Menü
Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 1. rész

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 1. rész

Szívesen felpörgetnéd valahogy az olyan unalmas feladatokat, mint a számlázás? Sok jót hallottál már az e-számlákról, de vagy benne biztos, hogy a Te cégedhez is passzolnának-e? Akkor most könnyedén megtudhatod, hiszen összegyűjtöttünk 7+1 olyan dolgot, amelyekből, ha már csupán néhány pontban magadra ismersz, akkor biztosan nem lősz majd mellé az e-számlákkal.

1. Szereted a költséghatékony megoldásokat?

Az e-számlákkal kapcsolatban az egyik leggyakoribb tévhit, hogy drágák. Pedig a valóság éppen az ellenkezője, hiszen rengeteg olyan program közül válogathatsz, ahol az elektronikus számlázás funkciót teljesen ingyen megkapod és a hitelesítéshez szükséges időbélyegekért is csupán néhány forintot kell fizetned.

Ezzel szemben a hagyományos, papír alapú megoldásokhoz például meg kell vásárolnod a kézi számlatömböt vagy üzemeltetned kell egy nyomtatót, patront, papírt kell hozzá venned, és akkor a postaköltséget még nem is említettük.

2. Szívesen letudnád a számlázást minimális idő- és energiaráfordítással?

A programok igen nagy előnye, hogy lényegében kiállítják helyetted a számlákat. Vagy legalábbis a nehezét és az időrabló részét letudják másodpercek alatt. Az e-számlákkal pedig még több időt spórolhatsz meg, hiszen ugyanilyen villámsebességgel ki is küldheted őket e-mail-ben.

3. Nincs ellenedre, ha automatizálhatod az időigényes dolgokat?

Arról már korábban részletesen is írtunk, hogy mennyivel egyszerűbb lesz az életed, ha a számlázódat összekötöd például:

A rendkívül hatékony elektronikus számláknak köszönhetően a számlázáshoz kapcsolódó számos egyéb folyamat is sokkal gyorsabb és kényelmesebb lesz majd a jövőben. Sőt, közülük többet akár könnyedén teljesen automatizálhatsz is.

4. Nem akarsz a véletlenül elkeveredő számlákon aggódni?

Nem is fogsz, ha e-számlákra váltasz, ugyanis ezek útját és státuszát könnyedén nyomon követheted. Ráadásul e-mail-ben az ügyfél a programok jó részénél külön értesítőt is kap arról, hogy számlája érkezett.

Folytatjuk! Cikkünk második részében még több segítséget adunk ahhoz, hogy eldönthesd, tényleg megéri kipróbálni az e-számlákat. Olvasd el most »

Találd meg a tökéletes számlázót webáruházadhoz könnyedén, tölts ki egy villámtesztet most »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

A számlázást is érinti a 2020. július 1-én életbe lépő új adócsomag

A számlázást is érinti a 2020. július 1-én életbe lépő új adócsomag

A Versenyképesebb Magyarországért program egyes adóintézkedéseinek megvalósítását szolgálja az új adótörvény-módosítási csoma...

5 érv az offline számlázók mellett

5 érv az offline számlázók mellett

A kézi számlatömbökkel szemben jelentős előnyei vannak a számlázó programoknak. Gyorsabbak, szebb számlát készítenek, a besze...

TOP 5 számlázó program összekötés

TOP 5 számlázó program összekötés

Nem kérdés, hogy a számlázó programok értékes órákat vagy akár napokat spórolnak meg a vállalkozások pénzügyi munkatársai szá...

5 ritkán feltett kérdés az e-számlákról

5 ritkán feltett kérdés az e-számlákról

A számlázó programok innovációjának köszönhetően egyre több számlázó programnál elérhető a modern e-számla, elektronikus szám...