Menü
7+1 számlázó program Linux, Windows és iOS operációs rendszerekre

7+1 számlázó program Linux, Windows és iOS operációs rendszerekre

Olyan számlázó programot keresel, amelyet szó szerint bárhol, bármikor és bármilyen eszközről elérsz? Akkor mutatunk neked 7+1 hasznos online számlázót, amelyet operációs rendszertől függetlenül használhatsz Linux, Windows és iOS alapon működő eszközökön is. A te vállalkozásodhoz melyik passzol a legjobban?

Miért éri meg online számlázó programot használni?

Elsősorban azért, mert így minden eddiginél gyorsabbá, kényelmesebbé és rugalmasabbá teheted vállalkozásod számlázását. Egy online számlázó programot ugyanis bármikor elérhetsz a böngészőből telepítés nélkül a Linux, Windows vagy iOS operációs rendszerrel futó eszközökről egyaránt.

Így nem vagy többé az íróasztalodhoz kötve, hiszen akár egy üzleti ebéd után az étteremben ülve vagy hétvégén reggeli közben is kiállíthatsz néhány számlát vagy ellenőrizheted vállalkozásod pénzügyeit.

7+1 szuperhatékony online számlázó program

1. Billingo

A Billingónál egy ingyenes csomag és egy alacsony havidíjas havi/éves előfizetés közül választhatsz. Ami igazán meglepő, hogy már az ingyenes verzió mellé rengeteg hasznos funkciót kapsz, amely jelentősen megkönnyíti vállalkozásod mindennapi számlázását.

A Billingo tökéletes választás számodra, ha szeretnéd automatizálni vállalkozásod számlázását, hiszen havonta több száz e-számlát kapsz náluk ingyen. Az operációs rendszertől függetlenül kényelmesen használható online program összeköthető számos webáruház típussal és könyvelő programmal egyaránt, de a látványos és igényes számlasablonokra is érdemes egy pillantást vetni.

2. Billzone

A Billzone egyaránt képes kiszolgálni a legkisebb és a legnagyobb cégek igényeit is, hiszen az ingyenes szolgáltatás mellett 4 különböző csomag közül is választhatsz. Így vállalkozásod fejlesztése esetén bármikor bővítheted a számodra aktuálisan fontos funkciókkal online számlázódat.

A Billzone legnagyobb előnyei közé tartoznak az ingyenes e-számlák és a webáruház összekötés lehetősége, valamint az, hogy akár 30 kolléga számára adhatsz hozzáférést a programhoz.

3. e-számlacentrum

Szeretnél nagyon egyszerűen és olcsón számlázni? Akkor érdemes megismerkedned az e-számlákra specializálódott e-számlacentrum programjával, amellyel példányonként 587 forintot is megtakaríthatsz. A funkciók száma itt lényegesen kevesebb, viszont cserébe egy igen könnyedén kezelhető és felhasználóbarát felületet kapsz.

4. frebi

A frebi egy teljesen ingyenes online számlázó, amelynek legnagyobb előnye szintén a könnyen kezelhető és átlátható felület. Vállalkozásod hatékonyságát azonban nemcsak a számlázás felgyorsításával, hanem olyan hasznos statisztikai kimutatásokkal növeli, mint:

5. innvoice

Az innvoice a bolt tulajdonosok egyik legnagyobb segítője, ha számlázásról van szó. Az online számlázó ugyanis képes vonalkódokat, több raktárkészletet és árkategóriát kezelni, valamint törzsvásárlói rendszert is működtethetsz vele.

Ráadásul több üzletben is használhatod egyszerre, hiszen a fizikailag távol lévő telephelyeket is képes egy rendszeren belül kezelni. Természetesen webáruházaddal is összekötheted, de számos könyvelő programmal is kompatibilis, így jelentősen megkönnyíti a könyvelés előkészítését.

6. Okos-Ügyvitel

Nemcsak egy nagyon praktikus online számlázó, hanem akár egy komplett ügyviteli rendszerré bővíthető programmal állsz szemben. A számlázás mellett tartalmaz ugyanis készletnyilvántartó-, házipénztár- és CRM programot, ráadásul mindezt teljesen ingyen. Ha egy átlátható és összetett ügyfélkezelő rendszerre vágysz számos hasznos funkcióval, akkor ismerd meg közelebbről az egyes modulokban rejlő lehetőségeket közelebbről itt »

7. symbion

A symbion szintén a legösszetettebb online számlázók közé tartozik, hiszen közel 30 funkció jár a szoftverhez, amellyel rugalmasabbá és gyorsabbá varázsolhatod vállalkozásod mindennapi számlázását. Csak hogy a legfontosabb példáukat említsük:

A részletes funkciólistát itt megtekintheted, de akár ki is próbálhatod a számlázót regisztráció és letöltés nélkül.

+1 Tedd zsebre

A Tedd zsebre online programja a kényelmes és gyors számlázáshoz szükséges alapvető funkciókat tartalmazza. A legnagyobb előnye azonban sokkal inkább az, hogy vállalkozásod más területein is rengeteg terhet levehet a vállaidról, hiszen a programcsaládnak számos tagját is beszerezheted operációs rendszertől független számlázód mellé:

Találd meg a vállalkozásod igényeihez legjobban passzoló online számlázót, tölts ki egy villámtesztet most »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Telepíthető vagy online számlázó program – melyiket válasszam? – 2. Rész

Telepíthető vagy online számlázó program – melyiket válasszam? – 2. Rész

Az egyik első és legfontosabb kérdés, amelyről döntened kell, ha szeretnéd megtalálni a céged számára valóban tökéletes száml...

Telepíthető vagy online számlázó program – melyiket válasszam? – 1. rész

Telepíthető vagy online számlázó program – melyiket válasszam? – 1. rész

Ugye Te is szeretnéd hosszú távra megtalálni a tökéletes számlázót, amely segít minden eddiginél hatékonyabbá tenni céged nap...

Kinek való online számlázó program? 7 eset, amikor Neked is jól jöhet!

Kinek való online számlázó program? 7 eset, amikor Neked is jól jöhet!

Ha a tökéletes számlázót keresed, akkor mindenek előtt célszerű feltenni magadnak a kérdést, hogy egy felhő alapú megoldással...

10 egyszerű számlázó program a legalapvetőbb funkciókkal - 2. rész

10 egyszerű számlázó program a legalapvetőbb funkciókkal - 2. rész

Nemrégiben mutattunk 5 olyan programot, amelyek csak a legalapvetőbb funkciókat tartalmazzák még jelentősen gyorsabbá, hatéko...