Menü
Rengeteg változás egyetlen év alatt - lépj előre Te is a megújult Számlázóválasztóval!

Rengeteg változás egyetlen év alatt - lépj előre Te is a megújult Számlázóválasztóval!

Szeretnéd, ha számlázó/ügyvitel rendszeredet vállalkozók ezrei megismernék, de nem akarsz irreális összegeket elkölteni hirdetésekre? Jó lenne végre egy független szakmai felület, ahol a cégek és számlázó programok könnyedén egymásra találhatnak? Megalkottuk! A megújult Számlázóválasztón rengeteg (költség)hatékony lehetőség közül válogathatnak a számlázó programok tulajdonosai és a vállalkozások egyaránt. Most meg is mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat, és statisztikákat, amelyekkel forradalmasíthatod hirdetéseidet. Olvass is tovább gyorsan!

Miért imádják a cégek a Számlázóválasztót?

A Számlázóválasztó egy olyan felület, ahol a cégek percek alatt, könnyedén kiválaszthatják a profiljukhoz és igényeikhez legjobban passzoló számlázót. Mivel a hazai piacon is több tucat program közül válogathatnak, így rengeteg időt spórolnak meg azzal, hogy nem kell:

Mindeközben természetesen nemcsak gyors, hanem megalapozott, jó döntést hozhatnak, hiszen:


Miért éri meg a számlázó programoknak felkerülni a Számlázóválasztóra?

Nézzük racionálisan a dolgokat. Merthogy a cégek is ezt teszik, mikor az ideális programot keresik, nem pedig egy hirtelen impulzus vagy sugallat hatására hozzák meg döntésüket. Mivel a tökéletes számlázóval rengeteg értékes időt nyerhetnek a legunalmasabb, legmonotonabb feladatokon, így a választást értelemszerűen komolyabb utánajárás és mérlegelés előzi meg.

Nap, mint nap azon dolgozunk, hogy ezt a folyamatot minden eddiginél kényelmesebbé és hatékonyabbá varázsoljuk számotokra, ti pedig könnyedén egymásra találhassatok. Segítünk, hogy sokkal kevesebb költség (és persze kockázat) mellett is jóval nagyobb eséllyel találja szíven hirdetésed a potenciális felhasználókat a Számlázóválasztón, mint egy hagyományos médiafelületen, ahol rajtad kívül cégek százai árasztják el a legkülönfélébb reklámokkal a látogatókat.

És, hogy milyen további előnyöket élvezhetsz? Sikerült megalkotni egy olyan felületet, ahol:


A Számlázóválasztó előnyei számokban

Hogy a fenti előnyök miként öltenek testet a valóságban? Már mutatjuk is a számok nyelvére lefordítva:

Te is a számokban és az eredményekben hiszel? Akkor számodra jó hír, hogy választhatsz akár egyedi kattintás alapú elszámolást, de dönthetsz a fix díjas hirdetési megoldások mellett is. Amelyik Neked szimpatikusabb, Rád bízzuk a döntést ; )

Elég bátor vagy? Akkor itt egy extra lehetőség!

Tökéletesen tisztában vagy számlázód legnagyobb erősségeivel? Szeretnéd, ha ezt a cégek is észrevennék? Akkor mutasd meg nekik! A Számlázóválasztón lehetőséged van kihangsúlyozni programod egyedi és legnagyobb előnyeit, amivel mások fölé kerekedhetsz. Tudj meg még többet, vedd fel velünk a kapcsolatot »

A Számlázóválasztón egyenlő esélyekkel indulsz a legnagyobbkal is

Célunk, hogy a Számlázóválasztón a legkisebb, akár kezdő vállalkozóktól kezdve egészen a legnagyobb, több ezer főt foglalkoztató cégekig mindenki könnyedén megtalálja a tökéletes számlázót.

Ezért nálunk mérettől, múlttól és felhasználói bázistól függetlenül minden számlázó egyenlő esélyekkel indul. Ugyanazokat a feltételeket, lehetőségeket és árakat biztosítjuk mindenki számára.

Hogy miért? Mert tudjuk, hogy mennyire nehéz, mikor az ember idejét felemésztik az olyan feladatok, amelyeket sokkal gyorsabban és egyszerűbben is letudhatna. És azt is tudjuk, egy hatékony számlázóval mennyivel könnyebb az élet, ezért szeretnénk, ha ez a lehetőség bárki számára elérhetővé válna.


Éppen ezért eszközölt az oldalon forradalmi változásokat és fejlesztéseket 2018 nyarán a Számlázóválasztó új tulajdonosa, Barasits András, akivel korábban hosszabban is beszélgettünk a témában. A teljes interjút itt olvashatod »

Szeretnéd költséghatékonyan megismertetni számlázódat a nagyvilággal? Együtt megtaláljuk a tökéletes megoldást, vedd fel velünk a kapcsolatot most »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

7 ok, amiért megéri azonnal összekötni webáruházad egy számlázó programmal

7 ok, amiért megéri azonnal összekötni webáruházad egy számlázó programmal

Na jó, előbb azért olvasd el gyorsan, hogy milyen előnyei vannak a webáruház és számlázó összekötésnek. Merthogy akad bőven, ...

Többre képesek, mint hinnéd – 10 bevált, ingyenes számlázó program – 2. rész

Többre képesek, mint hinnéd – 10 bevált, ingyenes számlázó program – 2. rész

Cikkünk első részében bebizonyítottuk, hogy akár fizetned sem kell azért, hogy felgyorsíthasd céged számlázását. A Számlázóvá...

Rengeteg változás egyetlen év alatt - lépj előre Te is a megújult Számlázóválasztóval!

Rengeteg változás egyetlen év alatt - lépj előre Te is a megújult Számlázóválasztóval!

Szeretnéd, ha számlázó/ügyvitel rendszeredet vállalkozók ezrei megismernék, de nem akarsz irreális összegeket elkölteni hirde...

Többre képesek, mint hinnéd - 10 bevált, ingyenes számlázó program – 1. rész

Többre képesek, mint hinnéd - 10 bevált, ingyenes számlázó program – 1. rész

Ha nem állítasz ki több száz számlát hetente, egy jó programmal akkor is rengeteg időt spórolhatsz meg és egyszerűbbé, kényel...