Menü
A nagy e-számlázó teszt: TOP 5 program

A nagy e-számlázó teszt: TOP 5 program

Szívesen lecserélnéd a papír alapú számlátömböket a sokkal gyorsabb és költséghatékonyabb e-számlákra? Akkor ezt listát mindenképpen nézd át mielőtt kiválasztanád a tökéletes programot, hiszen most - a teljesség igénye nélkül - egy helyen láthasz a legjobb hazai e- számlázók közül ötöt.

1. Billingo

A Billingo Premium csomagjával minden egyes hónapban 500 db e-számlát állíthatsz ki ingyen, a limit átlépése után pedig 5 forintba kerül darabja. A számlázó havidíja 650, illetve 780 Ft attól függően, hogy éves vagy havi előfizetést választasz. A Billingo Premium nemcsak az e-számlákkal gyorsítja fel vállalkozásod mindennapjait, hiszen olyan hasznos funkciókat is tartalmaz, mint:

A könnyen kezelhető és átlatható felület, valamint a kedvező árak miatt a Billingo Premium remek választásnak ígérkezik az induló vállalkozások, vagy azok számára, akik korábban még nem használtak számlázó programot.

2. billzone.eu

A Billzone.eu számlázó program mind az öt csomagjához korlátlan mennyiségű időbélyeggel hitelesített elektronikus számla jár - igen, még az ingyenes változathoz is. A webáruház összekötést viszont csak a PLUSZ előfizetésben találod meg, ami havonta 1980 forintba kerül.

Ezzel viszont rengeteg olyan funkciót kapsz, amivel automatizálhatod a számlázást, ráadásul akár 30 felhasználó számára is adhatsz hozzáférést, így egy nagyvállalkozás számára tökéletes döntés a billzone.eu számlázója.

3. InnVoice

Az InnVoice számlázó programnál az ingyenes változattal nem, csak a 3 előfizetés valamelyikével nyílik lehetőséged e-számlákat kiállítani. A legolcsóbb, vagyis "forint és deviza számla csomag" díja 1490 forint havonta, ezért az összegért cserébe pedig:

Az InnVoice nem köthető össze webáruházakkal, viszont a logisztikai munkafolyamatokat igen csak megkönnyíti. A kiskereskedelmi csomagban ugyanis havi 6900 forintért olyan funkciók segítik a napi munkavégzést, mint:

4. rEVOL Express

A rEVOL Express egy modulonként bővíthető számlázó- és az integrált vállalatirányítást segítő program. Ennek legnagyobb előnye, hogy a céged számára igazán fontos funkciókat egyesével vásárolhatod meg, így csak arra kell költened, amire valóban szükséged van.

A kényelmes és gyors elektronikus számlázáshoz például a SzámlaVarázsló és az E-számla modulokat kell beszerezned, amelyeknek egyszeri díja együttesen 29.970 Ft. Ezen felül egy ingyenes és három fizetős csomag közül kiválaszthatod, hogy mennyi e-számlát szeretnél kiállítani havonta. Ezek havidíja 900 és 5.200 Ft között mozog, a keretben foglalt 30, 100 vagy 200-as limitet átlépése után pedig példányonként 49 forintba kerül minden egyes e-számla.

Nem csupán egy számlázóra, hanem egy komplett szoftvercsomagra van szükséged, amivel automatizálhatod vállalkozásod legkülönfélébb folyamatait? Akkor érdemes ránézned a rEVOL Express további szolgáltatásaira, amelyek közt olyan hasznos modulokat találsz, mint:

5. Symbion

A Symbion egy rendkívül könnyen kezelhető és átlátható online számlázó, amivel bármikor ellenőrizheted webáruházad forgalmát, megnézhetsz néhány hasznos kimutatást vagy éppen kiállíthatsz egy elektronikus számlát. A napi munkavégzést ezenkívül 30 hasznos funkció teszi még rugalmasabbá és gyorsabbá.

Mindezért évente 10.000 forintot kell fizetned, valmint 1250 forintos éves díjért cserébe adhatsz hozzáférést minden egyes további felhasználó számára. Az elektronikus számlák azonban példányonként 20 vagy 25 forintba kerülnek a fizetés módjától függően.

További, a szamlazovalaszto.hu oldalon található programokkal is állíthatsz ki e-számlákat:

Válaszd ki a vállalkozásod profiljához legjobban passzoló számlázót, tölts ki egy villámtesztet most »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Te vajon jól tudtad? 10 óriási tévedés a számlázó programok bejelentéséről – 2. rész

Te vajon jól tudtad? 10 óriási tévedés a számlázó programok bejelentéséről – 2. rész

Határidők, bírságok, nyomtatványok? Minddel foglalkoztunk cikkünk előző részében, ahol jó néhány tévhitet eloszlattunk a szám...

Te vajon jól tudtad? 10 óriási tévedés a számlázó programok bejelentéséről – 1. rész

Te vajon jól tudtad? 10 óriási tévedés a számlázó programok bejelentéséről – 1. rész

Alig várod már, hogy új számlázóddal végre temérdek időt spórolhass meg, de a bejelentés még hátra van? Esetleg már megtörtén...

7 ok, amiért megéri azonnal összekötni webáruházad egy számlázó programmal

7 ok, amiért megéri azonnal összekötni webáruházad egy számlázó programmal

Na jó, előbb azért olvasd el gyorsan, hogy milyen előnyei vannak a webáruház és számlázó összekötésnek. Merthogy akad bőven, ...

Többre képesek, mint hinnéd – 10 bevált, ingyenes számlázó program – 2. rész

Többre képesek, mint hinnéd – 10 bevált, ingyenes számlázó program – 2. rész

Cikkünk első részében bebizonyítottuk, hogy akár fizetned sem kell azért, hogy felgyorsíthasd céged számlázását. A Számlázóvá...