Menü
5+1 hasznos funkció a számlázó program és webáruház összekötéshez

5+1 hasznos funkció a számlázó program és webáruház összekötéshez

Már azzal rengeteg időt és energiát spórolsz meg, hogy a számlázó program kiállítja helyetted az összes számlát, így nem kell egész nap a gép előtt ülnöd. Akad azonban még jó néhány olyan funkció, amelyekkel még hatékonyabbá teheted webáruházad mindennapos működését. Ezek közül gyűjtöttük neked össze az 5+1 legfontosabbat, amit érdemes keresned új számlázód kiválasztásakor.

1. funckió: az e-számlákkal automatizálhatod webáruházad számlázását

Ha az idő mellett szeretnél a számlázás költségein is spórolni, akkor ez e-számlákat neked találták ki. Ezeket a kiállítás pillanatától az ügyfélhez való megérkezésig tisztán digitális bizonylatokat ugyanis néhány kattintással kiküldheted vásárlóid számára e-mail-ben.

Sőt, akad néhány olyan program, amely automatikusan el is küldi helyetted az e-számlákat, ha ezt előre beállítod. Így még több időd webáruházad igazán izgalmas feladataival foglalkozni, ráadásul a papír, nyomtatás- és postaköltségekkel sem kell többé számolnod.

Számlázóválasztó tipp: Ha még soha nem használtál e-számlákat, akkor érdemes ránézned a 10 legfontosabb tudnivalóra, hogy percek alatt képbe kerülj. Ha pedig már a váltáson gondolkodsz, akkor ezt az 5 e-számlázót mindenképpen látnod kell.

2. funkció: a díjbekérők küldésével még több időt spórolhatsz

A te webáruházad ügyfelei is gyakran inkább átutalják a termékek árát, minthogy a helyszínen fizessenek értük? Akkor a díjbekérőkkel rengeteg időt nyerhetsz, ráadásul a vevők is hajlamosak hamarabb fizetni, arról nem is beszélve, hogy ezzel megelőzheted a kintlévőségek keletkezését vagy felhalmozódását.

Na, persze jogosan teheted fel a kérdést, hogy minek pepecselnél a díjbekérőkkel, mikor utólag még úgyis ki kell állítanod majd egy számlát. A gyakorlatban azonban ezt pillanatok alatt letudhatod, hiszen a modernebb számlázó programokkal a vásárlók által felvitt adatokból néhány másodperc alatt generálhatsz díjbekérőt, amiből a teljesítés után szintén néhány kattintással elkészül a számla is.

3. funkció: a program tárolja helyetted számláidat

A számlákkal kapcsolatos adminisztrációs teendők természetesen nem érnek véget a kiállítással és küldéssel. A webáruházak esetében ugyanis ugyanúgy 8 évig meg kell őrizni mind a papír alapú, mind pedig az e-számlákat.

Egy jól kiválasztott számlázóval azonban az egymás hegyén-hátán álló dobozok halmait is elfelejtheted, hiszen ma már rengeteg program elrakja helyetted a számlákat. Az már más kérdés, hogy akad, aki ezt csak néhány éven keresztül garantálja, de van olyan is, aki korlátlan ideig.

4. funkció: egy könyvelő program összekötéssel még több időt spórolhatsz a papírmunkán

Webáruházad adminisztrációs kötelezettségeit sokkal hatékonyabban letudhatod egy olyan program segítségével, amelyet összeköthetsz a könyvelőd által használt programmal. Így bármikor percek alatt továbbíthatod számára a kért számlákat, amelyeket egyébként villámgyorsan elő is keríthetsz, hiszen dátum és ügyfél alapján is leszűrheted a listádat.

5. funkció: igényes számlasablonokkal nyűgözheted le vásárlóidat

A látványos és igényes számlasablonokkal nem időt és energiát spórolhatsz meg, viszont webáruházad hírnevét erősítheted. Egy látványos számlával ugyanis megmutathatod vállalkozásod profizmusát és a vásárlók is különlegesnek érzik majd magukat.

+1 funkció: a különböző webáruházak számlatömbjei közti kényelmes váltogatás

Ha több webáruházat is üzemeltetsz egy vállalkozáson belül, akkor biztosan tapasztaltad már, mennyi macerával jár és mennyi plusz odafigyelést igényel, hogy mindig a megfelelő számlatömböt használd.

Egy programmal azonban ezt is sokkal kényelmesebbé teheted, hiszen az egyes webáruházakhoz külön számlatömböket rendelhetsz, amelyeket egyedi logóval és dizájnnal láthatsz el.

Találd meg a webáruházadhoz legjobban passzoló számlázó programot percek alatt, tölts ki egy villámtesztet most »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

10 egyszerű számlázó program a legalapvetőbb funkciókkal - 2. rész

10 egyszerű számlázó program a legalapvetőbb funkciókkal - 2. rész

Nemrégiben mutattunk 5 olyan programot, amelyek csak a legalapvetőbb funkciókat tartalmazzák még jelentősen gyorsabbá, hatéko...

Így juthatsz el számlázó programoddal cégek ezreihez olcsón és hatékonyan

Így juthatsz el számlázó programoddal cégek ezreihez olcsón és hatékonyan

Megalkottad a tökéletes számlázó programot vagy ügyviteli rendszert, de a megrendelések/regisztrációk sehogy nem érkeznek? Un...

Minden, amit a számlázó programok jogszabályi megfelelőségéről tudnod kell

Minden, amit a számlázó programok jogszabályi megfelelőségéről tudnod kell

Akár kézzel, akár programmal állítod ki őket, a számlákra bizony szigorú törvényi előírások vonatkoznak. Éppen ezért mielőtt ...

10 egyszerű számlázó program a legalapvetőbb funkciókkal - 1. rész

10 egyszerű számlázó program a legalapvetőbb funkciókkal - 1. rész

Szeretnéd gyorsabbá, hatékonyabbá és átláthatóbbá tenni vállalkozásod számlázását, viszont nincs szükséged egyéb kényelmi, il...