Menü
Egyedi kontra sablon webáruház? (X)

Egyedi kontra sablon webáruház? (X)

Sokat halljuk, hogy az egyediség sosem fog kimenni a divatból, de vajon ez az állítás megállja a helyét akkor is, ha a webáruházadról van szó? Cikkünk annak érdekében készült, hogy megkíméljünk a felesleges idő és pénzpazarlástól és támogassunk téged abban, hogy minél könnyebben és egyszerűbben el tudj indulni az online értékesítés útján. Lássuk!

Pro és kontra

Először is fontos tisztáznunk, hogy mit is jelent a bérelt webáruház. Olyan bérelhető szolgáltatásokat foglal magában, amelyek havi néhány ezer Forintért cserébe teljeskörű szolgáltatást biztosítanak számodra. Minden funkció tökéletesen készen áll az indulásra, akár egy napon belül már indulhat is a webáruházad! De ezenkívül milyen előnyökkel jár még?

Azonban, mint minden dolognak a bérelt webáruházaknak is két oldaluk van, lássuk a hátrányokat:

Ezzel szemben az egyedi webáruház alatt azt érjük, amikor úgy döntesz, hogy a sablon webáruházak helyett, inkább valami egyedire vágynál, amelyet a nulláról fejleszthetsz.



Ennek eredményeképp szuper egyedi leszel és olyan kéréseidet is megoldanak a fejlesztők, amelyeket a bérelt áruházak nem tartalmaznak. Ha a webshopod forgalma szempontjából kiemelkedő számokra számítasz (több ezer vásárlóra naponta) maximálisan az igényeidhez tudják szabni a kiszolgáló környezetet.

De mik a hátrányai?

Mit javasolunk mi?

Ha webáruház indításán töröd a fejed és minél gyorsabban, költséghatékonyabban szeretnél indulni, azt gondoljuk, hogy az UNAS és a Shoprenter áruházakat mindenképp érdemes kipróbálnod, hiszen mindkét esetben van lehetőség 2-3 hetes próbaidőszakra. 

Mi, az Innvoice-nál technikai oldalról azt látjuk, hogy a számlázás, ügyviteli szempontból a két legjobban támogatott rendszerről beszélünk, ezt több száz ügyfelünk is alátámaszthatja. 

Az UNAS vagy Shoprenter esetében nincs szükség fejlesztésekre, meglévő sablonokkal akár egyből indulhatsz. Emellett a bérleti költség is kiszámítható, tudsz vele tervezni, így nem érhet váratlan és kellemetlen meglepetés.

Az Innvoice ügyviteli szoftverrel könnyedén összekapcsolhatók. Mi ennek az előnye? 
Jelentősen megkönnyíti és gyorsítja a munkád, hiszen segítségével 
  • szinkronizálható az offline és online boltod készlete, így mindig az aktuális készletet látja a vásárló,
  • automatikusan megtörténik a számlaküldés mind a vásárló, mind a NAV felé.


Hogyan kezeli a világjárvány okozta helyzetet egy ruházati üzlet, hogy győztesként jöjjön ki belőle?

A kecskeméti Masni Fashion & Style női ruházati üzlet fő profilja a világjárvány következtében minimálisan átalakult és a kizárólag alkalmi ruhákból álló készletet átalakították és sikeresen elindították az online értékesítést is. 

Eleinte egyedi webáruházzal terveztek, de sajnos nem pontosan az történt, amiben megállapodtak a fejlesztőkkel, utána pedig plusz összegekért történtek volna meg újabb és újabb beállítások. „Azt tapasztaltam, hogy amint beleláttak az egyedi webáruház fejlesztői az offline boltom forgalmába, egyre nagyobb összeget kértek. – mesélte Sándor, a Masni tulajdonosa.

Webshopját később az UNAS-ra bízta, amellyel azóta is meg van elégedve, hiszen rengeteg időt és energiát spórol meg azzal, hogy a két felület összehangolva zavartalanul működhet, illetve az Innvoice segítségével feltöltheti a termékeit. 

Eleinte attól tartott, hogy túl sablonos lesz a webshop, viszont „kiderült, hogy ennek is megvan az oka, és egy nagyon megbízhatóan működő webshopmotor.” - mondja a büszke tulajdonos.

„A webshopba is szeretném átültetni azt a profizmust, amit az üzletben már felépítettünk. 2009 környékén nyitottunk, azóta használom a InnVoice-t. Először az offline, majd az online verziót. De azóta én ezt imádom, hogy képben vagyok, tudom, hogy mi történik a boltban, e nélkül nem indítanék webáruházat. Rengeteg időt spórolhatok azzal, hogy egyszerre kezelhetem a készletet, nem külön-külön kell mindent észben tartani.”


Te is elindulnál az online értékesítéssel? Vágj bele!

Segítségre, útmutatásra lenne szükséged az elinduláshoz? Kattints az alábbi linkre, kérj visszahívást itt: https://landing.innvoice.hu/webshopom-van és Innvoice - Mentorunk felveszi veled a kapcsolatot, hogy időt, pénzt és energiát spóroljon meg neked! Segít akár a termékfeltöltésben, testreszabásban, igény szerint az online felület bemutatásával.


Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Kézi számlatömb, telepíthető számlázó vagy online számlázó program? Melyiket válasszam?

Kézi számlatömb, telepíthető számlázó vagy online számlázó program? Melyiket válasszam?

A NAV online számlaadat-szolgáltatási kötelezettség bevezetése alaposan átrendezte a számlázó programok piacát, és egyre több...

Kifizetődő-e az automatizálás bevezetése a webáruházadban? Cikkünkből kiderül! (X)

Kifizetődő-e az automatizálás bevezetése a webáruházadban? Cikkünkből kiderül! (X)

Sokszor halljuk: az idő pénz. Nem is találhatnánk ennél találóbb mondatot ide, hiszen a legfontosabb szempont, amely az autom...

Minden, amit számlázóprogram-választás előtt tudnod kell

Minden, amit számlázóprogram-választás előtt tudnod kell

A számlázó program választását ideális esetben tudatos, átgondolt döntési folyamat előz meg. Hiszen a választott rendszert ha...

Bevezető tippek webáruház indításhoz (X)

Bevezető tippek webáruház indításhoz (X)

Online értékesítés, számlázás, készletnyilvántartás. Webáruházat indítani egy nagyon izgalmas kihívás, és azt látjuk, rengete...