Menü
5 fontos funkció, amiért nem minden számlázónál kell fizetned

5 fontos funkció, amiért nem minden számlázónál kell fizetned

A rengeteg idő mellett szeretnél komoly költségeket is megspórolni a számlázóddal? Akkor biztosan örülsz majd neki, hogy összegyűjtöttük 5 igen hasznos funkciót, amelyet akár teljesen ingyen megkaphatsz. A te vállalkozásod életét melyik könnyítené meg a legjobban?

1. funkció - e-számlák

A számlázó programok egyik legnagyobb előnye, hogy villámgyors és költséghatékony e-számlákat állíthatsz ki velük. Ezekért az e-mailben küldhető példányokért viszont a legtöbb számlázó esetében darabonkénti árat kell fizetned.

Akadnak azonban olyan programok, amelyeknél maga az e-számla kiállítása egy bizonyos mennyiségben havi szinten ingyenes – ez lehet akár több száz darab is. Ebben az esetben csupán a hitelesítésre szolgáló időpecsétek kerülnek pénzbe, amelyeket azonban darabonként néhány forintból letudhatsz.

A Számlázóválasztó tippje a Billzone.euennél a számlázónál már az ingyenes csomaghoz korlátlan mennyiségű e-számla és időbélyeg jár.

2. funkció - számlaismétlődés

Az elektronikus számlák küldése mellett számos olyan funkció létezik még, amelyekkel sokkal gyorsabbá és kényelmesebbé varázsolhatod a számlázást. Ezek közül az egyik legnépszerűbb az ismétlődő számlák beállítása.

Unod már, hogy rendszeres vásárlóidnak havonta újra és újra ugyanazokat a számlákat állítod ki? Akkor válassz egy olyan számlázót, amely minden alkalommal automatikusan elkészíti helyetted ezeket a példányokat a korábbiak alapján. A számlaismétlődés funkciót számos szoftver ingyenes csomagjában megtalálod.

A Számlázóválasztó tippje a rEVOL Expressa Grátisz modul teljesen ingyenes és az ismétlődő számlák mellett számos olyan funkciót tartalmaz, amelyekkel még kényelmesebbé teheted vállalkozásod mindennapjait.

3. funkció - saját logóval ellátott számlasablonok

A gyorsaság és költséghatékonyság mellett a számlázó programoknak rengeteg előnye akad még. Az igényes számlasablonokkal és a saját logó megjelenítésével például:

A Számlázóválasztó tippje a Billingo – ahol már az ingyenes változat mellé kapsz egy profi számlasablont és jó néhány hasznos funkciót. Ha pedig még több látványos számla közül válogatnál, akkor bármikor előfizethetsz a Premium csomagra havi pár száz forintért, ahol 25 további sablon vár rád.

4. funkció - logisztikai megoldások

A termék- és partneradatok kezelése mára annyira alapvető elvárássá és nélkülözhetetlenné vált, hogy a legtöbb számlázónál nem is kell érte külön fizetned. A komolyabb logisztikai funkciókért azonban már előfordul, hogy mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod, ráadásul nem is találod meg őket minden programban. Szerencsére azért akad egy-két kivétel, ahol nem is kell csillagászati összegeket fizetned.

A Számlázóválasztó tippje az Okos Ügyvitelennél a számlázónál azonban nagy hangsúlyt fektettek a készletkezelésre is és szállítmányozásra is, így teljesen ingyen megkapod az alábbi funkciókat:

5. funkció - több cég kezelése egyetlen számlázóból

Tapasztalataink szerint egyre több vállalkozó működtet egyszerre több céget is, ilyenkor pedig még fontosabb, hogy a számlázás átláthatóan és gyorsan működjön. Sajnos a számlázó programok túlnyomó többségénél még fizetni kell azért, hogy több vállalkozás számára is készíthess számlákat. Akad azonban már néhány szoftver, ahol ez pár ezer forintból vagy akár teljesen ingyen megoldható.

A Számlázóválasztó tippje a Clearadmin – utóbbi kategóriába tartozik a Clearadmin számlázó is, amellyel egyszerre több céget is könnyedén kezelhetsz – és mindezt ingyen.

Találd meg az igényeidhez legjobban passzoló programot néhány perc alatt. Tölts ki egy villámtesztet most »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Egyre több vállalkozás választja az online számlázást

Egyre több vállalkozás választja az online számlázást

Míg néhány évvel ezelőtt még sok vállalkozás tartott az e-számlák bevezetésétől, mára teljesen elfogadott gyakorlattá vált és...

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 2. rész

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 2. rész

Cikkünk első részében jó néhány olyan gondolatot szedtünk össze, amelyek segítségével könnyedén eldöntheted, hogy a Te vállal...

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 1. rész

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 1. rész

Szívesen felpörgetnéd valahogy az olyan unalmas feladatokat, mint a számlázás? Sok jót hallottál már az e-számlákról, de vagy...

A legjobb számlázó programok hasznos logisztikai funkciókkal kereskedőknek – 2. rész

A legjobb számlázó programok hasznos logisztikai funkciókkal kereskedőknek – 2. rész

Egy logisztikai funkciókkal is felturbózott számlázó program rengeteg terhet levesz a kereskedők válláról. Gondolj csak bele,...