Menü
BREAKING - rengeteg újítást hozott a Számlázóválasztó tulajdonosváltása

BREAKING - rengeteg újítást hozott a Számlázóválasztó tulajdonosváltása

2018 júniusa nagy fordulatot hozott a Számlázóválasztó életében, hiszen a csapat élére új tulajdonos került. Barasits András irányításával az oldal új szemlélettel, dizájnnal és természetesen rengeteg izgalmas funkcióval várja a számlázókat és az ideális számlázó programot kereső vállalkozókat. A legnagyobb változásokról és az új lehetőségekről ezúttal maga az új tulajdonos mesél.

Számlázóválasztó.hu - Hogyan kerültél kapcsolatba a Számlázóválasztóval?

Barasits András - Az előző tulajdonost egy közös munka során ismertem meg, ekkor találkoztam először a Számlázóválasztóval is. Amint megismertem a projektet, rengeteg új ötletem támadt, és több kiaknázatlan területet is láttam, amely komoly lehetőségeket rejt magában.

Szv.hu - Az első pillanatban egyértelművé vált, hogy átveszed az oldalt?

Barasits András - A váltás azért nem történt meg ennyire gyorsan, ez sokkal inkább egy igen hosszú ötletcsere, egyeztetés eredménye. Ezután egy közel 4 hónapos minden részletre kiterjedő, alapos tervezés következetett. Alapvető cél volt ugyanis, hogy a tulajdonoscsere a legkisebb mértékben se rontsa a számlázó programok üzemeltetőinek és az azok között szemezgető vállalkozóknak nyújtott szolgáltatás minőségét.

Szv.hu - Mekkora kihívást jelent számodra a Számlázóválasztó irányítása?

Barasits András - Mivel jó ideje grafikusként dolgozom, egyáltalán nem ismeretlenek számomra az ügyfelekkel szoros együttműködést igénylő projektek. A munkám során rengetegszer kellett felépítenem egy teljes arculatot úgy, hogy az közben tökéletes összhangban legyen az adott vállalkozás szolgáltatásaival és a felhasználói élményt is a lehető legjobban támogassa.

A Számlázóválasztónál pedig igen csak hasonló kihívások várnak rám, hiszen ezen a területen is a felhasználók szemén át kell tekinteni a projektre. Fel kell térképezni, hogy a vállalkozók milyen szempontokat vesznek figyelembe, mikor számlázó programot keresnek. Ezután pedig meg kell fogalmaznunk, hogy ezt milyen formában tehetjük a legkönnyebbé számukra, vagyis ezúttal is fel kell építenünk egy működőképes rendszert, amihez az alapok már tökéletesen adottak.

Szv.hu - Akkor nem is szűnnek meg a vállalkozók által eddig használt funkciók?

Barasits András - Természetesen nem. A rengeteg újdonság ellenére akad, ami nem változik. Az oldal alapvető célja továbbra is segíteni a vállalkozóknak, hogy a lehető leggyorsabban, legkényelmesebben megtalálják a cégük profiljához leginkább passzoló számlázót. Csak éppen minden eddiginél hatékonyabban, ezért a jelenlegi funkciókat nem elvetjük, hanem továbbfejlesztjük és finomítjuk.

Szv.hu - Milyen komoly változásokra számíthatnak a vállalkozók a megújult oldalon?

Barasits András - Mivel a legnagyobb segítséget számukra az oldalon percek alatt kitölthető teszt jelenti, ezért az első célkitűzés egyértelműen a sokkal relevánsabb és precízebb kérdések megfogalmazása volt, hogy a felhasználók a válaszaik (és igényeik) alapján még megbízhatóbb ajánlást kapjanak a számukra ideális programra.

Egy több héten át tartó SEO-kutatásnak köszönhetően sikerült is még pontosabban meghatározni azokat a témaköröket és funkciókat, amelyek a vállalkozók számára igazán fontosak a mindennapi számlázás során.

Szv.hu - Elkészült tehát a program, ami könnyebbé teszi a vállalkozók keresését a számlázók tengerében?

Barasits András - A tökéletes program soha nem készül el, hanem folyamatosan fejlődik. A jelenleg használt kérdőív a SEO kutatás eredményei alapján megfelel a piacon tapasztalható igényeknek, és képes segíteni a vállalkozókat, hogy kiválasszák az ideális számlázót.

Viszont egy igen dinamikusan fejlődő területről beszélünk, ahol maguk a programok is rendszeresen rukkolnak elő új megoldásokkal és a vállalkozóknak is rendszeresen új igényeik támadnak, ahogy növekszik a cég. És ott vannak természetesen az olyan külső behatások is, mint például a törvényi szabályozások, amelyek új funkciókat hívnak életre, gondoljuk csak a júliusban induló NAV-bekötésre.

A ma ideálisnak számító program éppen ezért jövő ilyenkor már könnyen lehet, hogy nem tud tökéletes választ adni egy új környezetben. A mi feladatunk, hogy ezeket a változásokat folyamatosan figyelemmel kövessük, és lereagáljuk azzal, hogy a Számlázóválasztót állandó fejlesztésekkel aktualizáljuk a legfrissebb igények alapján. Így a példánál maradva egy év múlva is ugyanezt válaszolhassam: jelenleg rengeteg extra energiát és időt spórolhatnak meg a vállalkozók a Számlázóválasztóval.


