Menü
Online számlázó programok összehasonlítása – 10+1 tökéletes választás – 2. rész

Online számlázó programok összehasonlítása – 10+1 tökéletes választás – 2. rész

Jó lenne végre egy olyan program, amivel nemcsak gyorsan és kényelmesen, hanem rugalmasan számlázhatsz? Akkor ideje online számlázóra váltani, hiszen ezeket a hatékony programokat szinte tényleg bárhol és bármikor használhatod, akár okostelefonodról is. Most pedig azt is megmutatjuk, hogy milyen programok közül érdemes válogatni és, mit kell róluk tudni.

Az online számlázó programok előnyei

Korábban még soha nem használtál online számlázót, de régóta szeretnél már közelebbről megismerkedni velük? Akkor villámgyorsan összefoglaljuk Neked a legnagyobb előnyöket, mielőtt belevágnánk a részletekbe.

A felhő alapú rendszereket értelemszerűen bárhol, bármikor és bármilyen eszközről használhatod, ahol csak van internet-hozzáférésed. A rugalmasság mellett természetesen rengeteg egyéb előnyét is élvezed majd ezeknek a modern megoldásoknak, hiszen:

7. Frebi

A számlázó ára: a Frebi egy teljesen ingyenes online számlázó program, ahol még a regisztrációért sem kell fizetned.

A program funkciói: a program lényegében csak a legszükségesebb alapfunkciókat tartalmazza, vagyis partner- és termékadatbázist hozhatsz létre. Ennek köszönhetően természetesen villámgyorsan számlákat állíthatsz ki, amelyekből különböző kimutatásokat és jelentéseket kérhetsz le a program segítségével.

A legnagyobb előny(ök): a Frebi legnagyobb előnye a limitek eltörlése, hiszen korlátlan számú terméket és partnert rögzíthetsz, de a kiállított számlák mennyiségét sem szabályozzák.

8. InnVoice

A számlázó ára: az InnVoice esetében jelenleg egy ingyenes és egy 1 990 Ft havidíj mellett igénybe vehető csomag közül választhatsz. Utóbbit egyébként egy teljes hónapon át ingyen tesztelheted. Teljes éves előfizetés esetén még spórolhatsz is, ráadásul hamarosan érkezik egy harmadik csomagajánlat is.

A program funkciói: az InnVoice ingyenes változatában csak a legalapvetőbb funkciókat találod meg, viszont a „forint és deviza számla” csomag már olyan lehetőségeket tartogat, mint például az e-számlázás, több számlatömb kezelése, a céglogó elhelyezése és a szállítólevél kiállítása.

A legnagyobb előny(ök): a program legnagyobb előnyei közé a devizás számlázás mellett az automatikus utalásfigyelő és a bankkártyás fizetési lehetőség tartozik, de a könyvelőnek adható hozzáféréssel is rengeteg időt spórolhatsz.

9. Okos-Ügyvitel

A számlázó ára: az Okos-Ügyvitel egy igen összetett vállalatirányítási rendszer, amelyhez a számodra legfontosabb modulokat Te magad válogathatod össze. A program árát így értelemszerűen nagyban befolyásolják céged igényei, ezért mutatunk is egy táblázatot, ahol pontosabb képet kaphatsz az egyes csomagok áraival kapcsolatban. Az Okos-Ügyvitelnek egyébként létezik ingyenes változata is.

A program funkciói: az Okos-Ügyvitel online számlázója a kimenő és bejövő példányokat is kezeli, amelyekből részletes vezetői kimutatások készíthetők. A számlákat akár e-mail-ben is küldheted, díjbekérőket hozhatsz létre, és persze további hasznos, az értékesítési folyamatot támogató funkciók állnak rendelkezésedre.

A legnagyobb előny(ök): online számlázódat összekötheted vállalatod egyéb fontos területeinek hatékony működését elősegítő rendszerekkel:

10. symbion.eu

A számlázó ára: amennyiben az ingyen kipróbálható demó verzió meggyőzött, akkor 10 000 Ft + ÁFA éves díj ellenében veheted igénybe a symbion.eu online számlázójának szolgáltatásait.

A program funkciói: amellett, hogy 8 nyelven készíthetsz számlát, árajánlatot, megrendelőt, szállítólevet és díjbekérőt rengeteg olyan lehetőség vár, amely jelentősen megkönnyíti a számlázást. A kényelmi funkciók mellett nem mehetünk el szó nélkül a saját logó és háttérkép használata, az adatimportok és a webáruhát összekötés mellett sem.

A legnagyobb előny(ök): az ingyenes demó remek lehetőség, hogy meggyőződhess arról, valóban az ideális programot választod. Ha úgy érzed, bevált az online számlázó, akkor pedig még több funkciót kapsz, igen alacsony áron.

+1 Tedd zsebre

A számlázó ára: a Tedd Zsebre szintén egy igen komplex vállalatirányítási rendszer, amelyben három csomagajánlat közül választhatod ki a számodra legideálisabbat. Az online számlázót a Start, a Medium és a Master csomagban egyaránt megtalálod, az árakról itt találsz egy részletesebb összefoglalót.

A program funkciói: az online számlázóhoz tartozó funkciókkal kapcsolatban a programot üzemeltető csapattal való kapcsolatfelvétel után tudsz részletes tájékoztatást kérni.

A legnagyobb előny(ök): a számlázót összekötheted vállalatirányítási rendszereddel, így olyan területeket tehetsz még hatékonyabbá, mint például a könyvelés.

Fontos! Az összefoglalóban található árak, kedvezmények és funkciók a cikk megjelenésének idején (2018.09.18.) aktuálisak, a jövőben ezek a szolgáltató döntésétől függően értelemszerűen változhatnak.

Nézz meg 6 további remek online számlázót és találd meg az igazit, olvasd el cikkünk első részét is »

Találd meg a céged igényeihez legjobban passzoló online számlázót, tölts ki egy villámtesztet most »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Számlázóválasztás webáruházaknak 2021

Számlázóválasztás webáruházaknak 2021

2018. július 1-én vezette be a NAV online számlaadat-szolgáltatási kötelezettséget, amelyet azóta jelentősen kibővítettek, íg...

Így változik a NAV adatszolgáltatási kötelezettség 2021. január 1-től

Így változik a NAV adatszolgáltatási kötelezettség 2021. január 1-től

Mint ismert 2021. január 1-től tovább bővül a NAV adatszolgáltatásra kötelezettek köre, és a magánszemélyek számára kiállítot...

Így működik az automatikus számlázás a gyakorlatban

Így működik az automatikus számlázás a gyakorlatban

Az automatizálás egyre több területen jelenik meg az életünkben, és persze nem kivétel ez alól a számlázás sem. Nem is ritka ...

Szeptember 30-án vége a NAV szankciómentes időszakának

Szeptember 30-án vége a NAV szankciómentes időszakának

A 2020. július 1-től hatályba lépett jogszabályváltozások szerint minden belföldi adóalanyok közötti számlát be kell küldeni ...