Menü
Ingyenes számlázó programok 2021

Ingyenes számlázó programok 2021

Számlázni jó, számlázni muszáj. Ha azonban havonta csak néhány számlát állítasz ki, nem szeretnél extra vagy kényelmi funkciókat és a lehető legolcsóbb megoldást keresed, akkor nézz szét a piacon, számos számlázó program kínál ingyenes számlázási lehetőséget. Összegyűjtöttük a legnépszerűbbeket.

Billingo

A Billingo az egyik legmodernebb számlázó program a piacon. Fiatalos, lendületes, folyamatosan fejlesztenek, újabb és újabb funkciókkal bővül. Az ingyenes, Starter csomaggal korlátlanul készíthetsz papír alapú számlákat, amelyeket e-mailben is továbbíthatsz a vevőnek. A verzió a könyvelői hozzáférést, az automatizálható fizetési emlékeztetőket is tartalmazza. A számláidat pedig céglogóval is egyedivé teheted. Külön előny, hogy egyedülálló telefonos ügyfélszolgálatot is kérdezhetsz a program használatáról, valamint külső helyszíneken is készíthetsz vele papír alapú számlát, ha mobilnyomtatóval kötöd össze a rendszeredet. 

BizXpert

Az örökké ingyenes számlázó program Magyarország egyik vezető szoftvergyártójának, a Kulcs-Soft-nak a fejlesztése. Az ingyenes verzióval nyomtatható és e-mailben küldhető számlákat is készíthetsz, egy korábbi számla másolásával gyorsabban számlázhatsz és értesítést küldhetsz a vevőidnek a lejáró számláikról. Katásoknak is jó választás, mert az ingyenes Bizexpert figyeli a KATA keretet, kiszámítja az extra adót a KATA keret túllépése esetén és a kisadózó feliratot is automatikusan feltünteti a számlákon. Mobil nyomtatóval csatlakoztatva a számlázás bárhol, bármikor megoldható. Az ingyenes csomag a választható számlasablonokat és a könyvelői hozzáférést is tartalmazza. A számlázó applikációja Google Play és App Store webáruházból is letölthető.

ClearAdmin

A ClearAdmin egy kifejezetten egyszerű ingyenes számlázó program, amivel ingyen számlázhat. A díjmentes verzió a devizás számlázást, a fordított adózást, a céglogó feltüntetésének lehetőségét is tartalmazza. Készíthetsz vele proforma számlát, szállítólevelet és árajánlatot is nyomtathatsz. Akkor is jó választás lehet, ha nagy tömegű számlát kell készíteni más rendszer alapján pl. webáruházból, és a tömeges számla- és postai csekknyomtatást is ingyen megoldhatod vele. 

Budapest Pénzügyi Asszisztens

A Budapest Bank ingyenes számlázó programjával, a Zeróval szintén ingyen számlázhatsz és havi 5 db e-számlát is ingyen készíthetsz, efelett 10 Ft+áfa díjat számítanak fel számlánként. A csomag a könyvelői hozzáférést és a beérkező számlák tárolási lehetőségét is tartalmazza. Így a kiadásokat és a bevételeket egy felületen vezetheted. 

Innvoice

Az Innvoice Kezdő csomagja azoknak a vállalkozóknak készült, akiknek nincs nagy árbevételük, de lecserélnék a számlatömböt. Az ingyenes verzióval max. 20 db vagy nettó 250 000 Ft nettó értékben állíthatsz ki papír alapú számlát. A számláidon egyedi céges logót helyezhetsz el, a késedelmesen fizető vevőidnek pedig fizetési emlékeztetőt küldhetsz. Jó választás, ha több fiókot egy azonosítóval szeretnél használni. A számlázó applikációja Google Play és App Store webáruházból is tölthető. 

NaturaSoft

A NaturaSoft ingyenes számlázó programja kifejezetten az induló vállalkozásoknak készült. Az ingyenes változat csak a legszükségesebb funkciókat tartalmazza, de jó választás lehet azoknak, akik a kézi számlákról váltanának egyszerű számlázóra.

Számlázz

A Számlázz.hu az egyik legismertebb számlázó a piacon. Az ingyenes verziójával korlátlanul készíthetsz papír alapú számlákat, ingyenesen adhatsz hozzáférést a könyvelődnek és a fizetési felszólítások modulért sem kell külön fizetned. Már az ingyenes csomagban is több számlasablon közül választhatsz és a céglogót is elhelyezheted a bizonylataidon. 

Számlanyilvántartó

A Számlanyilvántartó ingyenes számlázójával e-mailben is továbbítható, papír alapú számlákat készíthetsz, naprakészen vezetheted a kézbesített és kifizetett számlákat. Az ingyenes verzió a devizás számlázást, több felhasználói fiók kezelését és korlátlan számlatömb használatát is tartalmazza. Sőt, az UNAS, RuffShop és Sylius Webshopokhoz még ingyenes összekötést is biztosítanak.

A fenti programok mindegyike megfelel a hatályos jogszabályoknak, ami az egyik legfontosabb szempont, ha a számlázót választasz. 

Kedvet kaptál? Találd meg az igazit!
A Számlázóválasztó segít!

Megnézem, melyik számlázó való nekem »


Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Kézi számlatömb, telepíthető számlázó vagy online számlázó program? Melyiket válasszam?

Kézi számlatömb, telepíthető számlázó vagy online számlázó program? Melyiket válasszam?

A NAV online számlaadat-szolgáltatási kötelezettség bevezetése alaposan átrendezte a számlázó programok piacát, és egyre több...

Kifizetődő-e az automatizálás bevezetése a webáruházadban? Cikkünkből kiderül! (X)

Kifizetődő-e az automatizálás bevezetése a webáruházadban? Cikkünkből kiderül! (X)

Sokszor halljuk: az idő pénz. Nem is találhatnánk ennél találóbb mondatot ide, hiszen a legfontosabb szempont, amely az autom...

Minden, amit számlázóprogram-választás előtt tudnod kell

Minden, amit számlázóprogram-választás előtt tudnod kell

A számlázó program választását ideális esetben tudatos, átgondolt döntési folyamat előz meg. Hiszen a választott rendszert ha...

Bevezető tippek webáruház indításhoz (X)

Bevezető tippek webáruház indításhoz (X)

Online értékesítés, számlázás, készletnyilvántartás. Webáruházat indítani egy nagyon izgalmas kihívás, és azt látjuk, rengete...