Menü
Többre képesek, mint hinnéd - 10 bevált, ingyenes számlázó program – 1. rész

Többre képesek, mint hinnéd - 10 bevált, ingyenes számlázó program – 1. rész

Ha nem állítasz ki több száz számlát hetente, egy jó programmal akkor is rengeteg időt spórolhatsz meg és egyszerűbbé, kényelmesebbé teheted céged számlázását. A legjobb az egészben, hogy mindezért nem is feltétlenül kell fizetned, hiszen számos ingyenes megoldás közül válogathatsz, amelyek az alapvető funkcióknál sokszor jóval többet tudnak. Össze is gyűjtöttünk Neked 10 ingyenes számlázó programot, amelyeket megéri közelebbről is megismerni.

Mielőtt átfutnád az ingyenes számlázó programok listáját

Fontos tisztázni, hogy az olyan alapvető funkciókat, mint például a termék- és partner adatbázis létrehozása nem említjük meg a külön a cikkben. Ennek oka, hogy ezek az alapvető megoldások mára szinte minden számlázóban megtalálhatók, így azt sem emeljük ki külön, hogy már ezzel önmagában mennyivel gyorsabbá és kényelmesebbé teszik a számlázást. Hiszen ezt úgyis tudod már. ; ) Ha pedig nem, akkor ide kattintva megtudod »

1. Billingo

A Billingót egészen addig ingyen használhatod, amíg havonta legfeljebb 20 db számlát állítasz ki vagy a bevételi határod nem haladja meg a nettó 250 000 forintot. Az automatikusan ismétlődő számlák és értesítők mellett 25 stílusos sablon közül válogathatsz, a számláidat pedig korlátlan ideig megőrzik helyetted. Ha szintet ugranál, akkor a Premium csomagban még több hasznos funkciót találsz. A Billingo ingyenes változatában elérhető funkciók teljes listájáért kattints ide »

2. Billzone.eu

A Billzone.eu ingyenes programjával korlátlanul állíthatsz ki hagyományos és elektronikus számlákat egyaránt, az online számlaadat-szolgáltatási kötelezettséget pedig automatizálhatod. Kezdetnek nem is rossz, igaz? De van tovább is, a részletes funkciólistát itt találod, ha pedig még többre vágysz, akkor az ALAP és PLUSZ csomagokra érdemes ránézned.

3. Clear Admin

Persze a telepíthető programok között is akadnak igen hasznos ingyenes számlázók. Tökéletes példa erre a Clear Admin, amely választható számlaképekkel, számlaklónozással, automatizált online számlaadat-szolgáltatással, korlátlan mennyiségben kiállítható hagyományos számlával és további hasznos funkciókkal vár. Számlázódat a jövőben különböző, igen változatos lehetőségeket rejtő modulok megvásárlásával bővítheted, hogy az mindig passzoljon céged igényeihez.

4. eBIZ

Az OTP számlázójának FREE csomagjában már a bankkapcsolattal járó funkciók is számos lehetőséget tartalmaznak, de a több felhasználó kezelése, a NAV-bekötés és a korlátlan mennyiségben kiállítható, időbélyeggel hitelesített ingyenes e-számlák szintén nagy előnynek számítanak. Az ingyenes eBIZ teljes funkciólistáját ide kattintva éred el, míg a jövőben a jócskán kibővített STANDARD és PRO csomag is hasznos lehet, ha fejlesztenéd vállalkozásodat.

5. Frebi

Egy teljesen ingyenes, online számlázójával korlátlan mennyiségű számlát állíthatsz ki, lekérdezéseket futtathatsz le és kimutatásokat készíthetsz, valamint automatikusan letudhatod az online számlaadat-szolgáltatást az adóhivatal irányába. Csomagokkal és modulokkal nem bővíthető, a részletes leírást itt tudod megnézni »

Fontos! A lista alfabetikus sorrendet követ, nem pedig értékelés alapján került rangsorolásra.

5 újabb ingyenes számlázóval jövünk

Méghozzá cikkünk következő részében, ne maradj le azokról sem »

Találd meg a tökéletes számlázó programot, tölts ki egy villámtesztet most »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

7 ok, amiért megéri azonnal összekötni webáruházad egy számlázó programmal

7 ok, amiért megéri azonnal összekötni webáruházad egy számlázó programmal

Na jó, előbb azért olvasd el gyorsan, hogy milyen előnyei vannak a webáruház és számlázó összekötésnek. Merthogy akad bőven, ...

Többre képesek, mint hinnéd – 10 bevált, ingyenes számlázó program – 2. rész

Többre képesek, mint hinnéd – 10 bevált, ingyenes számlázó program – 2. rész

Cikkünk első részében bebizonyítottuk, hogy akár fizetned sem kell azért, hogy felgyorsíthasd céged számlázását. A Számlázóvá...

Rengeteg változás egyetlen év alatt - lépj előre Te is a megújult Számlázóválasztóval!

Rengeteg változás egyetlen év alatt - lépj előre Te is a megújult Számlázóválasztóval!

Szeretnéd, ha számlázó/ügyvitel rendszeredet vállalkozók ezrei megismernék, de nem akarsz irreális összegeket elkölteni hirde...

Többre képesek, mint hinnéd - 10 bevált, ingyenes számlázó program – 1. rész

Többre képesek, mint hinnéd - 10 bevált, ingyenes számlázó program – 1. rész

Ha nem állítasz ki több száz számlát hetente, egy jó programmal akkor is rengeteg időt spórolhatsz meg és egyszerűbbé, kényel...