Menü
Magyarország legjobb online számlázó programjai

Magyarország legjobb online számlázó programjai

Egy online számlázóval szó szerint bármikor és bárhol számlázhatsz, akár egy tárgyalás után azonnal, akár egy grillparti közben is. Így nemcsak időt, energiát és pénzt spórolhatsz meg, hanem a napi munkabeosztásod is sokkal rugalmasabb lesz. Az ideális online számlázó kiválasztása azonban felelősségteljes döntés, ezért összegyűjtöttük neked az 5 legjobb felhő alapú programot. Nézd meg a te vállalkozásodhoz melyik passzol a legjobban.

1. Acutal online számlázó fejlődő vállalkozásoknak

Az Actual ügyviteli rendszerek összes funkcióját használhatod felhő alapú szolgáltatásként is. Ehhez meg kell vásárolnod legalább a „Számla” nevű alapcsomagot, amelynek egyszeri díja 7.200 Ft. Ha online számlázóként akarod használni a programot, akkor az első három felhasználó számára fejenként 10.000 forintért vásárolhatsz hozzáférést.

Ezért az összegért cserébe belföldi számlákat, sztornó bizonylatokat készíthetsz, és a partner-, valamint termékadatokat tarthatod nyilván. Online számlázódat a legkülönfélébb funkciókkal bővítheted akár egyesével, modulonként is. Az Actual ügyviteli rendszer így tökéletes választás olyan közepes méretű vállalkozások számára, amelyek folyamatosan fejlődni szeretnének, és mindig az aktuális igényeikhez keresik a személyre szabott megoldást.

2. Billingo – Ideális felhő alapú számlázó kezdő cégeknek is

A felhő alapú Billingónál már az ingyenes változathoz is olyan hasznos funkciókat kapsz, mint:

A Premium előfizetés havidíját letudhatod 650 forintból és emellé még 500 ingyenes e-számla is jár. A Billingo ezért remek döntés a kezdő vállalkozók, webáruházak vagy azok számára, akik még soha nem használtak online számlázót, de idővel szeretnének előrelépni, és költséghatékonyan automatizálni a napi feladatokat.

3. billzone.eu felhő alapú számlázó program egyedi igényekhez

A Billzone online számlázója is a különböző méretű cégek folyamatosan változó igényeihez igazítható. A Billingóhoz hasonlóan itt sem modulok, hanem egy ingyenes csomag és négy, különböző funkciókat tartalmazó előfizetés közül választhatsz.

Az alap csomag 9.720 forintba kerül évente, és tökéletes választás a kisvállalkozások számára. A PRÉMIUM változat a legnagyobb cégek munkafolyamatait is képes megkönnyíteni a korlátlan számú ingyenes e-számlákkal (!), webáruház összekötéssel és automatikus számlázással. Bár éves szinten 358.560 forintba kerül, de akár 30 alkalmazott számára is adhatsz hozzáférést.

4. FreBi – online számlázás ingyen és korlátlanul

A FreBi egy nagyon egyszerűen kezelhető online számlázó, ami azért jórészt annak is köszönhető, hogy csak a legalapvetőbb funkciót látja el, vagyis számlákat állít ki. Azt viszont korlátlan mennyiségben és ingyenesen, ezért, ha csak a költségek csökkentése a célod, akkor jól jöhet ez a felhő alapú alkalmazás. A program kiválasztása előtt mindenképpen vedd figyelembe, hogy a FreBivel nem tudsz e-számlákat készíteni, hiszen a tapasztalatok alapján sok vállalkozó számára ez is egy igen lényeges szempont.

5. Symbion – számlázás online olcsón és egyszerűen

A Symbion online számlázót bármikor és bárhol megnyithatod, megnézhetsz számos hasznos kimutatást, elküldhetsz néhány e-számlát vagy épp ellenőrizheted webáruházad forgalmát. Ezenkívül közel 30 funkció jár a szoftverhez, ami rugalmasabbá teszi a napi munkavégzést. A rendkívül könnyedén kezelhető és átlátható felhő alapú számlázóra 10.000 forintért fizethetsz elő egy évre, ezután pedig minden egyes felhasználónak 1.250 forintos éves díjért cserébe adhatsz hozzáférést.

A programmal lehetőséged van e-számlákat is kiállítani, ezt azonban a szolgáltatás ára nem tartalmazza. Az elektronikus számlák díja példányonként pedig 20 vagy 25 Ft a fizetés módjától függően.

A felsoroltakon kívül 2 további, a szamlazovalaszto.hu oldalán is megtalálható online számlázó közül választhatsz még:

Találd meg a vállalkozásod igényeihez legjobban passzoló online számlázót, tölts ki egy villámtesztet most »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Egyre több vállalkozás választja az online számlázást

Egyre több vállalkozás választja az online számlázást

Míg néhány évvel ezelőtt még sok vállalkozás tartott az e-számlák bevezetésétől, mára teljesen elfogadott gyakorlattá vált és...

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 2. rész

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 2. rész

Cikkünk első részében jó néhány olyan gondolatot szedtünk össze, amelyek segítségével könnyedén eldöntheted, hogy a Te vállal...

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 1. rész

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 1. rész

Szívesen felpörgetnéd valahogy az olyan unalmas feladatokat, mint a számlázás? Sok jót hallottál már az e-számlákról, de vagy...

A legjobb számlázó programok hasznos logisztikai funkciókkal kereskedőknek – 2. rész

A legjobb számlázó programok hasznos logisztikai funkciókkal kereskedőknek – 2. rész

Egy logisztikai funkciókkal is felturbózott számlázó program rengeteg terhet levesz a kereskedők válláról. Gondolj csak bele,...