Menü
Banki integrációval rendelkező számlázó programok

Banki integrációval rendelkező számlázó programok

Vállalkozóként mindennapi munkád során fontos szerepet kap a pénzügyek nyomon követése, a kintlévőségek ellenőrzése és a könyvelés biztosítása. Ha banki integrációval rendelkező számlázó programot használsz, ezek az adminisztrációs folyamatok jelentősen leegyszerűsíthetők és felgyorsíthatók. Ebben a cikkben 5 olyan számlázó programot mutatunk, amelyeket pár kattintással összeköthetsz a netbankoddal. Olvass tovább, találd meg azt a számlázó programot, ami a Te igényeidnek megfelelő funkciókat tartalmazza.

Billingo Bankszinkron

A Billingo több mint online számlázó. A program célja, hogy egy felületen irányíthasd vállalkozásod működését és ebben természetesen a Bankszinkron funkció is nagy szerepet tölt be.

A Billingo Bankszinkron jelenleg az alábbi pénzintézetekkel integrálható: CIB Bank, ING Bank, Raiffeisen Bank, K&H Bank, UniCredit Bank, MKB Bank, OTP Bank, Revolut, PayPal és Takarékbank.

A Billingo Bankszinkronnal 

A Billingo Bankszinkron Basic csomagban (nettó 790 Ft/hó) és Standard csomagban (nettó 1190 Ft/hó) felár nélkül, egy bankszámlával ingyenesen elérhető. 

A Pro csomag (nettó 1590 Ft/hó) ingyenes lehetőséget biztosít arra is, hogy az akár 3 különböző pénzintézetnél vezetett számláidat platformváltás nélkül, egy helyen lásd.

Bupa Multibank

A Budapest Bank számlázó programja a Bupa jelenleg a Budapest Bank és az MKB Bank rendszerével való összekapcsolódást teszi lehetővé. 2022-es terveik között szerepel, hogy folyamatosan bővítsék a bankok körét és hosszú távú céljuk, hogy minden hazai kereskedelmi bank rendelkezzen Bupa integrációval.

Jelenleg a Bupa Multibank lehetővé teszi, hogy 

A Bupa Multibank ingyenesen kipróbálható, a próbaidőszakot követően a Bupa csomagot nettó 1000 Ft-os havi díj ellenében használhatod.

eBIZ 

Az eBIZ az OTP Bank saját fejlesztésű számlázó programja, így az OTP Bank rendszerével biztosít közvetlen kapcsolatot.

Az eBIZ-ből elérhető internetbank alkalmas

Az eBIZ alap banki funkciói a Standard csomagtól elérhetőek, de az utalások tömeges felvitelére és a részletes kimutatások megtekintésére csak a Pro csomagban van lehetőség. A Standard csomag nettó 1790 Ft-os, a Pro pedig nettó 2790 Ft-os havi díjjal vásárolható meg.

InnVoice Banki kapcsolatok

Az InnVoice számlázó program nem áll közvetlen kapcsolatban a bankokkal, hanem egy banki aggregátor szolgáltató segítségével kéri le a tranzakciós adatokat, amelyeket aztán az programon belül párosít a helyi bizonylatokkal.

Az InnVoice alkalmas a banki tranzakciók letöltésére. Az elérhető bankok (Budapest Bank, CIB Bank, Erste Bank, ING Bank, K&H, MKB Bank, OTP Bank, PayPal, Raiffeisen, Revolut és UniCredit Bank) napi egyszeri automatikus letöltéssel vagy manuális, menüpontból való letöltéssel rendelkeznek.

A Banki kapcsolatok menüpont a Profi csomag része, amely havi nettó 3990 Ft-ért elérhető.

Számlázz.hu Autokassza

A Számlázz.hu Autokassza felszabadít a kibocsátott számlák és a pénzforgalom idő- és energiaigényes figyelésével járó feladatai alól. Az Autokassza automatikusan szinkronizálja minden kimenő számla és beérkező utalás adatát napi limit nélkül.

Az Autokassza valós idejű adatkapcsolatot biztosít a Budapest Bank, a CIB Bank, a K&H, a Magnet Bank, az OTP Bank és az UniCredit Bank rendszereivel.

A Számlázz.hu Autokassza képes

Az Autokassza funkció a Számlázz.hu #Profi és #Digital csomagjában használható. A #Digital csomag havi nettó 1490 Ft-ért, a #Profi csomag pedig nettó 1990 Ft-os havi díjjal lehet a tiéd.


Banki integrációs számlázó programmal egyszerűsítenéd vállalkozásod mindennapi munkáját? Töltsd ki a Számlázóválasztó Tesztet és találd meg az igényeidnek megfelelő, banki automatizmusokkal rendelkező számlázó programot!
Kattints IDE »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Minden, amit az átalányadózásról tudni kell

Minden, amit az átalányadózásról tudni kell

2022. szeptember 1-jétől új KATA törvény lép hatályba, amely csaknem 450 ezer vállalkozót érint közvetlenül hazánkban. A legf...

Cégalapítás előtti teendők

Cégalapítás előtti teendők

Cégalapításon gondolkodsz és azt szeretnéd, ha a folyamat a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben menne? Már 1-2 napon belü...

Milyen változások várhatók a KATA adózásban?

Milyen változások várhatók a KATA adózásban?

A KATA a kisadózó vállalkozások tételes adójaként 2012 óta az egyik legkedvezőbb adózási formát kínálta a hazai kisvállalkozó...

Katás vagy? Ezekre a határidőkre kell odafigyelned

Katás vagy? Ezekre a határidőkre kell odafigyelned

A katás vállalkozási forma a 2013-as megalakulása óta töretlen népszerűségnek örvend, hiszen a havi fix költség több különböz...