Menü
A területi képviselők gördülékeny és hatékony munkavégzéséért II. rész (X)

A területi képviselők gördülékeny és hatékony munkavégzéséért II. rész (X)

A területi képviselők munkájának támogatása mellett a központi iroda és a vezetőség munkáját is megkönnyíti a Számlázó Programom használata, hiszen valljuk be, nem egyszerű a területi képviselők, üzletkötők munkáját nyomon követni: általában folyamatos telefonálgatás az ára.

Egyedülálló, teljes értékű számlázó mobilalkalmazás

Mobil számlázó programunk mind Iphone, mind Android eszközökön is elérhető, ráadásul akár offline, internet nélkül is működik, elég a nap elején és végén szinkronizálni az adatokat. Legnagyobb előnye, hogy a mobilalkalmazás és a központi iroda asztali PC-s rendszere (windows alapon) kiválóan tud együttműködni. Minden munkatárs a számára megfelelő információkat látja, nincsenek felesleges adatok. 

Ellenőrizhetőség és hatékonyság - kulcs vállalkozásod növekedéséhez


Számlázó Programom mobilAPP

Projektek kezelése

A rendszerbe beküldött, rögzített számlákat kategóriákba sorolhatjuk, mint például adó, áru, iroda marketing, így hónap végén tisztán láthatod, hogyan alakultak céged kiadásai. Emellett projektekhez is rendelhetők a bejövő- kimenő számlák, valamint akár munkalapok, munkaórák száma, emlékeztetők, találkozók, telefonhívások száma. Így hónap végén tisztán láthatod, hogy melyik projekttel mennyi munka volt, milyen költségek merültek fel a bejövő számlák felől, és mennyi árbevételt generált a kimenő számlák oldalán. Ennek segítségével könnyedén hozhatsz megalapozott üzleti döntéseket, ráadásul a kollégák eredményessége is lekövethető. 

Más programokkal való együttműködés

Minden lista és kimutatás Ms Excel-be és pdf-ben is kiexportálható a könnyebb kezelhetőség érdekében. Emellett Excelből importálhatunk is a Számlázó Programom-ba, ami nagy könnyebbség a termékek, partnerek feltöltésénél stb..

A programban kiállított számlákat pedig közvetlenül küldhetjük el könyvelő programokba, így nem kell azokat külön berögzíteni. Minden nagyobb könyvelőprogrammal együttműködik a Számlázó Programom.

Egyediség- nagyfokú rugalmasság

Az egyedi ár modullal akár minden egyes partnernél, partnercsoportnál, terméknél vagy termékcsoportonként is adhatunk kedvezményt akár állandó, akár eseti jelleggel. 


Számlázó Programom mobilAPP

Optimalizált túratervek

A túraterv készítés modul segítségével optimálisan megtervezhető a legrövidebb útvonal minden üzletkötő számára, valamint a központ számára is egyszerűen követhető, hogy ki, melyik partnernél járt és mikor, hiszen az adott címen írhat rendelést, számlát vagy megjelölheti azt is, hogy nem volt rendelés, esetleg nem volt ott senki.

E-mail egyszerűen

A beépített e-mail küldéssel mindent egy helyen láthatsz és kezelhetsz, például a partnerkartonon is bármikor visszakereshető, hogy melyik kolléga milyen árajánlatot küldött X cégnek. 


A mobilalkalmazás célja tehát , hogy a céged minden apró részletét pontosan láthasd, hogy minden naprakész legyen és összehangolt munkát tudjanak végezni munkatársaid, így jelentős versenyelőnyre tehetsz szert versenytársaiddal szemben. Ne feledd: a mobilitás versenyelőny! 😊

Próbáld ki termékünket DEMO változatban, mindenféle elköteleződés nélkül: Számlázó Programom mobilAPP

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Minden, amit az átalányadózásról tudni kell

Minden, amit az átalányadózásról tudni kell

2022. szeptember 1-jétől új KATA törvény lép hatályba, amely csaknem 450 ezer vállalkozót érint közvetlenül hazánkban. A legf...

Cégalapítás előtti teendők

Cégalapítás előtti teendők

Cégalapításon gondolkodsz és azt szeretnéd, ha a folyamat a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben menne? Már 1-2 napon belü...

Milyen változások várhatók a KATA adózásban?

Milyen változások várhatók a KATA adózásban?

A KATA a kisadózó vállalkozások tételes adójaként 2012 óta az egyik legkedvezőbb adózási formát kínálta a hazai kisvállalkozó...

Katás vagy? Ezekre a határidőkre kell odafigyelned

Katás vagy? Ezekre a határidőkre kell odafigyelned

A katás vállalkozási forma a 2013-as megalakulása óta töretlen népszerűségnek örvend, hiszen a havi fix költség több különböz...