Menü
5 online számlázó, amivel a kiadásokat is kezelheted

5 online számlázó, amivel a kiadásokat is kezelheted

Rég elmúlt az az idő, amikor egy online számlázó programmal csak számlázni lehetett. Sorra bővülnek a funkciólisták és jelennek meg olyan funkciók, amelyek nemcsak egyszerűbbé, hatékonyabbá, de bizony átláthatóbbá is teszik a vállalkozások mindennapjait. A kiadáskezelés épp egy ilyen hasznos kiegészítő. Nézzük, miért lenne rá neked is szükséged. Sőt, ajánljuk is azonnal 5 szuper számlázót, ahol azonnal meg is kapod.

Bevétel- és kiadáskezelés egy helyen? Jöhet.

Minél összetettebb a vállalkozás működése, minél több számla és bizonylat kerül be hónapról hónapra, annál inkább időszerű egy komplexebb rendszer bevezetése, amelyben naprakész, kereshető, szűrhető adatok várják a vállalkozókat, cégvezetőket vagy éppen a pénzügyi munkatársakat. 

Ha a bevételeket és a kiadásokat egy rendszerben kezeled, akkor

A kimenő és bejövő számlák kezelésére már több online számlázó rendszerben is találsz megoldást. Most ezek közül 5-öt mutatunk be. 

Billingo

A Billingo Kiadások funkció a NAV Online számla rendszerrel összekötve automatikusan behúzza a bejövő számlák adatait. A kiadásokat kategorizálhatod, feltöltheted mellé a számlaképet, gombnyomásra állíthatók a státuszok és az havi kiadások összesvontan is megtekinthetők a statisztikában a bevételek mellett. A kiadási adatokhoz a Könyvelői fiókon keresztül a könyvelő is hozzáfér, így ez is pipa. A közelmúltban bemutatott Bankszinkron funkcióval is ügyesen összedolgozik a rendszer, hiszen segít a kimenő tranzakciók és a bejövő számlák összepárosításában és automatikusan fizetettre is állítja a teljesített bizonylatokat. 

A kiadások funkció KATA, Master és Innovátor csomagban érhető el, havi 990 Ft-tól. 

Kulcs-Üzlet

A Kulcs-Soft Kulcs-Üzlet szoftverével folyamatosan figyelemmel kísérheted a kiadásaidat. Rögzítheted a bejövő számla adatait és az eredeti számla képét is az adatok mellé csatolhatod. A program együtt vezeti a kiadásokat és bevételeket. Az egyenlegközlővel pedig egyszerűen értesítheted a partnereidet a kintlévőségekről. 

A Kulcs-Üzlet program ára 3810 Ft/hó. 

Okosügyvitel

Az Okosügyvitel számlázó programmal is egyszerűen iktathatod a bejövő számláidat. Ez azért jó, mert a beszerzési információk nemcsak a könyvelőnél állnak rendelkezésre, hanem a cégvezetőnek is bármikor információt szolgáltatnak a vállalkozás hatékonyságáról és szem előtt tarthatjuk a lejáró számlákat. Az Okos-CRM program iktató moduljával hibás teljesítés esetén sem kell a könyvelőre várni, gyorsan előkereshetők és szűrhetők a bizonylatok. 

200 db bizonylat alatt/év a szolgáltatás ingyenes, efelett 15 000 Ft/év.

OVIP

Az OVIP kiadáskezelő program képes minden felmerülő kiadást számon tartani, kategorizálni. Az adatok mellé dokumentumokat csatolhatunk és devizák szerint is csoportosíthatjuk a kiadásokat. Nagy előnye, hogy a rendszerben házipénztár is található, így a készpénzes kiadások automatikusan a házipénztárba kerülnek. Raktárkezelő modullal kiegészítve a beszerzési költségeket sem kell külön rögzíteni, mert a rendszer automatikusan továbbítja az adatokat. Szuper funkció, hogy riasztást küld, ha lejárt tartozás keletkezik, így az utalandókat sem kell fejben tartani. 

Az OVIP kiadáskezelője a szolgáltatóknak kínált csomagban is elérhető már havi 9 990 Ft-tól. 

Számlázz.hu

A Számlázz.hu Számlaverzum megoldásában egy helyen találod meg a kimenő és bejövő bizonylatokat, lapozgatás nélkül lehet köztük keresni, egyszerűen állíthatod a számlák fizetettségét és a könyvelőnek is egyszerűen továbbíthatod a bizonylatokat a rendszeredből. Vagy jogosultságot adhatsz neki, hogy lássa az összes bizonylatot. A Számlázz.hu banki integrációjával automatikusan adminisztrálódik a számlák fizetettségi állapota, ami a könyvelő programjában is megjelenik. A Számlaverzum szolgáltatás #profi csomagban érhető el havi 1658 Ft-tól. 

A leírás a szoftverek honlapján található információk alapján készült. Az árak tájékoztató jellegűek, az áfát nem tartalmazzák. Pontos információkat és részletes funkciólistát a számlázók weboldalán találsz. 

Keresed az igazit? Segítünk. 

Töltsd ki a Számlázóválasztót »


Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Útnyilvántartóval integrált online számlázó programok

Útnyilvántartóval integrált online számlázó programok

A jövedelemszerző tevékenységhez használt járművek költségelszámolásához a legtöbb esetben útnyilvántartást kell vezetni....

A webáruház indítás legkönnyebb módja – dropshipping (X)

A webáruház indítás legkönnyebb módja – dropshipping (X)

Egy webáruház elindítása sok nehézséggel járhat. Szerencsére egy vállalkozás számára már több olyan eszköz és lehetőség áll a...

5 online számlázó, amivel a kiadásokat is kezelheted

5 online számlázó, amivel a kiadásokat is kezelheted

Rég elmúlt az az idő, amikor egy online számlázó programmal csak számlázni lehetett. Sorra bővülnek a funkciólisták és jelenn...

Könyvajánló: Profit first - Először a profitot – 1. rész (X)

Könyvajánló: Profit first - Először a profitot – 1. rész (X)

Szomorú tény, de a cégek 50%-a nem éri meg az 5. évet. Nincs ennek semmi különösebb oka, csak annyi, amitől magánemberként a ...