Menü
Többre képesek, mint hinnéd – 10 bevált, ingyenes számlázó program – 2. rész

Többre képesek, mint hinnéd – 10 bevált, ingyenes számlázó program – 2. rész

Cikkünk első részében bebizonyítottuk, hogy akár fizetned sem kell azért, hogy felgyorsíthasd céged számlázását. A Számlázóválasztón viszont annyi bevált, ingyenes programot találni, hogy egyetlen listára fel sem fértek, így most folytatjuk cikkünket és 5 olyan újabb számlázót mutatunk be, amelyekkel akkor is rengeteg időt takaríthatsz meg, ha nem állítasz ki heti szinten százával számlákat. És persze a költségeken is spórolhatsz, íme tehát a lista 2. része.

Mielőtt átfutnád az ingyenes számlázó programok listáját

Fontos tisztázni, hogy az olyan alapvető funkciókat, mint például a termék- és partner adatbázis létrehozása nem említjük meg a külön a cikkben. Ennek oka, hogy ezek az alapvető megoldások mára szinte minden számlázóban megtalálhatók, így azt sem emeljük ki külön, hogy már ezzel önmagában mennyivel gyorsabbá és kényelmesebbé teszik a számlázást. Hiszen ezt úgyis tudod már. ; ) Ha pedig nem, akkor ide kattintva megtudod »

6. HASZON

Egy hibrid megoldás, amely egyesíti az online és a telepíthető programok előnyeit. És amelynek Light csomagjához ingyen juthatsz hozzá és élvezheted az olyan funkciókat, mint például az e-számlázás, az automatizált online számlaadat-szolgáltatás és vonalkód kezelés, de a telefonos ügyfélszolgálat sem éppen hátrány. Komolyabb igények esetén a Bronz, illetve a Silver csomagok közül válogathatsz rengeteg új lehetőséggel kibővítve.

7. Okos-Számla

Az Okos-Ügyvitel ingyenes számlázója, amelyet összeköthetsz az ügyviteli rendszer további ingyenes programjaival:

A számlázóval egyébként a vonalkódos termékeket is kezelheted, számlákat készíthetsz szállítólevelekből és díjbekérőket, árajánlatokat hozhatsz létre. Fontos megjegyezni, hogy az ingyenes modulokat 200db bizonylat/év limit alatt veheted igénybe. Ennek átlépése után a fizetős Pro modulra válthatsz igény esetén.

8. Provimax

A Provimax ingyenes, telepíthető számlázója lényegében csak a számlázáshoz legszükségesebb alapfunkciókat tartalmazza, de egyéni, mikró- és kisvállalkozások számára tökéletes kezdőlépés lehet. Ha kinőtted az ingyenes változatot, akkor két jóval több funkcióval felturbózott számlázó közül választhatsz.

9. eusys Számlázó Free

A korábban Számadó néven futó termékcsomagot nemrégiben átvette az eusys, így az alapvető funkciókat tartalmazó ingyenes program ma már Számlázó Free néven fut. Az e-számlázás és automatizált online számlaadat-szolgáltatás személyében tartogat azért néhány extra lehetőséget is a korszerűsített szoftver. Részletek és bővítési lehetőségek erre »

10. Ügyvitel.Net

Az ingyenes, telepíthető számlázó programot Ügyvitel.Net Számla Grátisz csomagra keresztelve találod meg, amelyből évente 4 alkalommal új verzió érkezik, vagyis rendszeres fejlesztésekkel számolhatsz. A hét minden egyes napján e-mail-ben elérhető ügyfélszolgálat várja kérdéseidet, viszont csak a következő limitekig használhatod az ingyenes változatot:

Fontos! A lista alfabetikus sorrendet követ, nem pedig értékelés alapján került rangsorolásra.

5 további ingyenes számlázó

Cikkünk első részében szintén 5 további igen hasznos és ingyenes számlázót mutattunk be, ne maradj le róluk ; )

Találd meg a tökéletes számlázó programot, tölts ki egy villámtesztet most »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Minden, amit az új számlázó program bejelentéséről tudnod kell

Minden, amit az új számlázó program bejelentéséről tudnod kell

Ha új számlázó programmal szeretnél számlázni, fontos tudnod, hogy az új szoftvert be kell jelentened a NAV felé. A folyamat ...

X Okos megoldásokkal segít a számlázásban és az üzletszerzésben az Erste Bank

X Okos megoldásokkal segít a számlázásban és az üzletszerzésben az Erste Bank

A hazai kisvállalkozások számára a tőkehiány mellett az adminisztráció és az üzletszerzés jelenti az egyik legnagyobb kihívás...

A számlázási szabályok változásai 2020

A számlázási szabályok változásai 2020

Életbe léptek az új jogszabályok, amelyek jelentősen megmozgatták a számlázó programok piacát is. Az új változások rengeteg v...

X Vállalkozásra szabott funkciók a megújult Billingo online számlázóban

X Vállalkozásra szabott funkciók a megújult Billingo online számlázóban

A NAV online adatszolgáltatási kötelezettség bővítése miatt minden eddiginél kiemeltebb fókuszba kerültek az online számlázó ...