Menü
Rendet tennél pár nap alatt a boltod és a webshopod között? – Válaszd az Innvoice-t! (X)

Rendet tennél pár nap alatt a boltod és a webshopod között? – Válaszd az Innvoice-t! (X)

Az Innvoice Boltmenedzser összeköti boltodat UNAS vagy Shoprenter webáruházaddal, így egyszerűbb a dolgod, mint valaha! De miért is érdemes kipróbálnod?

✚  Az InnVoice megfelelően fel van készítve a NAV online számla 3.0.-ra, így automatikusan letölti és beemeli a számunkra kiállított bejövő számlákat, tehát nem kell arra várnod, hogy a kiállító elküldje.Kik számára tökéletes választás az InnVoice?

Ruházati üzleteknek, hiszen az InnVoice-ban lehetőség van termékváltozatonként és méretenként is nyilvántartani a készletet. 

Nagyforgalmú játék webáruházaknak, ugyanis különféle események, ünnepek előtt az ilyen webshopok hatalmas forgalmat generálnak. Ahhoz, hogy sikerességük hosszú távon megmaradhasson, nem engedhetik meg maguknak, hogy bármivel elcsússzanak, esetleg ne naprakész legyen a készletinformációjuk. 

Elektronikai alkatrész áruházaknak, ahol a több tíz-, húszezer alkatrész esetén is akár egy ármódosítás a számlázóprogramban, akár egy bolti eladás készletcsökkenése is azonnal meg kell, hogy jelenjen a webáruházban. 


Ingyenes kiegészítők

Mindez mennyibe kerül Neked?

Boltindító csomagunk már 15 450 Ft/hótól elérhető. Ráadásul éves előfizetés esetén 2 hónap ajándékot adunk. Nagyobb csomagjaink 19 900 Ft/hónap vagy 29 900 Ft/ hónap áron érhetők el. Igazán nem nagy ár a rendszerezett bolt és webshopért! 

Próbáld ki!

Mi letöltjük termékeidet a Shoprenter-ből vagy az UNAS-ból, te pedig tesztelheted élesben akár 14 napig!

Kérdésed lenne?
Kérj ingyenes visszahívást és bemutatót! A bemutatót a számítógépeden, akár a munkatársaiddal együtt követheted, így 30-60 percben csak a te vállalkozásoddal foglalkozunk! 

Webshopom, van érdekel az InnVocie ajánlata! 

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Ingyenes számlázó programok 2021

Ingyenes számlázó programok 2021

Számlázni jó, számlázni muszáj. Ha azonban havonta csak néhány számlát állítasz ki, nem szeretnél extra vagy kényelmi funkció...

Egyedi kontra sablon webáruház? (X)

Egyedi kontra sablon webáruház? (X)

Sokat halljuk, hogy az egyediség sosem fog kimenni a divatból, de vajon ez az állítás megállja a helyét akkor is, ha a webáru...

Április 1-től vége a szankciómentességnek

Április 1-től vége a szankciómentességnek

A 2021. január 4-től kibővített NAV online számlaadat-szolgáltatási kötelezettséghez kapcsolódó szankciómentesség március 31-...

Számlázóválasztás szempontjai 2021-ben - 2. rész.

Számlázóválasztás szempontjai 2021-ben - 2. rész.

Ha tudatos vállalkozónak tartod magad, akkor 2021-ben a számlázóválasztás nem lehet gyors folyamat. Számos olyan szempontnak ...