Menü
X Vállalkozásra szabott funkciók a megújult Billingo online számlázóban

X Vállalkozásra szabott funkciók a megújult Billingo online számlázóban

A NAV online adatszolgáltatási kötelezettség bővítése miatt minden eddiginél kiemeltebb fókuszba kerültek az online számlázó programok. Mint ismert, a jogszabályváltozást követően minden belföldi adóalanyok közötti számlát be kell küldeni az adóhatóság részére. Ha pedig ezt nem a NAV Online Számla rendszerén keresztül, manuálisan szeretnénk megtenni, akkor egy, az adatszolgáltatás automatizálására képes online számlázó programból kell számláznunk. A Billingo online számlázó tökéletes választás erre a célra, de kinek éri meg igazán billingózni?

Korlátlan számlázás ingyen mindenkinek

2020. májusában újult meg teljesen a Billingo online számlázó. Az egyik legjelentősebb változás pedig az volt, hogy az ingyenes, Starter előfizetéssel bárki korlátlanul és ingyen tud számlázni. A Billingo Starter azoknak való, akik hagyományos, papír alapú számlákat állítanak ki. Az ingyenes csomaggal ráadásul a NAV adatszolgáltatás teljesítése és a Könyvelői fiók elérés is ingyenes. Így még kényelmesebb lesz a számlázás. 

Ha ennél több kényelmi funkciót szeretnénk, érdemes megnézni az előfizetéseket is.

Speciális KATA funkciók katás vállalkozásoknak


A katás vállalkozásoknak speciális információkra van szükségük a vállalkozás pénzügyeit illetően. Az aktuális KATA és/vagy AAM keret alakulása olyan adatok, amelyeket érdemes és fontos is naprakészen vezetni és követni. A Billingo KATA csomag a KATA/AAM kalkulátort is tartalmazza, amelynek segítségével ezek az információk bármikor, bárhol rendelkezésre állnak. Az sem gond, ha időközben szüneteltetjük a vállalkozást, az egyedi beállításokkal így is pontos adatokat kapunk.

Gondtalan automatikus számlázás és folyamatos bevételáramlás webshop tulajdonosoknak


A Billingo megújulásával egyidőben az API is átalakult, így olyan világszínvonalú szolgáltatást kapnak a webshop-tulajdonosok, amivel minimális programozói tudással is összeköthetik a számlázót és a webáruházat. Így a megrendelések automatikusan átkerülnek a számlázó programba, ahol emberi beavatkozás nélkül készül el a számla és kerül továbbításra a vevő részére, valamint történik meg a NAV adatszolgáltatás is az érintett számlák esetében.

A Billingo Master előfizetés díja ráadásul már az API használatát, a pluginokat és a korlátlan e-számla készítést és küldést is tartalmazza. Ez azt jelenti, hogy az 1200 Ft+áfa havi díj akár napi 100 e-számla kiállítását és küldését is ingyenesen tartalmazza. Ez óriási árelőnyt jelenthet összehasonítva a piaci árakat.

A Billingo az azonnali bevételáramlásról is gondoskodik. A piacon egyedülálló QR-kód generálási megoldással a számlákra egyedi QR-kódot helyezhetünk el, amelyet leolvasva a vevő azonnal, mobilról ki is tudja fizetni a számlákat. 

Az azonnali, online bankkártyás fizetés támogatására vezette be a Billingo a Barion mellé a SimplePay fizetési megoldást is. A rendszerek összekapcsolását követően a vevők a számlaértesítőből bankkártyával vagy a SimplePay, illetve a Barion rendszerén keresztül tudják kifizetni a végösszeget. Így azoknak a webshopoknak is megoldható a bankkártyás fizetés, akik még nem tudták integrálni azt a fizetési folyamataikba.

Ingyenes Könyvelői fiók és számlaszinkron minden könyvelőnek


A Billingo fontos célkitűzése, hogy a vállalkozások és könyvelőik közös munkáját minél hatékonyabbá és gördülékenyebbé tegye. Ezért a Könyvelői fiók és az online számlázás szolgáltatás is (Kata vagy Master csomag esetén) ingyenes a könyvelőknek. A Könyvelői fiók pedig bármilyen Billingo fiókkal ingyen összekapcsolható. 

Ennek nagy előnye, hogy a könyvelő a saját rendszerén keresztül férhet hozzá az ügyfél számláihoz. A számlaadatok pedig ingyen, bármikor letölthetők a könyvelő programnak megfelelő formátumban. 

Egyre több könyvelő programmal automatizálható a Számlaszinkron szolgáltatás is. Ez azt jelenti, hogy emberi beavatkozás nélkül, a számla kiállítását követően, automatikusan kerülnek át az adatok a könyvelő programba. Ezzel a szolgáltatással nemcsak rengeteg időt, de pénzt is spórolhatunk magunknak és a könyvelőnek egyaránt. A funkció az ingyenes csomagban is elérhető.

Számlázás és nyomtatás bármikor, bárhol, ha ragaszkodsz a papír alapú számlákhoz


Az online számlázás nagy előnye, hogy korlátlan elérést biztosít bármikor, bárhonnan, bármilyen eszközről. A NAV adatszolgáltatás bővítése sok olyan vállalkozást is érintett, akik nem telephelyhez kötötten számláznak, partnereiknek nincs e-mail címe vagy ragaszkodnak a papír alapú számlázáshoz. A Billingo rájuk is gondolt. A Billingo online számlázó ugyanis kényelmesen használható mobilról, tabletről vagy laptopról. Ha pedig a számlát nem szeretnénk azonnal, e-mailben elküldeni, egy mobil blokknyomtatóra csatlakoztatva ott helyben papír alapú számlát is nyomtathatunk. A NAV adatszolgáltatás így is automatizálható, a funkció pedig ugyancsak elérhető az ingyenes csomagban is. 

Számlázni jó. Billingózni nagyszerű. 
Válaszd Te is a gondtalan számlázást, regisztrálj ingyen Billingo fiókot!

Regisztrálok


X Fizetett cikk a Billingo Technologies Zrt. megbízásából.

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Minden, amit az új számlázó program bejelentéséről tudnod kell

Minden, amit az új számlázó program bejelentéséről tudnod kell

Ha új számlázó programmal szeretnél számlázni, fontos tudnod, hogy az új szoftvert be kell jelentened a NAV felé. A folyamat ...

X Okos megoldásokkal segít a számlázásban és az üzletszerzésben az Erste Bank

X Okos megoldásokkal segít a számlázásban és az üzletszerzésben az Erste Bank

A hazai kisvállalkozások számára a tőkehiány mellett az adminisztráció és az üzletszerzés jelenti az egyik legnagyobb kihívás...

A számlázási szabályok változásai 2020

A számlázási szabályok változásai 2020

Életbe léptek az új jogszabályok, amelyek jelentősen megmozgatták a számlázó programok piacát is. Az új változások rengeteg v...

X Vállalkozásra szabott funkciók a megújult Billingo online számlázóban

X Vállalkozásra szabott funkciók a megújult Billingo online számlázóban

A NAV online adatszolgáltatási kötelezettség bővítése miatt minden eddiginél kiemeltebb fókuszba kerültek az online számlázó ...