Menü
3+1 ok, amiért nagyon fontos, hogy egy számlázónak jó ügyfélszolgálata legyen

3+1 ok, amiért nagyon fontos, hogy egy számlázónak jó ügyfélszolgálata legyen

A számlázóprogram kiválasztásakor sokan nem is gondolnak arra, mennyire fontos tényező egy jó ügyfélszolgálat. Pedig nemcsak akkor különösen hasznos a munkájuk, amikor hirtelen kérdésed támad. Nézd meg, miért lehet szükséged neked is ügyfélszolgálatra számlázódhoz.

1. Azonnal jelezheted náluk a technikai problémákat

A számlázóprogramok egyik, ha nem a legnagyobb előnye, hogy sokkal gyorsabbá teszik a számlázást, ezzel pedig megkönnyítik a vállalkozások napi munkáját. Természetesen előfordulhat, hogy a számlázóprogram például egy szerverhiba miatt leáll, az üzemeltetők nem veszik észre azonnal a hibát.

A számlázóprogram működése viszont akár percek alatt helyrehozható, ha a felhasználók az ügyfélszolgálaton keresztül jelezhetik a technikai problémákat.

2. Az ügyfélszolgálat segít megismerni az egyes funkciókat

Persze nemcsakegy meghibásodás akaszthatja meg órákra a számlázást, hanem egy új funkció beépítése is a programba. Ilyenkor jó, ha kéznél van az ügyfélszolgálat, akiket bármikor felhívhatsz vagy legalább e-mailt válthatsz velük arról, hogyan is működik egy modul.

3. Jelezheted feléjük a fejlesztési igényeidet

A beérkező kérdésekből a program készítői ráadásul képet kapnak arról is, hogy miként látják a felhasználók a számlázót, milyen problémáik vannak és mely modulok használata nehézkes.

Ez pedig segít nekik abban, hogy egy igazán felhasználóbarát felületet alakítsanak ki, ami számodra is sokkal kényelmesebbé teszi a számlázást. Sőt, számos számlázóprogram már lehetőséget biztosít arra is, hogy az ügyfélszolgálaton keresztül fejlesztési javaslatokat küldj nekik.

4. Az ügyfélszolgálat tanácsai megkönnyítik a választást az előfizetések közt

Ha még soha nem használtál számlázóprogramot, akkor megeshet, hogy elsőre nehezen látod majd át, hogy az egyes modulok mire is valók. Ha nem találsz egyértelmű leírást a programhoz, akkor érdemes megkérdezni az ügyfélszolgálatot, akik segítenek eldönteni, hogy melyek azok a modulok, amelyekre valóban szüksége lesz cégednek a napi munkafolyamatok során. Így könnyebben el tudod dönteni melyik előfizetést vagy csomagot válaszd anélkül, hogy pénzt dobnál ki fölösleges funkciókra.

Válaszd ki a vállalkozásodhoz legjobban illő számlázóprogramot, töltsd ki villámtesztünket itt. »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Telepíthető vagy online számlázó program – melyiket válasszam? – 2. Rész

Telepíthető vagy online számlázó program – melyiket válasszam? – 2. Rész

Az egyik első és legfontosabb kérdés, amelyről döntened kell, ha szeretnéd megtalálni a céged számára valóban tökéletes száml...

Telepíthető vagy online számlázó program – melyiket válasszam? – 1. rész

Telepíthető vagy online számlázó program – melyiket válasszam? – 1. rész

Ugye Te is szeretnéd hosszú távra megtalálni a tökéletes számlázót, amely segít minden eddiginél hatékonyabbá tenni céged nap...

Kinek való online számlázó program? 7 eset, amikor Neked is jól jöhet!

Kinek való online számlázó program? 7 eset, amikor Neked is jól jöhet!

Ha a tökéletes számlázót keresed, akkor mindenek előtt célszerű feltenni magadnak a kérdést, hogy egy felhő alapú megoldással...

10 egyszerű számlázó program a legalapvetőbb funkciókkal - 2. rész

10 egyszerű számlázó program a legalapvetőbb funkciókkal - 2. rész

Nemrégiben mutattunk 5 olyan programot, amelyek csak a legalapvetőbb funkciókat tartalmazzák még jelentősen gyorsabbá, hatéko...