Menü
Sok az újdonság az InnVoice online számlázóban

Sok az újdonság az InnVoice online számlázóban

A NAV online adatszolgáltatási kötelezettség és a technológia lehetőségek számos kaput nyitottak meg az online számlázás modernizálásához és a vállalkozások adminisztrációs folyamatainak digitalizálásához. Az InnVoice online számlázó meg is lovagolta az optimális hullámokat és számos új funkcióval frissítette a szoftvert.

Banki szinkronizáció az InnVoice online számlázóban

Újdonság még az online számlázásban a banki szinkronizáció, a fejlesztéssel pedig rengeteg időt spórolhatunk. A bankba beérkező utalásokat a rendszer automatikusan rögzíti a számlákhoz, nem kell azt manuálisan, tételenként megtenni. 

Az InnVoice-nak jelenleg a az OTP, a CIB, a K&H és az Unicredit bankokkal van működőképes kapcsolata. Mostantól pedig a rendszer már a Raiffeisen Bankkal is összekapcsolható. A fenti bankokba érkező utalásokat a rendszer naponta egyszer tölti le, majd automatikusan párosítja a számlákkal, így rengeteg idő takarítható meg. Részletek »

https://www.innvoice.hu/bank


Új, betekintő funkció a bejövő számlák ellenőrzéséhez

Pillants bele, milyen számlákat küldtek neked!

A vállalkozás részére kiállított számlák sokszor csak késve érkeznek meg, a NAV Online Számla rendszerből a bejövő számlák adatai azonban az InnVoice-ba is letölthetők, és a betekintő funkcióval azonnal ellenőrizhető is a számla előnézete. 

Új, átláthatóbb felület és még gyorsabb számlázás

Az új funkciók megjelenése miatt szükségessé vált az InnVoice felhasználói felületének átalakítása. Az új felület átláthatóbb, logikusabb, így könnyebb használni.

Új Shoprenter fejlesztések

A Shoprenter az egyik legjelentősebb, bérelhető webáruházmotor Magyarországon, mostantól pedig még hatékonyabb lesz az InnVoice-szal számlázók munkája. Az új fejlesztésekkel gyorsabb a Shoprenter webáruházak termékeinek, kategóriáinak letöltése és a készletek feltöltése. Egyszerűbb lett a két rendszer összekapcsolása, amivel automatizálható a számlázás. 

InnVoice a mobilodon

Folyton veled van a mobilod? Akkor veled lesz az InnVoice-od is. Az új InnVoice alkalmazással a mobilodról is elérheted a számlázásodat és a NAV Online Számla rendszerből érkező bejövő számlák adatait szintén.

Az applikáció Android és iPhone készülékeken is elérhető. 

Hangulatos háttérképek a cégek megkülönböztetéséhez

Az új, háttérkép beállítási lehetőséggel befolyásolhatod a napi hangulatodat, de jó megoldás azoknak is, akik több céget kezelnek az InnVoice rendszerükben. 


Még több újdonság jön 2021-ben

NAV Online számla 3.0

2021-ben jön a NAV online számla legújabb változtatása, azaz még szélesebb körben kell adatot szolgáltatni a NAV részére a kiállított számlákról. Az InnVoice-nál az átállás automatikusan történik majd, amiről e-mailben küldenek értesítést a felhasználóknak. 

A NAV Online Számla változásairól mi írtunk már ITT is.

Intelligens értesítések

A mobilalkalmazáshoz szorosan kapcsolódó felhasználói igény valósul meg az intelligens értesítési rendszer elindításával. Így az új számla érkezéséről, egy számla lejártáról, kiegyenlítéséről vagy egyéb fontos eseményről is értesítés kérhető. A funkció mobilon és asztali verzióban is elérhető lesz. 

Bankszámlaadatok a mobilodon

2021-ben tovább frissül a mobilalkalmazás, azaz a számlaadatok mellett a beérkező tranzakciók adatai is elérhetők majd az InnVoice alkalmazáson belül.

Automatikus érkező bejövő számlák

Az InnVoice öntanuló rendszerével a NAV Online Számla rendszerből érkező adatok akár automatikusan is befogadhatóvá válnak, így még pontosabb képed lehet az egyes költségeid alakulásáról.

Vadonatúj cashflow tervezési rendszer

A háttérben már zajlik egy vadonatúj Profit First névre keresztelt cashflow tervezési rendszer fejlesztése, ami szakít az eddig megszokott bankszámla egyenleg alapján tervező metódussal és segít abban, hogy a költségek tervezése mellett egy kiszámítható, profitot is termelő vállalkozást tudhass magadénak. 


Online számlázót keresel? Próbáld ki az InnVoice-t »

https://www.innvoice.hu/


Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Rendet tennél pár nap alatt a boltod és a webshopod között? – Válaszd az Innvoice-t! (X)

Rendet tennél pár nap alatt a boltod és a webshopod között? – Válaszd az Innvoice-t! (X)

Az Innvoice Boltmenedzser összeköti boltodat UNAS vagy Shoprenter webáruházaddal, így egyszerűbb a dolgod, mint valaha! De mi...

Nem mindegy, miért számlázol adómentesen

Nem mindegy, miért számlázol adómentesen

A NAV számlaadat-szolgáltatási kötelezettség kiterjesztésével 2021. január 4-től minden számlát be kell küldeni az adóhatóság...

Számlázóválasztás szempontjai 2021-ben - 1. rész.

Számlázóválasztás szempontjai 2021-ben - 1. rész.

A NAV számlaadat-szolgáltatás bevezetése, a digitalizáció előretörése, a technikai újítások megjelenése újabb és újabb ajtóka...

5 ok, amiért már érdemes végleg elfelejteni a kézi számlatömböt

5 ok, amiért már érdemes végleg elfelejteni a kézi számlatömböt

A digitalizáció és a koronavírus járvány miatt egyre inkább az online térbe tolódó ügyintézés korában megdöbbentő látni, hogy...