Menü
E-számlát akarsz? Így válassz hozzá szoftvert!

E-számlát akarsz? Így válassz hozzá szoftvert!

Az e-számlák segítségével rengeteg időt és költséget spórolhatsz meg... Ha jól választod ki a számlázót! A vállalkozásod igényeihez legjobban illeszkedő program ugyanis sokkal egyszerűbbé és rugalmasabbá teheti a mindennapi munkafolyamatokat. Nézd meg a tökéletes számlázó kiválasztásának 5 fő szempontját.

1. Nézd meg a számlázó pontos árát

Az elektronikus számlázás árába beletartozik egyfelől,hogy magát a programot mekkora összegért vásárolhatod meg. Előfordulhat ugyanis, hogy az elektronikus számlák generálásához egy igen komplex csomagra kell előfizetned, vagy több modult is meg kell vásárolnod.

Másfelől az sem mindegy, hogy az időbélyeg használata vagy az elkészített e-számla után mekkora összeget számolnak fel. Az egyes programok közt már egyetlen kiállított elektronikus számla árában is lehet akár 30 forintos lehet, amit akár meg is spórolhatnál.

2. Tudd meg milyen modulokkal bővíthető a program

A számlázó bővítési lehetőségeit is célszerű figyelembe venni a választáskor. Bár a vállalkozás igényeit az induláskor még kiszolgálhatja egy egyszerűbb program is, ahogyan nő a cég egyre több funkcióra lesz szükség. Ezért válassz olyan bővíthető számlázót, amely képes követni vállalkozásod fejlődését.

3. Válassz olyan számlázót, ami segít automatizálni a munkafolyamatokat

Egy vállalkozás fejlődésével nemcsak az árbevétel képes hirtelen emelkedni. Ezzel együtt számtalan plusz feladat szakad majd a nyakadba, viszont a számlázás automatizálásával rengeteg időt nyerhetsz. Ezért a választás előtt nézd meg, hogy a számlázó képes-e:

4. Nézd meg, hogy webáruházad melyik programokkal köthető össze

Ha pedig webáruházad van, akkor már a kezdetekkor megéri összekötni azt egy számlázóval. Ilyenkor célszerű azzal indítani a keresést, hogy megnézed mely programokat tudod összekötni a webshoppal. A leszűkített listából így sokkal könnyebben választhatod ki a vállalkozásod profiljához leginkább passzoló szoftvert.

5. Keress a könyvelőprogramoddal összeköthető számlázót

A könyvelés előkészítése még a kis cégek számára sem egyszerű feladat, arról nem is beszélve, hogy kifejezetten monoton. Ma már azonban a számlázók többsége képes pillanatok alatt exportálni egy könyvelőprogramba a szükséges adatokat, így érdemes olyan számlázót választani, amelyiket összeköthetsz az általad használt könyvelőprogrammal.

Jelenleg az alábbi, a szamlazovalaszto.hu oldalon is megtalálható programokkal állíthatsz ki e-számlákat:

Válaszd ki az ideális számlázót percek alatt, tölts ki egy villámtesztet itt. »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Jön a jogszabályváltozás, most válts számlázót

Jön a jogszabályváltozás, most válts számlázót

Elindult a visszaszámlálás 2020. július 1-től minden belföldi adóalanyok közti ügyletről adatot kell szolgáltatni a NAV részé...

Videókonferencia - Online adatszolgáltatás a NAV-nak

Videókonferencia - Online adatszolgáltatás a NAV-nak

2020. június 18-án élő videókonferencia. Minden számlát látni akar a NAV, ha áfás, ha nem. Ez csak az első lépés. Katásokra i...

Így válassz készletkezelő programot

Így válassz készletkezelő programot

A termékértékesítéssel foglalkozó kis- és középvállalkozások hatékonyságának, eredményességének szempontjából kiemelten fonto...

5 ok, hogy tableten is működő számlázó programot válassz

5 ok, hogy tableten is működő számlázó programot válassz

Bár a számlázás alapvetően számítógéphez kötött tevékenység, a mai technológiáknak és szoftvereknek köszönhetően azonban bátr...