Menü
Online számlázó programok összehasonlítása – 10+1 tökéletes választás – 1. rész

Online számlázó programok összehasonlítása – 10+1 tökéletes választás – 1. rész

Fontos számodra, hogy a nap bármely pontján kiállíthass egy számlát anélkül, hogy visszarohanj az irodába? Hogy új számlázó programodat szó szerint bárhová magaddal vihesd? Akkor számodra egy online számlázó a tökéletes megoldás, a könnyebb választás érdekében pedig össze is gyűjtöttünk Neked 10+1 felhő alapú rendszert árakkal, funkciókkal és előnyökkel egy átlátható listába.

Az online számlázó programok előnyei

Korábban még soha nem használtál online számlázót, de régóta szeretnél már közelebbről megismerkedni velük? Akkor villámgyorsan összefoglaljuk Neked a legnagyobb előnyöket, mielőtt belevágnánk a részletekbe.

A felhő alapú rendszereket értelemszerűen bárhol, bármikor és bármilyen eszközről használhatod, ahol csak van internet-hozzáférésed. A rugalmasság mellett természetesen rengeteg egyéb előnyét is élvezed majd ezeknek a modern megoldásoknak, hiszen:

1. eBIZ

A számlázó ára: az OTP Business felhő alapú programjának FREE csomagja természetesen ingyenes, a STANDARD 1 790 Ft+áfa, a PRO pedig 2 790 Ft+áfa havidíj mellett vehető igénybe. Viszont minden új felhasználó ingyen kipróbálhatja a PRO csomagot 90 napig a bankkapcsolat hozzáadása után.

A program funkciói: az ingyenes lehetőséggel csupán a számlák kiállításához és küldéséhez szükséges alapvető funkciókat veheted igénybe. A STANDARD és PRO csomagok azonban már az olyan kényelmi megoldásokban is bővelkednek, mint például a díjbekérő és fizetési emlékeztető kiállítása, számla másolása, statisztikai és pénzügyi kimutatások, valamint a dokumentumok érkeztetése.

A legnagyobb előny(ök): az egyik legnagyobb előny természetesen az OTP bankkapcsolat, tehát a programba integrált internetbanki funkciók, de a számlák átlátható és villámgyors kiállítása, kiegyenlítése, kezelése, 8 éven át való tárolása mind meggyorsítják a mindennapos adminisztrációt. A fizetős csomagokban pedig jó néhány olyan kényelmi funkció is helyett kapott, amelyeket a legegyszerűbb online számlázokban nem feltétlenül találsz meg.

2. ACTUAL Integrált Ügyviteli Rendszer

A számlázó ára: az ACTUAL számlázója különböző modulokból épül fel, a számlázáshoz például a „Számla” nevű alapcsomagra lesz szükséged, melynek egyszeri díja 12 000 Ft. Ezen felül természetesen további modulok megvásárlására is lehetőséged nyílik céged igényei szerint. A költségeket befolyásolja még a felhasználók száma is, az első három kolléga hozzáadása fejenként 10 000 forintba kerül.

A program funkciói: már az alapcsomagban rengeteg olyan hasznos funkciót találsz, amelyek megkönnyítik a belföldi számlázást, ezen felül hírleveleket küldhetsz és különböző kimutatásokat készíthetsz. Az ACTUAL egyébként egy összetett, integrált vállalatirányítási rendszer, így a számlázódat készletkezelő, gyártást segítő és e-kereskedelmi modulokkal is bővítheted.

A legnagyobb előny(ök): a program egyik legnagyobb előnye éppen a modulos felépítése, amelynek köszönhetően nem kell számodra fölösleges funkciókért fizetned. Mindig azokat a lehetőségeket tudod megvásárolni, amelyek aktuálisan a leghasznosabbak, így számlázódat a vállalattal együtt fejlesztheted.

3. Billingo

A számlázó ára: a Billingónál egy ingyenes csomag és egy Premium előfizetés közül választhatsz. Utóbbi 650 vagy 780 forintba kerül havonta attól függően, hogy megrendeled-e egy teljes évre az online számlázót. Emellett havi 500 db e-számla ingyen jár a Premium felhasználóknak, amelyet az első hónapban teljesen ingyen kipróbálhatsz.

A program funkciói: mindkét csomag rengeteg hasznos, korántsem alapvető kényelmi funkciót tartalmaz, amelyek jelentősen meggyorsítják a számlázást. Az ingyenes változat esetében azonban a számlák példányszáma és összértékének határa korlátozott.

