Menü
X Okos megoldásokkal segít a számlázásban és az üzletszerzésben az Erste Bank

X Okos megoldásokkal segít a számlázásban és az üzletszerzésben az Erste Bank

A hazai kisvállalkozások számára a tőkehiány mellett az adminisztráció és az üzletszerzés jelenti az egyik legnagyobb kihívást, hiszen legtöbbször nincs külön csapatuk, amely ezzel foglalkozzon. Az Erste Bank számlavezető ügyfelei az Erste PowerOn partner program keretében most egy évig díjmentesen használhatják a NAV-adatszolgáltatást automatikusan teljesítő Billingo online számlázó programot, valamint az üzlet fejlesztését segítő egyéb szolgáltatásokat.

Egy vállalkozónak egyszerre kell az adózástól a pénzügyeken át a munkaerő menedzsmenten keresztül a szakmai kérdésekig minden területen helytállnia, miközben rajta múlik a cég jelene és jövője. Minden nap a vállalkozásban is dolgoznia kell annak érdekében, hogy a piac által elvárt színvonalon tudják kiszolgálni ügyfeleiket. 

Arra kevesebb idő és energia marad, hogy lépést tartson az egyre gyorsabban változó világgal, kezelje a pénzügyeket, fejlessze a cégét vagy üzletszerzéssel foglalkozzon. Az Erste Bank kedvezményes számla- és hitelkonstrukciói mellett online számlázó- és az üzlet fejlesztését segítő szolgáltatásaival is támogatja a vállalkozókat. 

Egy jó online számlázóval nem gond a NAV-adatszolgáltatás

Sok vállalkozó még ma is papíralapú számlát használ, pedig online rengeteg időt tudnának megspórolni: elég, ha arra gondolunk, meddig tart kézzel töltögetni a számlaadatokat, újra és újra bemásolni ugyanazokat a sorokat, a 2020 július elsejétől minden vállalkozás számára kötelező online NAV-adatszolgáltatás teljesítésével pedig lényegében mindezt számlánként kétszer kell megtenni.

Az Erste és a Billingo közös online számlázójával, a PowerBill-lel mindezt automatizálhatjuk, amivel megkímélhetjük magunkat a fáradtságtól. Az elmentett adatokat nem kell többé kibogarászni, attól tartva, hogy valamit figyelmetlenségből helytelenül adunk meg. 

Emellett a PowerBill mindig megfelel az aktuális jogszabályoknak, ezért a  számlázó használatával soha nem kell aggódnunk, hogy a NAV-val bármilyen problémánk támad. Érdemes tehát végleg szakítani a számlatömbök és pecsétek jelentette macerával, hiszen néhány kattintással letudhatjuk ezeket a kötelezettségeket.

Az új rendszer legfőbb előnye a korlátlan, díjmentes számlázás lehetősége, amivel az ügyfelek a csatlakozás után egy teljes évig élhetnek. A vállalkozók a legátfogóbb prémium csomagot használhatják: ez nem csak a számlázás lehetőségét foglalja magában, hanem a legnépszerűbb magyar könyvelőprogramokkal való adatkapcsolatot, webáruházas integrációkat és a legkülönfélébb statisztikák elérését is, egyszóval mindent, ami a számlázáshoz és azon túl is kellhet.

Nagyobb közösségben könnyebb partnert találni

A kisebb vállalkozások számára – főleg a kezdetekben – komoly nehézséget jelent a minőségi üzleti kapcsolatok kialakítása, a lehetséges piaci partnerek felkutatása. A legtöbb esetben, ha egy szolgáltatásra, termékre van szükségünk, egy keresőoldalon nézünk utána, és az első szembejövő cégtől kérünk árajánlatot. Azok, akik több társaság kínálatát ismernék meg, jelentős időt tölthetnek el a beszerzéssel, hiszen tucatnyi vállalkozástól kell árajánlatot kérni, megvárni a beérkezésüket, majd azokat az adott szempontok alapján összehasonlítani. 

