Menü

rEVOL Express

Sokoldalú moduláris számlázó ingyenes lehetőségekkel

20 év tapasztalat, díjmentes demó és Grátisz verzió, rendkívüli funkcióválaszték: a rEVOL Express a hazai számlázópiac meghatározó szereplője – nem véletlenül. Ügyes termékelőny meghatározással élnek, ugyanis alternatívát kínálnak az online pénztárgépre.

Termékeiket kifejezetten mikro- és kisvállalkozások igényeire szabták. Alapvetően Windowsra optimalizált számlázó szoftverről van szó. Kiemelik a felhasználóbarát kezelőfelületet: lehetőség van pl. kedvenc funkció beállítására, vagy gyorsbillentyűk használatára. A számlázó program külalakja egyébként az Outlook-éra hajaz, így használatába valószínűleg könnyen bele lehet rázódni. Moduláris ügyviteli programcsaláddal állunk szemben: minden egyes funkcióért külön kell fizetni. Egy házipénztárral és e-számlázással bővített számla program ára a rEVOL Express-nél például majd’ 50 ezer Ft-ra rúg. Összességében az árképzést jól menő vállalkozások kasszájához szabták.

A PDF-formátumú számlázás a rEVOL Express gyenge pontja, ugyanis partnereinknek csakis papír alapú, vagy elektronikus számlákat küldhetünk ki.

Költséges terméktámogatás, némi csavarral

A terméktámogatás az online számlázó program esetében alapértelmezett állapotban folyamatos, azaz megszakítás nélküli. Ez azt jelenti, hogy az egy éves ingyenes időszak után a támogatás automatikusan (bár egy figyelmeztetést követően) kerül meghosszabbításra. Természetesen erről le is mondhatunk – ez a lehetőség persze nem javasolt, ha nem szeretnénk az adóhatósággal ujjat húzni.  
A terméktámogatás éves díja egyébként szintén elég busás: a különböző modulokból összeállított számlázó szoftver értékének 50%-a.

A terméktámogatás részei:


A rEVOLExpress csomagjainak bemutatása

Grátisz: ingyenes online számlázó 1 éven keresztül

A csomagot főképp szolgáltatóknak ajánlják, illetve alacsony forgalmú mikrovállalkozások számára lehet még ideális.

Felesleges funkciókat mellőző, letisztult számlázó szoftver, mellyel a hagyományos számlák előállítása állítólag mindössze 20 másodpercet vesz igénybe. Az Excel importálás lehetősége jelentősen leegyszerűsíti az adatok (pl. partnerek vagy termékek) beágyazását a rEVOL Express-be.

A számlákhoz többféle fizetési módot adhatunk meg, például választhatunk a számla azonnali átutalással, vagy épp a csekkel való rendezését is.

Már az ingyenes változat is felkínálja a kimutatáskészítés lehetőségét, mely a döntéstámogatás egyik meghatározó eleme lehet. A hagyományos opciók, mint pl. a vevők forgalom alapján való rangsorolása mellett Áfa-statisztikákat is lekérhetünk. Mindezt ingyen – ami jelentősen növeli az Grátisz csomag vonzerejét. (A számlázó program Grátisz verziójához ráadásul még 1 év díjmentes terméktámogatás is jár.)

Figyelem! A Grátiszhoz internetkapcsolat is szükséges, helyi hálózaton nem működhető.

Számlaíró: a legszükségesebb funkciókkal
(9 900 Ft+Áfa)

Egyéni vállalkozóknak ajánlott számlázó program, mely alapszintű ügyviteli funkciók ellátásra is képes.

A Grátisz verzióhoz képest a számlázó program funkcionalitása többek között kézi számlarögzítéssel, előlegszámla ismétléssel, és eseménynapló vezetésével bővül. Ezen kívül lehetőség nyílik egyéni logóval ellátott bizonylatok kiadására, valamint vonalkódszám-generálásra is. Újszerű funkció a partnerek telephelyének Google Maps-sel való ellenőrzése.

Hátrány viszont, hogy a Számlaíró verzió sem bővíthető modulokkal, így ha komolyabb feladatokat bíznánk rá a számlázó programunkra vagy elektronikus számlázásba kezdenénk, a rEVOL Expressnél szinte köteleznek minket a drágább SzámlaVarázsló megrendelésére.

Számlavarázsló: több céghez, komplexebb számlázáshoz
(19.980 Ft + Áfa)

A rEVOL Express segítségével egy termékhez több ár is rendelhető, állandó szöveget állíthatunk be bizonylatainkon, valamint a készletkezelő modul segítségével a készletkezelés + számlázás összekapcsolását is elvégezhetjük. A SzámlaVarázsló számára több számlatömb kezelése sem okoz problémát.
Az online számlázó programhoz alapvetően egyetlen hozzáférés jár. A gyakorlatban ez úgy néz ki, hogy a második felhasználónak várnia kell addig, míg az első elvégzi a munkát. Természetesen plusz hozzáférés (legfeljebb +5) is igényelhető – extra díj fejében A SzámlaVarázsló viszont már több gépre is telepíthető, akár hálózatosan is.

A honlap „Kiegészítők” elnevezésű menüjében fedezhetjük fel a rEVOL Express modulválasztékát. A modulok között ráépülő jellegűeket is találunk, e téren érdemes a számlázó program honlapján (a megrendelés fülön) tájékozódni.

Az elemzésben a rEVOL Express számlázáshoz kapcsolódó moduljait mutatjuk be, ám a pénzügyeid nyilvántartásához (pl. költségelszámoláshoz), vagy épp a készletnyilvántartáshoz újabb és újabb modulkombinációkat alakíthatsz ki.

Számlázáshoz kapcsolódó modulok

 

Webáruház rEVOL Shop

Mire végigzongorázzuk magunkat a számlázó program moduljain, egyértelművé válik, hogy valószínűleg a magyar számlázó szoftver piac legsokoldalúbb termékével állunk szemben.

A rEVOL Shop esetében az egyik legfejlettebb számlázó program-webáruház összekapcsolásnak lehetünk szemtanúi. Az integráció pofonegyszerű.

Az automatikus számlázáson és a készletkezelő modullal való összekötésen kívül, termékeidet a modul segítségével népszerű ár-összehasonlító oldalakon is nyilvánossá teheted. Vásárlóidat pedig pontgyűjtő akciókkal motiválhatod a további rendelésre.

A nemzetközi piacra lépőknek jó hír, hogy a webáruház termékeihez többnyelvű leírást rendelhetsz, sőt, a Deviza modul azonos idejű alkalmazásával még a webáruház számláit is különböző nyelveken, valamint devizában állíthatod ki.

A webáruház modul ingyenes tesztidőszaka 14 napig tart.

Ha a rEVOL Express bemutatkozása elnyerte a tetszésed, látogass el honlapjukra további információért!