Menü
Kifizetődő-e az automatizálás bevezetése a webáruházadban? Cikkünkből kiderül! (X)

Kifizetődő-e az automatizálás bevezetése a webáruházadban? Cikkünkből kiderül! (X)

Sokszor halljuk: az idő pénz. Nem is találhatnánk ennél találóbb mondatot ide, hiszen a legfontosabb szempont, amely az automatizálás mellett szól, nem más, mint az idő!

Ha te sem bővelkedsz benne és van jobb dolgod a vállalkozásod előre haladása érdekében, mintsem a számlázás, akkor mindenképp az automatizmusok mellett tedd le a voksod!

Ha nem szeretnél a számlázási adminisztratív teendők miatt egy plusz munkavállalót alkalmazni, ugyancsak jobban jársz az automatikus rendszerekkel, amely mellett fontos még megjegyeznünk, hogy esetükben a hibalehetőségek minimálisak. 

Az alapműveletek egyszerűsödése mellett, lehetőséged van további folyamatok kidolgozására is, amelyekhez később további, feladatokat rendelhetsz. Szóval, amint megízleled ennek a területnek az ízét, óhatatlanul birtokában leszel annak a gondolkodásmódnak, amely hozzásegít a feladatok és a problémák hatékonyabb megoldásához.


Pontosan miben is segít még neked a rendszerautomatizáció?

Automatikus számlaértesítők és fizetési felszólítások

Amint automatikusan kiállításra került a számla, egyből útnak is indulhat az ügyfél részére, azonban neked ezzel semmi teendőd nincs, hiszen egy fix, korábban beállított üzenettel kerül kiküldésre. Így semmit nem kell letöltened, mellé csatolnod vagy nyomtatnod. 

Minimalizálhatod a befizetések késésének lehetőségét, ha előre felépített feltételekhez kötött üzenetsorokat használsz! Ezeknek köszönhetően több lépéssel ösztönözheted a partnereidet, hogy időben egyenlítsék ki a számláikat. Szuper, nem? Vállalkozóként ki ne szeretné, hogy maximális rend legyen a számlák befizetése körül?

Ha azonban ez sem válna be és továbbra is elmaradott fizetéseket tapasztalsz, nagy segítség lehet az előre ütemezett fizetési felszólítás, amely egy beállítható automatikus e-mail, melyet a rendszer küld ki, egy előre meghatározott napon, a számla lejártát követően. Ennek eredményeképp sincs semmilyen extra teendőd, nem kell a szóban forgó számlát kikeresni, a hátralékos számlalistát folyamatosan checkolni, hiszen a fizetési felszólítások szükség esetén a háttérben automatikuson kiküldésre kerülnek. 

Ennek a folyamatnak a felépítésére is kidolgozhatsz többszöri értesítéses rendszert, amely keretein belül egyre szigorúbb szövegezést alkalmazhatsz, akár másolatként az illetékes munkatársat is címezve.

Webáruházas megrendelések automatikus beemelése és számlázása UNAS vagy Shoprenter áruházakból

Az Innvoice Felhő online szoftverével megrendeléseidet automatikusan emelheted be UNAS vagy Shoprenter webáruház szinkronizációnak köszönhetően, ráadásul friss státuszokkal, hátralékkal és fizetési módokkal együtt nyomon követheted őket. Megrendeléseidből akár azonnal számla készülhet melyet vevőd e-mail címére a rendszer automatikusan továbbít.

A folyamatos kapcsolatnak köszönhetően elkerülhető a dupla adminisztráció a háttérben történő frissítés segítségével.


Webáruházas megrendelések kezelése készlet foglalással, automatikus mennyiségi szinkronizációval

Ha webáruház kapcsolattal rendelkezel, érdemes olyan megoldást választanod, ahol a készlet mennyiségeket is nyilván tudod tartani a számlázással párhuzamosan. Az elérhető, pontos készletmennyiségek megjelenítése webáruházadban hozzásegítik vásárlóidat a gyors döntéshez.

A megrendelések készlet foglalása automatikus készlet szinkronizációval lehetővé teszi, hogy a valóban elérhető készletmennyiségek jelenjenek meg webshopod felületén, így itt is további munkaerőt takaríthatsz meg. A végeredmény pedig nem más, mint automatikus számlázás, folyamatos friss, aktuális készletinformáció az elégedett vásárló számára. 


Téged meggyőztünk? ☺

További információért keresd az Innvoice megoldását itt:

https://landing.innvoice.hu/webshopom-vanMég nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Kézi számlatömb, telepíthető számlázó vagy online számlázó program? Melyiket válasszam?

Kézi számlatömb, telepíthető számlázó vagy online számlázó program? Melyiket válasszam?

A NAV online számlaadat-szolgáltatási kötelezettség bevezetése alaposan átrendezte a számlázó programok piacát, és egyre több...

Kifizetődő-e az automatizálás bevezetése a webáruházadban? Cikkünkből kiderül! (X)

Kifizetődő-e az automatizálás bevezetése a webáruházadban? Cikkünkből kiderül! (X)

Sokszor halljuk: az idő pénz. Nem is találhatnánk ennél találóbb mondatot ide, hiszen a legfontosabb szempont, amely az autom...

Minden, amit számlázóprogram-választás előtt tudnod kell

Minden, amit számlázóprogram-választás előtt tudnod kell

A számlázó program választását ideális esetben tudatos, átgondolt döntési folyamat előz meg. Hiszen a választott rendszert ha...

Bevezető tippek webáruház indításhoz (X)

Bevezető tippek webáruház indításhoz (X)

Online értékesítés, számlázás, készletnyilvántartás. Webáruházat indítani egy nagyon izgalmas kihívás, és azt látjuk, rengete...