Ezt a folyamatot egyszerűsíti, a lehetséges üzleti partnerek összekapcsolását segíti az Erste és a Brillit üzleti közösségi platformja, a Power Network. A regisztráló vállalkozások egyszerre lehetnek beszállítók és megrendelők a rendszerben, amely egy közös platformon keresztül egyszerűsíti és automatizálja a cégek közti üzletszerzést: a beszerzési igényt automatikusan juttatja el azokhoz a cégekhez, amelyek – tevékenységi körük alapján – érintettek lehetnek. A felhasználók egyetlen gombnyomással képesek több cégtől egyszerre árajánlatot kérni, vagy egy számukra új társaság beszerzésére ajánlatot tenni. A sikeres üzlet létrejöttét követően értékelhetik is egymást a vállalkozók.

Nyitott ajánlatkérések mellett zárt beszerzések indítására is van lehetőség, amikor csak azokhoz jut el a tender, akiket a beszerző kiválaszt. A kiírónak időkeretet is meg kell adni az ajánlatok beérkezésére, így tervezhetőbbé tudja tenni a folyamatot. Az árajánlat elfogadása után a rendszer automatikusan értesíti a nyertes vállalkozást, és azokat is, akiknek az ajánlata nem nyert.

Nem elég látni, látszani is kell

Ma már valószínűleg senkinek nem kell elmagyarázni, miért és mekkora segítséget jelent az üzletszerzésben egy saját weboldal. Az Erste és a Honlap.hu PowerWeb szolgáltatása segítségével most mindenki ingyen létrehozhatja és 12 hónapig díjmentesen működtetheti saját portálját. A website-okat gyorsan és egyszerűen, kész honlap elemekből lehet összerakni, a weboldal szolgáltatásai azonban így is teljes körűek és egyénre szabhatók. A portál kialakításához szükség szerint személyes tanácsadó támogatását is igénybe lehet venni, a folyamatot folyamatosan fejlesztett, aktualizált szolgáltatások segítik.

Az Erste számlavezető ügyfelei két csomagból választhatnak. Mindkettőhöz tartozik egy .hu-s végződésű domain cím, amin a weboldal lesz majd elérhető, emellett e-mail fiók és tárhely segíti a működést. A honlapok tartalma 24 widget-ből, azaz mikroelemből épülnek fel, emellett 874 honlap blokk, vagyis építőkocka segíti az oldalakat testreszabni: ezeket a blokkokat a legfontosabb funkció mentén tervezték, hogy gyorsítsák, és hatékonyabbá tegyék a honlap készítés folyamatát.

Erste PowerOn partner program díjmentes szolgáltatásokkal 

Az Erste PowerOn partner programban az Erste Bank számlavezető ügyfelei – egy gyors regisztrációt követően:

Az Erste PowerOn programban elérhető szolgáltatások értéke összesen 160 ezer forint, vagyis ennyit spórolhatnak most a vállalkozások, miközben olyan szolgáltatásokhoz jutnak, melyek a NAV-adatszolgáltatást automatikusan teljesítő online számlázástól az üzletszerzésig számos területen járulnak hozzá a sikeresebb működéshez.

Az Erste Bank az Erste PowerOn partner program mellett egy új, kedvezményes számlacsomaggal is segíti a vállalkozásokat. A Power számlacsomagban:


Az Erste Power számlacsomagról és az Erste PowerOn partner programról további részleteket itt találsz: Erste PowerOn


X Fizetett cikk az Erste Bank megbízásából.


Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Minden, amit az új számlázó program bejelentéséről tudnod kell

Minden, amit az új számlázó program bejelentéséről tudnod kell

Ha új számlázó programmal szeretnél számlázni, fontos tudnod, hogy az új szoftvert be kell jelentened a NAV felé. A folyamat ...

X Okos megoldásokkal segít a számlázásban és az üzletszerzésben az Erste Bank

X Okos megoldásokkal segít a számlázásban és az üzletszerzésben az Erste Bank

A hazai kisvállalkozások számára a tőkehiány mellett az adminisztráció és az üzletszerzés jelenti az egyik legnagyobb kihívás...

A számlázási szabályok változásai 2020

A számlázási szabályok változásai 2020

Életbe léptek az új jogszabályok, amelyek jelentősen megmozgatták a számlázó programok piacát is. Az új változások rengeteg v...

X Vállalkozásra szabott funkciók a megújult Billingo online számlázóban

X Vállalkozásra szabott funkciók a megújult Billingo online számlázóban

A NAV online adatszolgáltatási kötelezettség bővítése miatt minden eddiginél kiemeltebb fókuszba kerültek az online számlázó ...