népszerűségnek örvend, hiszen a havi fix költség több különböz...