Szv.hu - Milyen változásra számíthatnak a számlázó programok üzemeltetői?

Barasits András - A Számlázóválasztó azzal, hogy az órákon vagy napokon át tartó kutakodást rövidíti le percekre, nem csupán a cégek dolgát könnyíti meg. A megújult tesztnek köszönhetően ugyanis a számlázók üzemeltetői által felépített programok is sokkal könnyebben kerülnek a vállalkozók látókörébe. Ráadásul számos új lehetőség érkezik, amellyel még tovább növelhetik ismertségüket.

Szv.hu - Milyen új szolgáltatások közül válogathatnak a számlázó programok üzemeltetői?

Barasits András - Mára rengeteg számlázó működik Magyarországon is, közülünk pedig igen sokan szerepelnek is a Számlázóválasztó oldalán, ahol az ingyenes megjelenés egyébként bármely program számára lehetséges. Sőt, fizetés nélkül is lehetőségük van saját adatlapot létrehozni, amelyen könnyedén kihangsúlyozhatják legnagyobb előnyeiket.

Elkészült két további csomagajánlat is. A Medium változatban már saját aloldalt is kapnak, ahova bemutatkozót tölthetnek fel, de a program bekerül a tesztbe és saját weboldalra vezető linket is elhelyezhetnek. A Premium csomaggal pedig az előző előnyök mellett még saját bannert is használhatnak az aloldalukon és aktuális akcióikat is megmutathatják a Számlázóválasztón kutató vállalkozóknak.

Szv.hu - A csomagajánlatokon kívül akad egyéb hirdetési lehetőségük is a számlázó programoknak?

Barasits András - A csomagajánlatokon kívül is számos új lehetőségük nyílik, ha szeretnék, hogy a vállalkozók közelebbről is megismerjék a számlázójukban rejlő lehetőségeket és előnyöket. Csak, hogy néhány példát említsek a Számlázóválasztón jelenleg elérhető:

Szv.hu - A Számlázóválasztó szolgáltatásai a kisebb vagy inkább a nagyobb szolgáltatók igényeit elégítik majd ki?

Barasits András - Nálunk minden vállalkozó egyenlő esélyekkel indul. Számunkra kiemelten fontos a korrektség. A Számlázóválasztón megtalálhatók a piacvezető, nagy múlt vállalatok, de akad olyan kisebb vagy éppen új szolgáltató is, aki korábban úgy érezte esélye sincs elérni olyan széles réteghez, mint a legnagyobb riválisok.

A Számlázóválasztónál a kicsiktől kezdve a legnagyobbakig mindenki megkapja a lehetőséget. Célunk egyenlő feltételeket biztosítani minden piaci szereplő számára, például azáltal is, hogy egyetlen cég sem bérelhet ki örökre egyetlen bannerhelyet magának, kiszorítva ezzel másokat. Az oldalra egyébként bármely számlázó ingyen felkerülhet.

Szv.hu - Milyen széles vállalkozói réteget képes megszólítani jelenleg egy szolgáltató a Számlázóválasztón keresztül?

Barasits András - Ebben az esetben a számok a legbeszédesebbek, ezért megemlítenék néhány igen fontos statisztikát:

Szv.hu - A Számlázóválasztó teljesen új köntösbe öltözött, ez a Te ötleted volt?

Barasits András - Ezt a változást nem grafikusi vénám ihlette, a csapat is érezte, hogy egy kis megújulásra van szükség. Már csak azért is, mert a cél ezúttal is az volt, hogy a szolgáltatást teljes mértékben a vállalkozók és a számlázókat üzemeltető cégek igényeire szabjuk. Az új köntösbe öltöztetett oldal felépítése mögött szintén hosszas tervezés áll, amelynek célja:

Szeretnéd, hogy a vállalkozók megismerjék számlázódoat? Akkor ismerd meg a Számlázóválasztó nyújtotta előnyöket, vedd fel velünk a kapcsolatot most »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Jön a jogszabályváltozás, most válts számlázót

Jön a jogszabályváltozás, most válts számlázót

Elindult a visszaszámlálás 2020. július 1-től minden belföldi adóalanyok közti ügyletről adatot kell szolgáltatni a NAV részé...

Videókonferencia - Online adatszolgáltatás a NAV-nak

Videókonferencia - Online adatszolgáltatás a NAV-nak

2020. június 18-án élő videókonferencia. Minden számlát látni akar a NAV, ha áfás, ha nem. Ez csak az első lépés. Katásokra i...

Így válassz készletkezelő programot

Így válassz készletkezelő programot

A termékértékesítéssel foglalkozó kis- és középvállalkozások hatékonyságának, eredményességének szempontjából kiemelten fonto...

5 ok, hogy tableten is működő számlázó programot válassz

5 ok, hogy tableten is működő számlázó programot válassz

Bár a számlázás alapvetően számítógéphez kötött tevékenység, a mai technológiáknak és szoftvereknek köszönhetően azonban bátr...