Menü
A nagy e-számlázó teszt II. – újabb 5 program

A nagy e-számlázó teszt II. – újabb 5 program

Nemrég bemutattunk 5 számlázó programot, amely az e-számláknak köszönhetően sokkal gyorsabbá és költséghatékonyabbá varázsolja céged működését. A lista azonban még korántsem teljes, hiszen itt van 5 további szoftver, amivel könnyedén és olcsón állíthatsz ki elektronikus számlákat, ismerd meg őket közelebbről.

1. QualitySoft

Ha egy komplex számlázóra van szükséged, akkor a QualitySoft Számlázás Professional csomagját neked találták ki. Az e-számlák mellett ugyanis olyan funkciókat tartalmaz a szoftver, mint:

A felsoroltakon kívül még rengeteg hasznos funkciót tartalmaz a QualitySoft számlázója. A programot ingyenes demó változatban is kipróbálhatod, majd 18.750 forintért vásárolhatod meg, az e-számlák díját pedig egyedi árajánlat alapján számolják ki neked.

2. ACTUAL ügyviteli rendszer

Ahogyan a nevéből is látszik az ACTUAL nem csupán egy hagyományos számlázó program, hanem komplett ügyviteli rendszer. A nagyobb cégek számára különösen hasznos lehet egy olyan integrált vállalatirányítási rendszer, ami az adminisztratív feladatok széles skáláján nyújt segítséget.

A program legnagyobb előnye, hogy modulokból épül fel, így akkor is beszerezheted olcsón, ha csupán néhány funkcióra van szükséged. Az e-számla modul és a működéséhez szükséges Kereskedelmi alaprendszer egyszeri díja összesen 20.000 Ft. Az e-számlák ára a kiállított mennyiségtől függ, és példányonként akár 18 Ft-ig csökkenthető. Az ACTUAL számlázóját a QualitySofthoz hasonlóan szintén kipróbálhatod ingyenes demó verzióban.

3. ProgramTECH

A ProgramTECH ismét csak egy modulokból felépülő szoftver, amely könnyedén a vállalkozásod legkülönfélébb igényeire szabható az olyan változatos szolgáltatásoknak köszönhetően, mint:

Amennyiben csak elektronikus számlákat szeretnél küldeni, akkor az e-számla modult és számlázó program modult kell beszerezned, amelyek tartalmazzák a számlázó programok leghasznosabb alapfunkcióit. Ezek egyszeri díja együttesen 10.000 Ft, az e-számlák időbélyeges hitelesítését azonban két külső szolgáltató végzi, amelyek árképzése eltérő és nagyban függ a kiállított példányszámtól.

4. Provimax

A Provimax az olyan cégek számára készített számlázót, amelyek a növekvő kereslet mellett szeretnének egyre több időt és költséget is megspórolni. A program 7.200 forintba kerül, plusz 3600 forintért akár 10 felhasználó is dolgozhat vele.

Ezért cserébe e-számlákat, sztornó és jóváíró számlákat, valamint devizás és export bizonylatokat állíthatsz ki, de a termék- és vevőkezelés területén is hasznos funkciókat kapsz. Az e-számlák hitelesítésére szolgáló időbélyegek ára a szerződéskötés során kerül meghatározásra.

5. e-számlacentrum

Egy kifejezetten e-számlákra specializálódott program, amellyel igen olcsón, akár példányonként 6 Ft-os áron állíthatsz ki e-számlákat. Az e-számlacentrum a honlapján található részletes és látványos táblázat segítségével te is könnyedén kiszámolhatod, hogy a vállalkozásod mekkora összeget takaríthat meg az e-számlákkal. A szoftver egy ingyenes árajánlat vagy egy ingyenes konzultáció igénylése után vehető igénybe.

Még több hasznos e-számlázó közül válogatnál? Akkor nézd meg legutóbbi listánkat a legjobb hazai e-számlázókról »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Egyre több vállalkozás választja az online számlázást

Egyre több vállalkozás választja az online számlázást

Míg néhány évvel ezelőtt még sok vállalkozás tartott az e-számlák bevezetésétől, mára teljesen elfogadott gyakorlattá vált és...

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 2. rész

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 2. rész

Cikkünk első részében jó néhány olyan gondolatot szedtünk össze, amelyek segítségével könnyedén eldöntheted, hogy a Te vállal...

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 1. rész

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 1. rész

Szívesen felpörgetnéd valahogy az olyan unalmas feladatokat, mint a számlázás? Sok jót hallottál már az e-számlákról, de vagy...

A legjobb számlázó programok hasznos logisztikai funkciókkal kereskedőknek – 2. rész

A legjobb számlázó programok hasznos logisztikai funkciókkal kereskedőknek – 2. rész

Egy logisztikai funkciókkal is felturbózott számlázó program rengeteg terhet levesz a kereskedők válláról. Gondolj csak bele,...