Menü
Így juthatsz el számlázó programoddal cégek ezreihez olcsón és hatékonyan

Így juthatsz el számlázó programoddal cégek ezreihez olcsón és hatékonyan

Megalkottad a tökéletes számlázó programot vagy ügyviteli rendszert, de a megrendelések/regisztrációk sehogy nem érkeznek? Unod már a méregdrága, mégis sikertelen hirdetéseket? Akkor itt az ideje kipróbálni a Számlázóválasztót, amellyel költséghatékonyan eljuthatsz akár cégek ezreihez is. Már mutatjuk is a legfontosabb tudnivalókat, valamint azt, hogy ügyfelünk, az OTP eBIZ miként kamatoztatja a Számlázóválasztó funkcióit, előnyeit és milyen tapasztalatai vannak az új felületről.

A számlázó program hirdetések kihívásai, avagy hogyan érjük el sikeresen a célközönséget

Bár a számlázó programok és ügyviteli rendszerek jelentősen megkönnyítik a vállalkozások mindennapjait, Te is biztosan tapasztaltad már, hogy a rengeteg előny ellenére sokszor igen nehéz vagy éppen túl költséges eljutni a célközönséghez. A sikertelen hirdetések hátterében három buktató állhat:

Mivel számlázó programot vagy ügyviteli rendszert nem csak egy buszmegálló plakátja kiváltotta első benyomás, hanem tudatos keresés után választanak a vállalkozók, így sokkal célszerűbb egy olyan szakmai felületet választani, mint a Számlázóválasztó.

Számlázóválasztó: milyen nehézségekkel néztek szembe az OTP eBIZ Digitális Pénzügyi Asszisztens meghirdetése során?

OTP eBIZ: Számunkra is fontos, hogy a célközönségünket is minél hatékonyabban érhessük el. Ebben a Számlázóválasztó igen sokat tud segíteni, hiszen itt már azok a vállalkozások keresgélnek, akik a döntési folyamat végefele járnak. A teszt kitöltése során láthatják, hogy az eBIZ mennyiben más, mennyiben tudhat többet egy általános online számlázó programnál.

A Számlázóválasztón valóban a célközönséget szólíthatod meg

A Számlázóválasztó a fent említett problémákra kínál megoldást azáltal, hogy átlátható rendszerbe gyűjti össze a hazai számlázó programokat és komplexebb rendszereket, illetve a vállalkozások pénzügyeit segítő, egyszerűsítő digitális megoldásokat, hiszen az eBIZ is lényegesen több, mint egy online számlázó program. Egy olyan Digitális Pénzügyi Asszisztens, amellyel a vállalkozások minimális idő- és energiaráfordítás mellett is könnyedén jó döntést hozhatnak, hiszen egy helyen, villámgyorsan kezelhetik bejövő és kimenő számláikat, valamint a vállalkozáshoz tartozó bankszámlájukat, utalásaikat.

Ezekből egyértelműen következik, hogy a Számlázóválasztót olyan cégek látogatják, amelyek az ideális számlázó programot vagy még összetettebb ügyviteli megoldást keresnek. Így az oldalon elhelyezett hirdetésed pontosan a célközönséghez jut el, és még csak a reklámzajban sem veszik szem elől.

Számlázóválasztó: miért érzi fontosnak, hogy szerepeljen a Számlázóválasztó oldalán?

OTP eBIZ: Hasznosnak és fontosnak tartjuk, hogy a számlázó programot kereső vállalkozások pontos képet kapjanak a piacon megtalálható számlázó programokról, illetve azokról a digitális pénzügyi programokról, applikációkról, melyeknek része a számlázó funkció is. A Számlázóválasztón a vállalkozások könnyen összehasonlíthatják ezeket a megoldásokat és láthatják, hogy az eBIZ Digitális Pénzügyi Asszisztensünk miben más, miben tud többet egy általános számlázó programnál.

Több ezer cég keresi a tökéletes programot a Számlázóválasztó oldalán

A hirdetések szempontjából az is igen fontos kérdés, hogy a Számlázóválasztón megszólítható célközönség mennyire aktív. Ezt mutatjuk, most be néhány igen beszédes statisztikával.

