Menü
5 számlázó program, amelyeket összeköthetsz webáruházaddal

5 számlázó program, amelyeket összeköthetsz webáruházaddal

Nincs is jobb érzés annál, mint amikor látod, hogy a webáruházadba csak úgy özönlenek a megrendelések. Viszont ilyenkor hirtelen belehasít a felismerés az emberbe, hogy ehhez bizony rengeteg számlát kell majd megírni. Kivéve persze, ha ezt egy webáruházzal összekötött számlázó programra bízod, amely rengeteg terhet vesz le a válladról. Nézz meg 5 remek megoldást, amelyekkell automatizálhatod webáruházad számlázását.

1. Actual számlázó program

Az Actual számlázó program különböző szolgáltatásait megvásárolhatod csomagban, de akár egyesével, modulonként is. A „Webáruház kapcsolat” nevű funkciót a Kereskedelmi alaprendszerrel használhatod, amelyeket összesen 56.250 forintért vehetsz meg. Cserébe viszont bármilyen webáruházzal összekötheted számlázódat, és az ajánlat részét képezi egy 2 órás díjmentes konzultáció is.

2. Billingo online számlázó program

A Billingónál a Premium előfizetésben találod meg a webáruházzal való összekötés lehetőségét. A csomag díja éves előrendelés esetén 650 Ft havonta, amivel 250 számlát állíthatsz ki ingyen az API-n keresztül, ezután alkalmanként 1 forintot kell fizetned az API használata után. A Billingo a WooCommerce webshopokhoz alakított ki plugint-t, de már folyamatban van több fejlesztés, ami a lehetőségek körét bővíti.

3. rEVOL Express számlázó

A rEVOL Express szintén funkciónként bővíthető, így kiválaszthatod, hogy pontosan mire is van szükséged a számlázás során. A Webáruház kapcsolat modul a Kereskedelem Extra modullal és a Számlavarázsló programmal együtt működik csak, ezek ára együttesen pedig 39.870 Ft. A rEVOL Express számlázóját 3 rendszerrel is összekötheted:

4. Tedd zsebre számlázó program

A Tedd zsebre szolgáltatásaival nem csupán egy számlázó programot kapsz, hanem egy online könyvelési, kereskedelmi és vezetői információs rendszert. Sőt, még a webáruházat is elkészítik helyetted, így a programmal való összekötéssel sem kell foglalkoznod. A Tedd zsebre MASTER csomagját havi 40.000 forintért veheted igénybe, viszont ezzel együtt egy komplett webáruházat is bérelsz, így rengeteg terhet levesznek a válladról.

5. Billzone.eu

A Billzone számlázója jelenleg Drupal webáruházakkal kapcsolható össze, de már fejlesztik a plugint a következő típusokhoz is:

A számlázó programot három különböző csomagban is megtalálod, amelyek árai a következők szerint alakulnak:


Az egyes előfizetések mindegyike rengeteg hasznos funkciót tartalmaz, csupán néhány apróságban térnek el. Így akár már a Plusz csomaggal is költséghatékonyan és kényelmesen állíthatod ki webáruházad számláit.

A fentieken kívül még öt, a szamlazovalaszto.hu oldalon is megtalálható programot összeköthetsz webáruházaddal:

Találd meg te is a számlázót, amely tökéletesen igazodik céged igényeihez. Töltsd ki villámtesztünket itt. »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Így automatizálható a NAV adatszolgáltatási kötelezettség

Így automatizálható a NAV adatszolgáltatási kötelezettség

Mint ismeretes, 2018. július 1. óta kötelező adatot szolgáltatni a NAV felé a min. 100 000 Ft áfatartalmú, belföldi adóalanyo...

Számlázóválasztás 2020 - ezekre figyelj kiemelten

Számlázóválasztás 2020 - ezekre figyelj kiemelten

Az év elején mindig több cég vált számlázóprogramot, ezt a trendet csak tovább erősítik a számlázásra vonatkozó jogszabályvál...

Jön a mindenkire érvényes online adatszolgáltatási kötelezettség

Jön a mindenkire érvényes online adatszolgáltatási kötelezettség

Elfogadta az Országgyűlés a novemberben előterjesztett őszi adócsomagot, amely szerint 2020-tól két lépcsőben bővítik tovább ...

A számlázást is érinti a 2020. július 1-én életbe lépő új adócsomag

A számlázást is érinti a 2020. július 1-én életbe lépő új adócsomag

A Versenyképesebb Magyarországért program egyes adóintézkedéseinek megvalósítását szolgálja az új adótörvény-módosítási csoma...