Menü
Modul vagy csomag - milyen számlázó programot válasszak?

Modul vagy csomag - milyen számlázó programot válasszak?

A számlázók kiválasztásakor az egyik legfontosabb szempont, hogy milyen funkciókat tartalmaz egy program. Ezeket pedig vagy egy komplett csomagban kapod meg, vagy modulonként te magad állíthatod össze. Nézzük, hogyan érdemes választani.

A modulokból felépülő számlázó programok előnyei

A modulokból felépülő számlázó programok legnagyobb előnyei, hogy csak azokat a funkciókat vásárolod meg, amelyekre valóban szükséged van, számodra fölösleges szolgáltatásokért nem kell fizetned. Ha pedig vállalkozásod növekszik, úgy a későbbiekben igény szerint számlázódat is bármikor bővítheted a szükséges megoldásokkal. A modulokból álló programok kezdő vállalkozásként például tökéletes választásnak bizonyulnak, hiszen komoly költségeket takaríthatsz meg.

Számlázóválasztó tipp: a számlázód kiválasztásakor azért figyelj oda arra is, hogy az aktuálisan megvásárolt alapfunkciók mellé tartalmaz-e olyan hasznos modulokat, amelyekre a későbbiekben szükséged lehet. Amennyiben nem, úgy ne a későbbiekben válts programot, inkább keress már a kezdetekkor egy másikat.

A modulokból felépülő számlázó programok hátrányai

Néhány programnál előfordulhat, hogy bizonyos modulokat csak úgy tudsz használni, ha előtte beszerzed a működéséhez szükséges alapmodulokat. Az igazi probléma az, amikor ezek a kapcsolódási pontok átláthatatlanok, így nemcsak a választás válik időigényessé, de becsúszhatnak váratlan kiadások is.

Számlázóválasztó tipp: bár a moduloknak köszönhetően, te magad állítod össze számlázódat, akad néhány olyan hasznos funkció, amely egyetlen programból sem hiányozhat »

A csomagban megvásárolható számlázó programok előnyei

Ha nem akarsz a modulok összeválogatásával bajlódni, akkor is könnyedén találhatsz igen olcsón jó kis számlázókat. Számos program ugyanis már nemcsak egyetlen előfizetéssel operál, hanem több csomagajánlat közül is válogathatsz eltérő funkciókkal, különböző árfekvésben.

Sőt, a csomagajánlatok a legtöbb számlázó esetében előfizetéses formában működnek, ráadásul igen alacsony havidíj mellett. Így bármikor lecserélheted a számlázót, ha úgy érzed, az túl költséges vagy fölösleges vállalkozásod számára.

Számlázóválasztó tipp: gondoltad volna, hogy néhány igen hasznos funkcióért nem mindenhol kell fizetned? Íme három szuper és ingyenes megoldás »

A csomagban megvásárolható számlázó programok előnyei

A csomagoknál sajnos előfordulhat, hogy a számodra olyan speciális funkcióra van szükséged, mint mondjuk a szállítólevelek kiállítása, ami csak a legdrágább előfizetésben található meg. Ilyenkor megéri inkább a modulokból álló programok felé fordulni.

Számlázóválasztó tipp: Logisztikai funkciókat keresel? Vagy inkább webáruházat üzemeltetsz? Mondd a céget típusát, mi pedig mutatjuk a hozzá passzoló számlázó programot »

Találd meg a tökéletes számlázó programot percek alatt, tölts ki egy villámtesztet most »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Egyre több vállalkozás választja az online számlázást

Egyre több vállalkozás választja az online számlázást

Míg néhány évvel ezelőtt még sok vállalkozás tartott az e-számlák bevezetésétől, mára teljesen elfogadott gyakorlattá vált és...

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 2. rész

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 2. rész

Cikkünk első részében jó néhány olyan gondolatot szedtünk össze, amelyek segítségével könnyedén eldöntheted, hogy a Te vállal...

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 1. rész

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 1. rész

Szívesen felpörgetnéd valahogy az olyan unalmas feladatokat, mint a számlázás? Sok jót hallottál már az e-számlákról, de vagy...

A legjobb számlázó programok hasznos logisztikai funkciókkal kereskedőknek – 2. rész

A legjobb számlázó programok hasznos logisztikai funkciókkal kereskedőknek – 2. rész

Egy logisztikai funkciókkal is felturbózott számlázó program rengeteg terhet levesz a kereskedők válláról. Gondolj csak bele,...