Érdemes megemlíteni, hogy a statisztikák szerint hazánkban közel 300 000 KATA-s vállalkozó szerepel bejegyezve, és a számuk rohamosan növekszik. A több cégforma is kifejezetten népszerű, havonta több száz új vállalatot jegyeznek be hazánkban. Az tehát biztos, hogy a számlázó- és ügyviteli programokra továbbra is élénk kereslet mutatkozik majd, a kérdés, hogy meg tudod-e szólítani és nyerni magadnak ezeket a cégeket.

Számlázóválasztó: Tapasztalt-e változást az érdeklődők számában a Számlázóválasztón való megjelenés óta?

OTP eBIZ: Természetesen a pontos visszamérésnek köszönhetően tisztán látjuk, hogy a Számlázóválasztó hány értékes lead-et hozott számunkra.

A Számlázóválasztón többféle megjelenési/hirdetési forma közül válogathatsz

A Számlázóválasztó oldalán többféle megjelenési formátum vagy akár csomagajánlat közül választhatsz, így könnyedén kialakíthatod az adott célodhoz leg(költség)hatékonyabb hirdetési koncepciót.

A Számlázóválasztó olcsóbb, mint a prémium felületek

A számlázóválasztó nemcsak hatékony, célzott, hanem megfizethető hirdetési felületet biztosít. Amíg a legnagyobb hírportálokon több millió forintba is kerülhet egy hirdetés, addig a Számlázóválasztón ennek a töredékéért szólíthatod meg a célközönséget.

Számlázóválasztó: mekkora szerepet játszott a hirdetési lehetőségek ára a Számlázóválasztó melletti döntésben?

OTP eBIZ: Mint minden vállalkozás számára, úgy nekünk, az eBIZ-nek is fontos, hogy költséghatékonyan érje el a célcsoportját. Úgy gondoljuk, hogy a hirdetési költségek terén a Számlázóválasztó ár-érték arányban tudja hozni az elvárásainknak megfelelő színvonalat.

A Számlázóválasztón egyenlő esélyekkel indul az összes program

A Számlázóválasztó oldalán egyenlő feltételeket és lehetőségeket biztosítunk a legkisebb vállalkozások és a legnagyobb cégek programjainak egyaránt. Mivel a tökéletes számlázó minden egyes vállalkozás számára mást és mást jelent, így a Számlázóválasztón keresgélő cégek közt egyenlő esélyekkel indulsz mérettől függetlenül.

Számlázóválasztó: hogyan segítheti a Számlázóválasztó a célcsoport elérését/megszólítását?

OTP eBIZ: A Számlázóválasztó egy kiváló kezdeményezés, melynek segítségével a vállalkozások átlátható módon a számukra megfelelő alkalmazást tudják kiválasztani pénzügyeik gördülékeny és költséghatékony intézése céljából. Pont ezért fontos számunkra, hogy az OTP eBIZ is szerepeljen itt, a Számlázóválasztón!

Szeretnéd, ha cégek ezrei ismernék meg számlázódat? Akkor ismerd meg közelebbről és próbáld ki a Számlázóválasztót most »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Számlázóválasztás webáruházaknak 2021

Számlázóválasztás webáruházaknak 2021

2018. július 1-én vezette be a NAV online számlaadat-szolgáltatási kötelezettséget, amelyet azóta jelentősen kibővítettek, íg...

Így változik a NAV adatszolgáltatási kötelezettség 2021. január 1-től

Így változik a NAV adatszolgáltatási kötelezettség 2021. január 1-től

Mint ismert 2021. január 1-től tovább bővül a NAV adatszolgáltatásra kötelezettek köre, és a magánszemélyek számára kiállítot...

Így működik az automatikus számlázás a gyakorlatban

Így működik az automatikus számlázás a gyakorlatban

Az automatizálás egyre több területen jelenik meg az életünkben, és persze nem kivétel ez alól a számlázás sem. Nem is ritka ...

Szeptember 30-án vége a NAV szankciómentes időszakának

Szeptember 30-án vége a NAV szankciómentes időszakának

A 2020. július 1-től hatályba lépett jogszabályváltozások szerint minden belföldi adóalanyok közötti számlát be kell küldeni ...