Menü
5 számlázó program, amelyeket összeköthetsz webáruházaddal

5 számlázó program, amelyeket összeköthetsz webáruházaddal

Nincs is jobb érzés annál, mint amikor látod, hogy a webáruházadba csak úgy özönlenek a megrendelések. Viszont ilyenkor hirtelen belehasít a felismerés az emberbe, hogy ehhez bizony rengeteg számlát kell majd megírni. Kivéve persze, ha ezt egy webáruházzal összekötött számlázó programra bízod, amely rengeteg terhet vesz le a válladról. Nézz meg 5 remek megoldást, amelyekkell automatizálhatod webáruházad számlázását.

1. Actual számlázó program

Az Actual számlázó program különböző szolgáltatásait megvásárolhatod csomagban, de akár egyesével, modulonként is. A „Webáruház kapcsolat” nevű funkciót a Kereskedelmi alaprendszerrel használhatod, amelyeket összesen 56.250 forintért vehetsz meg. Cserébe viszont bármilyen webáruházzal összekötheted számlázódat, és az ajánlat részét képezi egy 2 órás díjmentes konzultáció is.

2. Billingo online számlázó program

A Billingónál a Premium előfizetésben találod meg a webáruházzal való összekötés lehetőségét. A csomag díja éves előrendelés esetén 650 Ft havonta, amivel 250 számlát állíthatsz ki ingyen az API-n keresztül, ezután alkalmanként 1 forintot kell fizetned az API használata után. A Billingo a WooCommerce webshopokhoz alakított ki plugint-t, de már folyamatban van több fejlesztés, ami a lehetőségek körét bővíti.

3. rEVOL Express számlázó

A rEVOL Express szintén funkciónként bővíthető, így kiválaszthatod, hogy pontosan mire is van szükséged a számlázás során. A Webáruház kapcsolat modul a Kereskedelem Extra modullal és a Számlavarázsló programmal együtt működik csak, ezek ára együttesen pedig 39.870 Ft. A rEVOL Express számlázóját 3 rendszerrel is összekötheted:

4. Tedd zsebre számlázó program

A Tedd zsebre szolgáltatásaival nem csupán egy számlázó programot kapsz, hanem egy online könyvelési, kereskedelmi és vezetői információs rendszert. Sőt, még a webáruházat is elkészítik helyetted, így a programmal való összekötéssel sem kell foglalkoznod. A Tedd zsebre MASTER csomagját havi 40.000 forintért veheted igénybe, viszont ezzel együtt egy komplett webáruházat is bérelsz, így rengeteg terhet levesznek a válladról.

5. Billzone.eu

A Billzone számlázója jelenleg Drupal webáruházakkal kapcsolható össze, de már fejlesztik a plugint a következő típusokhoz is:

A számlázó programot három különböző csomagban is megtalálod, amelyek árai a következők szerint alakulnak:


Az egyes előfizetések mindegyike rengeteg hasznos funkciót tartalmaz, csupán néhány apróságban térnek el. Így akár már a Plusz csomaggal is költséghatékonyan és kényelmesen állíthatod ki webáruházad számláit.

A fentieken kívül még öt, a szamlazovalaszto.hu oldalon is megtalálható programot összeköthetsz webáruházaddal:

Találd meg te is a számlázót, amely tökéletesen igazodik céged igényeihez. Töltsd ki villámtesztünket itt. »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Katás vagyok, mivel számlázzak?

Katás vagyok, mivel számlázzak?

Katás vállalkozóként gyakran felmerül a kérdés, hogy szükség van-e számlázó programra, ha igen, milyenre. Elegendő-e az ingye...

Papíralapú vagy elektronikus számlázás? Melyik való nekem?

Papíralapú vagy elektronikus számlázás? Melyik való nekem?

Papíralapú vagy elektronikus számlázás? Melyik való nekem? Teszik fel sokan a kérdést, mielőtt számlázó programot választanak...

Egyre több vállalkozás választja az online számlázást

Egyre több vállalkozás választja az online számlázást

Míg néhány évvel ezelőtt még sok vállalkozás tartott az e-számlák bevezetésétől, mára teljesen elfogadott gyakorlattá vált és...

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 2. rész

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 2. rész

Cikkünk első részében jó néhány olyan gondolatot szedtünk össze, amelyek segítségével könnyedén eldöntheted, hogy a Te vállal...