Menü
5 ok, hogy tableten is működő számlázó programot válassz

5 ok, hogy tableten is működő számlázó programot válassz

Bár a számlázás alapvetően számítógéphez kötött tevékenység, a mai technológiáknak és szoftvereknek köszönhetően azonban bátran kiviheted a számlázót az irodából. Na persze nem a monitort kell magaddal cipelned, számos számlázó ugyanis már tabletről is használható. Ezúttal a tabletes számlázás előnyeit gyűjtöttük össze.

1. Kényelmesen, gyorsan használható

Tabletről csak online számlázó programokat tudsz használni. Ezek böngészőből indíthatók, a felületük így megegyezik a számítógépen már megszokott elrendezéssel. Ha tabletről szeretnél számlázni, akkor a választáshoz ellenőrizd, hogy a szoftvered tabletre is optimalizált legyen. A megszokott felületen ugyanolyan egyszerűen és gyorsan ki tudsz állítani egy számlát, mint asztali gépről.

2. Bárhova magaddal viheted

Ha külsős helyszíneken dolgozol, házhoz viszed a szolgáltatásodat vagy rendszeresen irodán kívül kell számláznod, akkor kézenfekvő, hogy a számlázást tabletről intézd el. A tabletes számlázáshoz mindössze internetösszeköttetésre lesz szükséged, így a tableten a számlázódat bárhova magaddal viheted. Ez a megoldás a kézi számlatömb kiváltására is alkalmas, főként, ha a papír alapú számlázás helyett e-számlára váltasz és a számla kiállításának pillanatában azonnal, e-mailben el is küldöd a számlát az ügyfélnek.

3. Multifunkciós eszközhasználat

A tabletedet persze nem csak számlázásra használhatod, így multifunkciós munkaeszközként lehet veled minden egyes munkanapon. Megmutathatod rajta az elkészült terveket, prezentálhatod az árajánlatodat, mintákat, ötleteket beszélhetsz át az ügyféllel vagy éppen ezen jegyzetelheted le a kívánságait, elképzeléseit az árajánlat készítéséhez.

4. Profi hatást kelt

A tablet egy modern munkaeszköz és profibb, aktuálisabb hatást kelt, mint egy kockás füzet. Minden kétséget kizáróan professzionális hatása van, ha a munka végeztével néhány gombnyomással a tableteden állítod ki a számlát és e-mailben küldöd el a vevőnek, akinek azonnal jelzi is a levelezője, hogy megérkezett a tőled várt számla. 

5. A NAV adatszolgáltatás automatizálható

A 2020. július 1-től hatályba lépő adatszolgáltatási kötelezettség bővítése miatt érdemes online összeköttetéssel is rendelkező számlázó programokkal dolgozni, amelyek kiállítást követően a számla beküldésére is használhatók. Mivel a tableten az online összeköttetés adott, ezért akár a NAV adatszolgáltatás automatikus beküldésére is alkalmas. Ehhez persze a számlázó programot kell gondosan kiválasztani. 

Az alábbi számlázó programok tabletről is használhatók: 

Ismersz még olyan számlázót, ami tableten is jól használható? Küldd el nekünk és bővítjük a listát.

Még keresed a számodra legjobb számlázót? Segítünk a választásban. Töltsd ki a Számlázóválasztó tesztet => 

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Így működik az automatikus számlázás a gyakorlatban

Így működik az automatikus számlázás a gyakorlatban

Az automatizálás egyre több területen jelenik meg az életünkben, és persze nem kivétel ez alól a számlázás sem. Nem is ritka ...

Szeptember 30-án vége a NAV szankciómentes időszakának

Szeptember 30-án vége a NAV szankciómentes időszakának

A 2020. július 1-től hatályba lépett jogszabályváltozások szerint minden belföldi adóalanyok közötti számlát be kell küldeni ...

Tippek a webshopos számlázás korszerűsítéséhez (X)

Tippek a webshopos számlázás korszerűsítéséhez (X)

2021. január 1-től minden számlára vonatkozik a NAV adatszolgáltatási kötelezettség és a magánszemélyek részére kiállított sz...

5 ok, hogy automatizáld a NAV adatszolgáltatást

5 ok, hogy automatizáld a NAV adatszolgáltatást

Mint ismert 2020. július 1. óta kötelezően adatot kell szolgáltatni a NAV részére a belföldi adóalanyok között kiállított szá...