Menü
Kinek való online számlázó program? 7 eset, amikor Neked is jól jöhet!

Kinek való online számlázó program? 7 eset, amikor Neked is jól jöhet!

Ha a tökéletes számlázót keresed, akkor mindenek előtt célszerű feltenni magadnak a kérdést, hogy egy felhő alapú megoldással vagy egy telepíthető programmal nyerhet-e többet céged. Ezúttal az előbbihez gyűjtöttünk össze 7 olyan esetet, amelyekből, ha magadra ismersz, akkor mindenképpen megéri elgondolkodnod egy olyan számlázón.

Egy online számlázó program tökéletes választás, ha:

1. több eszközön is futtatni akarod új számlázódat

A felhő alapú, vagyis online számlázók egyik legnagyobb előnye a telepíthető változatokkal szemben, hogy több eszközről is eléred őket. Telepítés nélkül beléphetsz számlázódba az irodai, asztali gépedről, az otthoni táblagépedről és az okostelefonodról egyaránt, fusson azokon bármilyen operációs rendszer.

2. keveset tartózkodsz napközben az irodában

És persze nem akarsz egy-egy számla kiállítása miatt berohangálni vagy a kollégákat hívogatni. Az online számlázókat ugyanis lényegében bárhol és bármikor meg tudod nyitni, ha van internetkapcsolatod az adott eszközhöz, ami éppen kéznél van.

3. hétvégén is dolgozol és fontos számodra a rugalmas időbeosztás

Az, hogy nem ülsz egész nap az irodában, persze nem jelenti azt, hogy ne dolgoznál. Ha számodra is fontos a rugalmas időbeosztás és gyakran előfordul, hogy hétvégén sem állsz le a munkával, akkor igen sokat nyersz majd egy online számlázóval. Hiszen gyorsan és kényelmesen, otthonról letudhatod a számláznivalót, anélkül, hogy ott kéne hagynod a családot vagy le kéne mondanod bármely hétvégi programodat.

4. szereted azonnal letudni az adminisztratív feladatokat

A halogatás és a feladatok tologatása a hatékonyság egyik legnagyobb ellensége. Ráadásul előbb-utóbb úgyis túl kell esni a „papírmunkán” is. Éppen ezért tökéletes választás egy online program, ha szereted azon nyomban kiállítani a számlákat, amelyeket így később sem felejtesz el.

5. szeretnél rengeteg időt megspórolni a számlázáson

Nemcsak rugalmas, hanem gyors és hatékony adminisztrációra vágysz? Az ideális programmal percek alatt letudhatod a napi számlákat, hiszen a felhő alapú szoftverek rengeteg hasznos kényelmi funkcióval teszik könnyebbé és gyorsabbá az egyébként unalmas és fárasztó kötelezettségeket. A Számlázóválasztó villámtesztjével ráadásul percek alatt kiderítheted azt is, hogy a vállalkozásod profiljához milyen számlázó passzol a legjobban.

6. gyakran kell ránézned vállalkozásod pénzügyeire

És ha már a kényelmi funkcióknál tartunk, akkor nem mehetünk el szó nélkül a különböző kimutatások mellett sem. Rengeteg olyan online számlázót találni ugyanis, amely képes pillanatok alatt az általad megadott időszakról statisztikákat készíteni. Így a felhő alapú programokkal nemcsak számlákat állíthatsz ki bárhol és bármikor, hanem vállalkozásod pénzügyeire is ránézhetsz.

7. elegáns, professzionális megoldásokra vágysz

Veled is előfordult már, hogy egy gyűrött és megviselt kézi számlatömböt kellett elővenni az ügyfél előtt? Egy online számlázóval búcsút inthetsz a kellemetlen meglepetéseknek, hiszen nemcsak praktikus, hanem igen elegáns megoldás is.

Találd meg a tökéletes online számlázó programot könnyedén, tölts ki egy villámtesztet most »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Egyre több vállalkozás választja az online számlázást

Egyre több vállalkozás választja az online számlázást

Míg néhány évvel ezelőtt még sok vállalkozás tartott az e-számlák bevezetésétől, mára teljesen elfogadott gyakorlattá vált és...

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 2. rész

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 2. rész

Cikkünk első részében jó néhány olyan gondolatot szedtünk össze, amelyek segítségével könnyedén eldöntheted, hogy a Te vállal...

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 1. rész

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 1. rész

Szívesen felpörgetnéd valahogy az olyan unalmas feladatokat, mint a számlázás? Sok jót hallottál már az e-számlákról, de vagy...

A legjobb számlázó programok hasznos logisztikai funkciókkal kereskedőknek – 2. rész

A legjobb számlázó programok hasznos logisztikai funkciókkal kereskedőknek – 2. rész

Egy logisztikai funkciókkal is felturbózott számlázó program rengeteg terhet levesz a kereskedők válláról. Gondolj csak bele,...