A legnagyobb előny(ök): a rendszeres, heti szintű fejlesztések és új funkciók mellett a felhasználóbarát, könnyen kezelhető felület az, ami elsőre szemet szúr majd. A Billingo további nagy előnye, hogy rengeteg programmal (könyvelő és webáruház motor) összekötheted számlázódat.

4. Billzone.eu online számlázó

A számlázó ára: egy ingyenes és két fizetős csomag áll rendelkezésedre, ha a Billzone.eu online számlázója mellett döntesz. Az ALAP előfizetés 490 Ft, míg a PLUSZ 990 Ft havonta. A negyedéves és teljes éves előfizetési konstrukciókkal pedig még spórolhatsz is.

A program funkciói: a kisebb cégek gyors és kényelmes számlázáshoz már az ingyenes csomag is remek megoldás. Az ALAP előfizetés pedig további hasznos funkciókat tartalmaz, mint például a lekérdezések, adatexportok. Az integrált feladatokhoz és komolyabb statisztikákhoz már a PLUSZra lesz szükséged.

A legnagyobb előny(ök): a billzone.eu egyértelműen kilóg az online számlázók mezőnyéből, ha a hozzáadható felhasználók számáról van szó. Ugyanis akár 30 kolléga is dolgozhat vele, így a legnagyobb cégek igényeit is képes kielégíteni, amelyhez természetesen a modern, időtakarékos megoldások is hozzájárulnak.

5. CO3

A számlázó ára: a CO3 számlázójánál 3+1 előfizetés közül választhatsz, amelyek elsősorban a projektekre, partnerekre, tárhelyre és felhasználók számára vonatkozó limitekben térnek el. Az első három csomag havidíja 7 999, 9 999, valamint 19 999 Ft, míg a plusz egyként említett előfizetés ára egyedi. A különböző megoldások mellé lehetőség van bővítményeket vásárolni.

A program funkciói: a különböző csomagok mind tartalmazzák az alapvető funkciókat, de a webáruház összekötés például csak a Speciál előfizetéssel érhető el. A teljes funkciólista egy átlátható táblázatban itt található »

A legnagyobb előny(ök): a CO3 online számlázója egy ERP és CRM rendszer is egyben, amely integráltan kínálja a legfontosabb üzleti alkalmazásokat, mint a pénzügy, dokumentum menedzsment, raktárkezelés és feladatütemezés.

6. e-számlacentrum

A számlázó ára: az e-számlacentrum költségeivel kapcsolatban egy ingyenes árajánlat igénylése után kaphatsz bővebb információt.

A program funkciói: ha szeretnél nagyon egyszerűen és olcsón számlázni, akkor ezzel az e-számlákra specializálódott online programmal igen könnyű dolgod lesz. Tökéletes választás a legkisebb vállalkozásoknak is, hiszen csak a legalapvetőbb funkciókat tartalmazza.

A legnagyobb előny(ök): az átlátható és felhasználóbarát felépítésnek köszönhetően villámgyorsan beletanulhatsz az online számlázók világába. Céged növekedése esetén pedig bármikor komplettebb programra válthatsz.

Fontos! Az összefoglalóban található árak, kedvezmények és funkciók a cikk megjelenésének idején (2018.09.04.) aktuálisak, a jövőben ezek a szolgáltató döntésétől függően értelemszerűen változhatnak.

Nézz meg 5 további remek online számlázót és találd meg az igazit, olvasd el cikkünk második részét is »


Találd meg a céged igényeihez legjobban passzoló online számlázót, tölts ki egy villámtesztet most »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Számlázóválasztás webáruházaknak 2021

Számlázóválasztás webáruházaknak 2021

2018. július 1-én vezette be a NAV online számlaadat-szolgáltatási kötelezettséget, amelyet azóta jelentősen kibővítettek, íg...

Így változik a NAV adatszolgáltatási kötelezettség 2021. január 1-től

Így változik a NAV adatszolgáltatási kötelezettség 2021. január 1-től

Mint ismert 2021. január 1-től tovább bővül a NAV adatszolgáltatásra kötelezettek köre, és a magánszemélyek számára kiállítot...

Így működik az automatikus számlázás a gyakorlatban

Így működik az automatikus számlázás a gyakorlatban

Az automatizálás egyre több területen jelenik meg az életünkben, és persze nem kivétel ez alól a számlázás sem. Nem is ritka ...

Szeptember 30-án vége a NAV szankciómentes időszakának

Szeptember 30-án vége a NAV szankciómentes időszakának

A 2020. július 1-től hatályba lépett jogszabályváltozások szerint minden belföldi adóalanyok közötti számlát be kell küldeni ...