Menü
Így juthatsz el számlázó programoddal cégek ezreihez olcsón és hatékonyan

Így juthatsz el számlázó programoddal cégek ezreihez olcsón és hatékonyan

Megalkottad a tökéletes számlázó programot vagy ügyviteli rendszert, de a megrendelések/regisztrációk sehogy nem érkeznek? Unod már a méregdrága, mégis sikertelen hirdetéseket? Akkor itt az ideje kipróbálni a Számlázóválasztót, amellyel költséghatékonyan eljuthatsz akár cégek ezreihez is. Már mutatjuk is a legfontosabb tudnivalókat, valamint azt, hogy ügyfelünk, az OTP eBIZ miként kamatoztatja a Számlázóválasztó funkcióit, előnyeit és milyen tapasztalatai vannak az új felületről.

A számlázó program hirdetések kihívásai, avagy hogyan érjük el sikeresen a célközönséget

Bár a számlázó programok és ügyviteli rendszerek jelentősen megkönnyítik a vállalkozások mindennapjait, Te is biztosan tapasztaltad már, hogy a rengeteg előny ellenére sokszor igen nehéz vagy éppen túl költséges eljutni a célközönséghez. A sikertelen hirdetések hátterében három buktató állhat:

Mivel számlázó programot vagy ügyviteli rendszert nem csak egy buszmegálló plakátja kiváltotta első benyomás, hanem tudatos keresés után választanak a vállalkozók, így sokkal célszerűbb egy olyan szakmai felületet választani, mint a Számlázóválasztó.

Számlázóválasztó: milyen nehézségekkel néztek szembe az OTP eBIZ Digitális Pénzügyi Asszisztens meghirdetése során?

OTP eBIZ: Számunkra is fontos, hogy a célközönségünket is minél hatékonyabban érhessük el. Ebben a Számlázóválasztó igen sokat tud segíteni, hiszen itt már azok a vállalkozások keresgélnek, akik a döntési folyamat végefele járnak. A teszt kitöltése során láthatják, hogy az eBIZ mennyiben más, mennyiben tudhat többet egy általános online számlázó programnál.

A Számlázóválasztón valóban a célközönséget szólíthatod meg

A Számlázóválasztó a fent említett problémákra kínál megoldást azáltal, hogy átlátható rendszerbe gyűjti össze a hazai számlázó programokat és komplexebb rendszereket, illetve a vállalkozások pénzügyeit segítő, egyszerűsítő digitális megoldásokat, hiszen az eBIZ is lényegesen több, mint egy online számlázó program. Egy olyan Digitális Pénzügyi Asszisztens, amellyel a vállalkozások minimális idő- és energiaráfordítás mellett is könnyedén jó döntést hozhatnak, hiszen egy helyen, villámgyorsan kezelhetik bejövő és kimenő számláikat, valamint a vállalkozáshoz tartozó bankszámlájukat, utalásaikat.

Ezekből egyértelműen következik, hogy a Számlázóválasztót olyan cégek látogatják, amelyek az ideális számlázó programot vagy még összetettebb ügyviteli megoldást keresnek. Így az oldalon elhelyezett hirdetésed pontosan a célközönséghez jut el, és még csak a reklámzajban sem veszik szem elől.

Számlázóválasztó: miért érzi fontosnak, hogy szerepeljen a Számlázóválasztó oldalán?

OTP eBIZ: Hasznosnak és fontosnak tartjuk, hogy a számlázó programot kereső vállalkozások pontos képet kapjanak a piacon megtalálható számlázó programokról, illetve azokról a digitális pénzügyi programokról, applikációkról, melyeknek része a számlázó funkció is. A Számlázóválasztón a vállalkozások könnyen összehasonlíthatják ezeket a megoldásokat és láthatják, hogy az eBIZ Digitális Pénzügyi Asszisztensünk miben más, miben tud többet egy általános számlázó programnál.

Több ezer cég keresi a tökéletes programot a Számlázóválasztó oldalán

A hirdetések szempontjából az is igen fontos kérdés, hogy a Számlázóválasztón megszólítható célközönség mennyire aktív. Ezt mutatjuk, most be néhány igen beszédes statisztikával.

