Menü
7 ok, amiért megéri azonnal összekötni webáruházad egy számlázó programmal

7 ok, amiért megéri azonnal összekötni webáruházad egy számlázó programmal

Na jó, előbb azért olvasd el gyorsan, hogy milyen előnyei vannak a webáruház és számlázó összekötésnek. Merthogy akad bőven, amelyeknek köszönhetően nemcsak sokkal gyorsabbá, hanem átláthatóbbá, kényelmesebbé és hatékonyabbá válik vállalkozásod számlázása. Mindezt úgy, hogy sokszor le sem kell ülnöd a gép elé. Olvass tovább és tedd egyszerűbbé a dolgos hétköznapokat könnyedén!

1. Automatizálhatod a számlák és fizetési értesítők kiállítását

A webáruház és számlázó program összekötés legnagyobb előnye egyértelműen a rengeteg megspórolt idő. Nem kell többé kézzel megírnod minden egyes számlát, hiszen egy program a termék- és partneradatbázisaidból átvett (és a vásárló által megadott) adatokkal kitölti őket helyetted, így Neked csupán pár kattintásba kerül kiküldeni egy számlát. Sőt, számos programmal a fizetési értesítők küldését is felgyorsíthatod vagy akár automatizálhatod.

2. Gyorsabb és kényelmesebb lesz a számlák tárolása és a könyvelés előkészítése

Az ideális programmal ráadásul nemcsak a számlák kiállításán, hanem a tárolásukon és a könyvelés előkészítésén is értékes órákat spórolhatsz meg. Ha gyakran kell egyeztetned könyvelőddel, akkor mindenképpen megéri olyan számlázót választani, amelyet nemcsak webáruházaddal, hanem a könyvelőd által használt programmal is összeköthetsz vagy hozzáférést adhatsz számára.

3. Könnyedén átlátod webáruházad számláit és pénzügyeit

Valljuk be egy webáruház életében gyakran előfordulnak olyan esetek, amikor elő kell keresni egy-egy számlát a vásárlók kérdései miatt. Ez a papír alapú bizonylatok esetében eléggé körülményes, viszont a digitálisan is vezetett számlák rendszerében másodpercek alatt megtalálod majd a keresett példányt.

És persze az sem éppen hátrány, hogy azt is bármikor könnyedén ellenőrizheted, hogy melyik ügyfél fizetett, és melyik számlák várnak még teljesítésre. Jó néhány számlázóval pedig vállalkozásod pénzügyeire is ránézhetsz a különféle statisztikai kimutatásnak és lekérdezésnek köszönhetően.

4. Egy online számlázóval sokkal rugalmasabb leszel

Tapasztalataink szerint a vállalkozók a gyorsaság mellett a rugalmasságot értékelik a leginkább a számlázó program és webáruház összekötés előnyei közül. Egy online, felhő alapú programmal ugyanis akkor is ránézhetsz számláidra, amikor éppen nem az irodában ülsz.

5. Akár még a számlaadat-szolgáltatást is letudja helyetted új számlázód

Téged is érintett már az online számlaadat-szolgáltatási kötelezettség? Akkor megéri olyan számlázóval összekötni webáruházadat, amely a NAV-bekötés funkcióval automatikusan elküldi helyetted a legalább 100 000 Ft ÁFA-tartalmú számlákat, hiszen így kényelmesen elkerülheted a súlyos bírságokat.

6. Elegáns számlákkal tehetsz pozitív benyomást vásárlóidra

A megspórolt idő és az átlátható, hatékony munkamenet mellett akad még pár olyan egyéb előnye a számlázóknak, amelyek mellett nem mehetünk el szó nélkül. Ezek közül is kiemelkedik a saját logó elhelyezésének lehetősége és a mutatós számladizájn használata. Mivel személyesen nem találkozol vásárlóiddal, így különösen fontos a pozitív első benyomás, amelyhez ezek az elsőre apróságnak tűnő dolgok is igen sokat hozzáadhatnak.

7. Rengeteg kényelmi funkcióval teheted még hatékonyabbá a mindennapokat

És akkor a kényelmi funkciókról még nem is beszéltünk! És hosszasan nincs is rá lehetőségünk, hiszen oldalakon át sorolhatnánk, hogy az egyes számlázók milyen extra funkciókkal teszik hatékonyabbá a dolgos hétköznapokat. De megemlíthetjük példaként a számtalan logisztikai megoldást, az ügyviteli rendszerrel való összekötés lehetőségét és rengeteg olyan funkciót is, mint például az automatikus számlaismétlődés, több felhasználó kezelése vagy akár a katásokat segítő funkciók.

Találd meg a tökéletes számlázót webáruházadhoz könnyedén, tölts ki egy villámtesztet most »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Online adatszolgáltatási kötelezettség - így automatizálhatod a beküldést

Online adatszolgáltatási kötelezettség - így automatizálhatod a beküldést

Mint ismert, 2020. július 1-től bővül a NAV adatszolgáltatásra kötelezettek köre, így minden belföldi adóalany részére kiállí...

Online adatszolgáltatási kötelezettség - legfontosabb tudnivalók kézi számlásoknak

Online adatszolgáltatási kötelezettség - legfontosabb tudnivalók kézi számlásoknak

2020. július 1. az idei év egyik legfontosabb dátuma, már ami az adózást illeti. Június 30. után ugyanis újabb adminisztráció...

Így automatizálható a NAV adatszolgáltatási kötelezettség

Így automatizálható a NAV adatszolgáltatási kötelezettség

Mint ismeretes, 2018. július 1. óta kötelező adatot szolgáltatni a NAV felé a min. 100 000 Ft áfatartalmú, belföldi adóalanyo...

Számlázóválasztás 2020 - ezekre figyelj kiemelten

Számlázóválasztás 2020 - ezekre figyelj kiemelten

Az év elején mindig több cég vált számlázóprogramot, ezt a trendet csak tovább erősítik a számlázásra vonatkozó jogszabályvál...