Menü
Többre képesek, mint hinnéd – 10 bevált, ingyenes számlázó program – 2. rész

Többre képesek, mint hinnéd – 10 bevált, ingyenes számlázó program – 2. rész

Cikkünk első részében bebizonyítottuk, hogy akár fizetned sem kell azért, hogy felgyorsíthasd céged számlázását. A Számlázóválasztón viszont annyi bevált, ingyenes programot találni, hogy egyetlen listára fel sem fértek, így most folytatjuk cikkünket és 5 olyan újabb számlázót mutatunk be, amelyekkel akkor is rengeteg időt takaríthatsz meg, ha nem állítasz ki heti szinten százával számlákat. És persze a költségeken is spórolhatsz, íme tehát a lista 2. része.

Mielőtt átfutnád az ingyenes számlázó programok listáját

Fontos tisztázni, hogy az olyan alapvető funkciókat, mint például a termék- és partner adatbázis létrehozása nem említjük meg a külön a cikkben. Ennek oka, hogy ezek az alapvető megoldások mára szinte minden számlázóban megtalálhatók, így azt sem emeljük ki külön, hogy már ezzel önmagában mennyivel gyorsabbá és kényelmesebbé teszik a számlázást. Hiszen ezt úgyis tudod már. ; ) Ha pedig nem, akkor ide kattintva megtudod »

6. HASZON

Egy hibrid megoldás, amely egyesíti az online és a telepíthető programok előnyeit. És amelynek Light csomagjához ingyen juthatsz hozzá és élvezheted az olyan funkciókat, mint például az e-számlázás, az automatizált online számlaadat-szolgáltatás és vonalkód kezelés, de a telefonos ügyfélszolgálat sem éppen hátrány. Komolyabb igények esetén a Bronz, illetve a Silver csomagok közül válogathatsz rengeteg új lehetőséggel kibővítve.

7. Okos-Számla

Az Okos-Ügyvitel ingyenes számlázója, amelyet összeköthetsz az ügyviteli rendszer további ingyenes programjaival:

A számlázóval egyébként a vonalkódos termékeket is kezelheted, számlákat készíthetsz szállítólevelekből és díjbekérőket, árajánlatokat hozhatsz létre. Fontos megjegyezni, hogy az ingyenes modulokat 200db bizonylat/év limit alatt veheted igénybe. Ennek átlépése után a fizetős Pro modulra válthatsz igény esetén.

8. Provimax

A Provimax ingyenes, telepíthető számlázója lényegében csak a számlázáshoz legszükségesebb alapfunkciókat tartalmazza, de egyéni, mikró- és kisvállalkozások számára tökéletes kezdőlépés lehet. Ha kinőtted az ingyenes változatot, akkor két jóval több funkcióval felturbózott számlázó közül választhatsz.

9. eusys Számlázó Free

A korábban Számadó néven futó termékcsomagot nemrégiben átvette az eusys, így az alapvető funkciókat tartalmazó ingyenes program ma már Számlázó Free néven fut. Az e-számlázás és automatizált online számlaadat-szolgáltatás személyében tartogat azért néhány extra lehetőséget is a korszerűsített szoftver. Részletek és bővítési lehetőségek erre »

10. Ügyvitel.Net

Az ingyenes, telepíthető számlázó programot Ügyvitel.Net Számla Grátisz csomagra keresztelve találod meg, amelyből évente 4 alkalommal új verzió érkezik, vagyis rendszeres fejlesztésekkel számolhatsz. A hét minden egyes napján e-mail-ben elérhető ügyfélszolgálat várja kérdéseidet, viszont csak a következő limitekig használhatod az ingyenes változatot:

Fontos! A lista alfabetikus sorrendet követ, nem pedig értékelés alapján került rangsorolásra.

5 további ingyenes számlázó

Cikkünk első részében szintén 5 további igen hasznos és ingyenes számlázót mutattunk be, ne maradj le róluk ; )

Találd meg a tökéletes számlázó programot, tölts ki egy villámtesztet most »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Jön a NAV Online számla 2.0

Jön a NAV Online számla 2.0

Augusztus végén nyilvánossá vált a régóta beharangozott Online Számla 2.0 sokak által várt elemének, az új XML séma (XSD doku...

Katás vagyok, mivel számlázzak?

Katás vagyok, mivel számlázzak?

Katás vállalkozóként gyakran felmerül a kérdés, hogy szükség van-e számlázó programra, ha igen, milyenre. Elegendő-e az ingye...

Papíralapú vagy elektronikus számlázás? Melyik való nekem?

Papíralapú vagy elektronikus számlázás? Melyik való nekem?

Papíralapú vagy elektronikus számlázás? Melyik való nekem? Teszik fel sokan a kérdést, mielőtt számlázó programot választanak...

Egyre több vállalkozás választja az online számlázást

Egyre több vállalkozás választja az online számlázást

Míg néhány évvel ezelőtt még sok vállalkozás tartott az e-számlák bevezetésétől, mára teljesen elfogadott gyakorlattá vált és...