Menü
Sok az újdonság az InnVoice online számlázóban

Sok az újdonság az InnVoice online számlázóban

A NAV online adatszolgáltatási kötelezettség és a technológia lehetőségek számos kaput nyitottak meg az online számlázás modernizálásához és a vállalkozások adminisztrációs folyamatainak digitalizálásához. Az InnVoice online számlázó meg is lovagolta az optimális hullámokat és számos új funkcióval frissítette a szoftvert.

Banki szinkronizáció az InnVoice online számlázóban

Újdonság még az online számlázásban a banki szinkronizáció, a fejlesztéssel pedig rengeteg időt spórolhatunk. A bankba beérkező utalásokat a rendszer automatikusan rögzíti a számlákhoz, nem kell azt manuálisan, tételenként megtenni. 

Az InnVoice-nak jelenleg a az OTP, a CIB, a K&H és az Unicredit bankokkal van működőképes kapcsolata. Mostantól pedig a rendszer már a Raiffeisen Bankkal is összekapcsolható. A fenti bankokba érkező utalásokat a rendszer naponta egyszer tölti le, majd automatikusan párosítja a számlákkal, így rengeteg idő takarítható meg. Részletek »

https://www.innvoice.hu/bank


Új, betekintő funkció a bejövő számlák ellenőrzéséhez

Pillants bele, milyen számlákat küldtek neked!

A vállalkozás részére kiállított számlák sokszor csak késve érkeznek meg, a NAV Online Számla rendszerből a bejövő számlák adatai azonban az InnVoice-ba is letölthetők, és a betekintő funkcióval azonnal ellenőrizhető is a számla előnézete. 

Új, átláthatóbb felület és még gyorsabb számlázás

Az új funkciók megjelenése miatt szükségessé vált az InnVoice felhasználói felületének átalakítása. Az új felület átláthatóbb, logikusabb, így könnyebb használni.

Új Shoprenter fejlesztések

A Shoprenter az egyik legjelentősebb, bérelhető webáruházmotor Magyarországon, mostantól pedig még hatékonyabb lesz az InnVoice-szal számlázók munkája. Az új fejlesztésekkel gyorsabb a Shoprenter webáruházak termékeinek, kategóriáinak letöltése és a készletek feltöltése. Egyszerűbb lett a két rendszer összekapcsolása, amivel automatizálható a számlázás. 

InnVoice a mobilodon

Folyton veled van a mobilod? Akkor veled lesz az InnVoice-od is. Az új InnVoice alkalmazással a mobilodról is elérheted a számlázásodat és a NAV Online Számla rendszerből érkező bejövő számlák adatait szintén.

Az applikáció Android és iPhone készülékeken is elérhető. 

Hangulatos háttérképek a cégek megkülönböztetéséhez

Az új, háttérkép beállítási lehetőséggel befolyásolhatod a napi hangulatodat, de jó megoldás azoknak is, akik több céget kezelnek az InnVoice rendszerükben. 


Még több újdonság jön 2021-ben

NAV Online számla 3.0

2021-ben jön a NAV online számla legújabb változtatása, azaz még szélesebb körben kell adatot szolgáltatni a NAV részére a kiállított számlákról. Az InnVoice-nál az átállás automatikusan történik majd, amiről e-mailben küldenek értesítést a felhasználóknak. 

A NAV Online Számla változásairól mi írtunk már ITT is.

Intelligens értesítések

A mobilalkalmazáshoz szorosan kapcsolódó felhasználói igény valósul meg az intelligens értesítési rendszer elindításával. Így az új számla érkezéséről, egy számla lejártáról, kiegyenlítéséről vagy egyéb fontos eseményről is értesítés kérhető. A funkció mobilon és asztali verzióban is elérhető lesz. 

Bankszámlaadatok a mobilodon

2021-ben tovább frissül a mobilalkalmazás, azaz a számlaadatok mellett a beérkező tranzakciók adatai is elérhetők majd az InnVoice alkalmazáson belül.

Automatikus érkező bejövő számlák

Az InnVoice öntanuló rendszerével a NAV Online Számla rendszerből érkező adatok akár automatikusan is befogadhatóvá válnak, így még pontosabb képed lehet az egyes költségeid alakulásáról.

Vadonatúj cashflow tervezési rendszer

A háttérben már zajlik egy vadonatúj Profit First névre keresztelt cashflow tervezési rendszer fejlesztése, ami szakít az eddig megszokott bankszámla egyenleg alapján tervező metódussal és segít abban, hogy a költségek tervezése mellett egy kiszámítható, profitot is termelő vállalkozást tudhass magadénak. 


Online számlázót keresel? Próbáld ki az InnVoice-t »

https://www.innvoice.hu/


Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Kézi számlatömb, telepíthető számlázó vagy online számlázó program? Melyiket válasszam?

Kézi számlatömb, telepíthető számlázó vagy online számlázó program? Melyiket válasszam?

A NAV online számlaadat-szolgáltatási kötelezettség bevezetése alaposan átrendezte a számlázó programok piacát, és egyre több...

Kifizetődő-e az automatizálás bevezetése a webáruházadban? Cikkünkből kiderül! (X)

Kifizetődő-e az automatizálás bevezetése a webáruházadban? Cikkünkből kiderül! (X)

Sokszor halljuk: az idő pénz. Nem is találhatnánk ennél találóbb mondatot ide, hiszen a legfontosabb szempont, amely az autom...

Minden, amit számlázóprogram-választás előtt tudnod kell

Minden, amit számlázóprogram-választás előtt tudnod kell

A számlázó program választását ideális esetben tudatos, átgondolt döntési folyamat előz meg. Hiszen a választott rendszert ha...

Bevezető tippek webáruház indításhoz (X)

Bevezető tippek webáruház indításhoz (X)

Online értékesítés, számlázás, készletnyilvántartás. Webáruházat indítani egy nagyon izgalmas kihívás, és azt látjuk, rengete...