Menü

Provimax

Papír alapú és elektronikus számlázás–raktárkezelés sokoldalúan, kedvező áron

Első látásra egy igencsak szerény felhasználói felülettel rendelkező, ám annál nagyobb tudású számlázó szoftver – a Provimaxot annak ára, és funkciógazdasága a leggazdaságosabb számlázó programok közé emeli. Akár e- számlát is kiállíthatsz vele, ám felhő alapú megoldásra nem alkalmas. Csomagjai három csoportba rendeződnek: alapvetően csak számlázást végző, számlázó és raktárkezelő, illetve csak raktárt kezelő programok közül választhatsz.

A Provimax szoftverei hálózatban is használhatóak – plusz licenszért cserébe. Nagy hangsúlyt fektetnek az ügyfélszolgálatra, melyet telefonon keresztül és a TeamViewer segítségével valósítanak meg. 1996 óta mintegy 10 ezer regisztrált felhasználót sikerült megnyerniük, így viszonylag népszerű számlázó programnak számít.

A Provimax csomagjai

Csak számlázást végző programok

Számlázó+ raktárkezelő csomagok

A második kategóriába eső csomagok felépítése rendkívül összetett, ezért funkcióik pontos megismeréséhez a Provimax weboldalán található összehasonlító táblázat megtekintését ajánljuk.

Lehetséges kombinációk:

Összességében kijelenthető, hogy a legsokoldalúbb számlázó program a Provimax Számnagyker, mely az általános számlázói és raktárkezelői feladatok ellátásán kívül még a beszállítói garanciát, a gyári számokat és más speciális adatokat (pl. EKÁER súly adatok) is képes kezelni.

Ára sajnos elég busás: egyszeri 200 000 Ft+ ÁFA, vagy bérelhető konstrukcióban: 6.400 Ft / hó + ÁFA.

Raktárkezelő programok

A raktárkezelők közötti döntés előtt gondoljuk át, hogy csupán egy, vagy több raktár kezelését is a szoftver gondjaira bíznánk, illetve cégünk végez-e export tevékenységet. Az első esetben a Mini-Raktár kezelő program (12 000 Ft + ÁFA) lehet jó választás, míg a második illetve harmadik esetben ésszerű a korlátlan számú raktárt kezelő Multi-Raktár (32 000 Ft + ÁFA) mellett dönteni.
Az árumozgatások követése mindkét csomag esetében raktárkartonok segítségével történik. A Multi- Raktárral saját áru gyártását is nyomon követhetjük és rendeléseket is koordinálhatjuk. Szállítólevél készítése szintén kizárólag a Multi Raktár segítségével lehetséges.


Lehetséges webáruház kapcsolatok:

Jó, ha tudsz a Provimax hátrányairól is:

A számlázó program sem számlatömbök, sem több cég kezelésére nem alkalmas. Habár a legjobb számla programok általában küldenek automatikus értesítéseket a kintlévőségekről, ez a Provimax-ról sajnos nem mondható el. A hiányosságok ellenére még mindig egy optimális ár-érték arányú, és a jelek szerint igen megbízható számlázó programról van szó.

Szimpatikusnak találod a jó öreg Provimax számlázót? Látogass el weboldalukra további információért és a szoftverek megrendeléséért!