Érdemes megemlíteni, hogy a statisztikák szerint hazánkban közel 300 000 KATA-s vállalkozó szerepel bejegyezve, és a számuk rohamosan növekszik. A több cégforma is kifejezetten népszerű, havonta több száz új vállalatot jegyeznek be hazánkban. Az tehát biztos, hogy a számlázó- és ügyviteli programokra továbbra is élénk kereslet mutatkozik majd, a kérdés, hogy meg tudod-e szólítani és nyerni magadnak ezeket a cégeket.

Számlázóválasztó: Tapasztalt-e változást az érdeklődők számában a Számlázóválasztón való megjelenés óta?

OTP eBIZ: Természetesen a pontos visszamérésnek köszönhetően tisztán látjuk, hogy a Számlázóválasztó hány értékes lead-et hozott számunkra.

A Számlázóválasztón többféle megjelenési/hirdetési forma közül válogathatsz

A Számlázóválasztó oldalán többféle megjelenési formátum vagy akár csomagajánlat közül választhatsz, így könnyedén kialakíthatod az adott célodhoz leg(költség)hatékonyabb hirdetési koncepciót.

A Számlázóválasztó olcsóbb, mint a prémium felületek

A számlázóválasztó nemcsak hatékony, célzott, hanem megfizethető hirdetési felületet biztosít. Amíg a legnagyobb hírportálokon több millió forintba is kerülhet egy hirdetés, addig a Számlázóválasztón ennek a töredékéért szólíthatod meg a célközönséget.

Számlázóválasztó: mekkora szerepet játszott a hirdetési lehetőségek ára a Számlázóválasztó melletti döntésben?

OTP eBIZ: Mint minden vállalkozás számára, úgy nekünk, az eBIZ-nek is fontos, hogy költséghatékonyan érje el a célcsoportját. Úgy gondoljuk, hogy a hirdetési költségek terén a Számlázóválasztó ár-érték arányban tudja hozni az elvárásainknak megfelelő színvonalat.

A Számlázóválasztón egyenlő esélyekkel indul az összes program

A Számlázóválasztó oldalán egyenlő feltételeket és lehetőségeket biztosítunk a legkisebb vállalkozások és a legnagyobb cégek programjainak egyaránt. Mivel a tökéletes számlázó minden egyes vállalkozás számára mást és mást jelent, így a Számlázóválasztón keresgélő cégek közt egyenlő esélyekkel indulsz mérettől függetlenül.

Számlázóválasztó: hogyan segítheti a Számlázóválasztó a célcsoport elérését/megszólítását?

OTP eBIZ: A Számlázóválasztó egy kiváló kezdeményezés, melynek segítségével a vállalkozások átlátható módon a számukra megfelelő alkalmazást tudják kiválasztani pénzügyeik gördülékeny és költséghatékony intézése céljából. Pont ezért fontos számunkra, hogy az OTP eBIZ is szerepeljen itt, a Számlázóválasztón!

Szeretnéd, ha cégek ezrei ismernék meg számlázódat? Akkor ismerd meg közelebbről és próbáld ki a Számlázóválasztót most »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Minden, amit az új számlázó program bejelentéséről tudnod kell

Minden, amit az új számlázó program bejelentéséről tudnod kell

Ha új számlázó programmal szeretnél számlázni, fontos tudnod, hogy az új szoftvert be kell jelentened a NAV felé. A folyamat ...

X Okos megoldásokkal segít a számlázásban és az üzletszerzésben az Erste Bank

X Okos megoldásokkal segít a számlázásban és az üzletszerzésben az Erste Bank

A hazai kisvállalkozások számára a tőkehiány mellett az adminisztráció és az üzletszerzés jelenti az egyik legnagyobb kihívás...

A számlázási szabályok változásai 2020

A számlázási szabályok változásai 2020

Életbe léptek az új jogszabályok, amelyek jelentősen megmozgatták a számlázó programok piacát is. Az új változások rengeteg v...

X Vállalkozásra szabott funkciók a megújult Billingo online számlázóban

X Vállalkozásra szabott funkciók a megújult Billingo online számlázóban

A NAV online adatszolgáltatási kötelezettség bővítése miatt minden eddiginél kiemeltebb fókuszba kerültek az online számlázó ...