Menü
3+1 számlázó, amit könyvelő programmal is összeköthetsz

3+1 számlázó, amit könyvelő programmal is összeköthetsz

A kis- és nagy cégeknél egyaránt rengeteg időt vesz igénybe a könyvelés előkészítése. Kivéve akkor, ha a számlázódat össze tudod kötni a könyvelőd által használt programmal, hiszen így rengeteg időt spórolhatsz meg, valamint a hibák lehetőségét is minimálisra csökkented. Nézz is meg 5 igen hasznos számlázót, amiből könnyedén exportálhatsz számlákat a különböző könyvelő programokba.

1. InnVoice számlázó program

Az InnVoice számlázóval akár az ingyenes változatból is exportálhatsz adatokat az alábbi könyvelőprogramokba:

Az InnVoice legnagyobb előnye, hogy 3 havi előfizetés közül is választhatsz, így eldöntheted, hogy a könyvelő programmal való összekötés mellett milyen egyéb funkciókra lesz szükséged a számlázás során.

2. Billingo online számlázó

A Billingónál lehetőséged nyílik az ingyenes regisztrációval összekapcsolni számlázódat a következő könyvelő programokkal:

Sőt, már az ingyenes csomagban rengeteg olyan hasznos funkciót vehetsz igénybe, mint a termékek, partnerek, kiadások kezelése vagy éppen az ismétlődő számlák. A Billingo Premiumra akár már havi 650 forintért előfizethetsz.

3. Actual számlázó

A „Kereskedelmi alaprendszer” és a „Feladás külső rendszerbe” modulok megvásárlására lesz szükséged, ha az Acutal számlázóját összekötnéd könyvelő programoddal. Ezek egyszeri ára összesen 49.000 forint, cserébe viszont 13 – nem csupán könyvelésre használható - szoftver irányába küldhetsz adatokat.

+1 rEVOL Express számlázó program

A rEVOL Express esetében két megoldás közül választhatsz, ha szeretnéd felgyorsítani a könyvelést. A „Számlaíró programmal” együtt megvásárolva a „Könyvelés feladás” modul összesen 19.980 forintba kerül, viszont csak az Iroda++ nevű szoftver irányába exportálhatod számláidat.

Viszont, ha az előző csomagot kiegészíted a „SzámlaVarázsló” modullal, már egy komplex szoftvert kapsz olyan funkciókkal, amelyek a nagyobb vállalkozások életét is igen csak megkönnyítik. Egyszeri díjért, vagyis összesen 29.970 forintért veheted meg a számlázót, amit több könyvelő programmal is összekapcsolsz:

A listában szereplő szoftvereken kívül a szamlazovalaszto.hu oldalon is megtalálható további számlázókkal kötheted össze könyvelő programodat.

Találd meg a tökéletes számlázót vállalkozásod számára, töltsd ki villámtesztünket itt. »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Egyre több vállalkozás választja az online számlázást

Egyre több vállalkozás választja az online számlázást

Míg néhány évvel ezelőtt még sok vállalkozás tartott az e-számlák bevezetésétől, mára teljesen elfogadott gyakorlattá vált és...

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 2. rész

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 2. rész

Cikkünk első részében jó néhány olyan gondolatot szedtünk össze, amelyek segítségével könnyedén eldöntheted, hogy a Te vállal...

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 1. rész

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 1. rész

Szívesen felpörgetnéd valahogy az olyan unalmas feladatokat, mint a számlázás? Sok jót hallottál már az e-számlákról, de vagy...

A legjobb számlázó programok hasznos logisztikai funkciókkal kereskedőknek – 2. rész

A legjobb számlázó programok hasznos logisztikai funkciókkal kereskedőknek – 2. rész

Egy logisztikai funkciókkal is felturbózott számlázó program rengeteg terhet levesz a kereskedők válláról. Gondolj csak bele,...