Menü
3+1 érv, amiért fontos, hogy néz ki a számlád

3+1 érv, amiért fontos, hogy néz ki a számlád

Gondoltad volna, hogy egy számlázó program nemcsak a rengeteg megspórolt idővel és költség révén teheti sikeresebbé a vállalkozásod? A látványos számlasablonokban például számtalan lehetőség rejlik, amire elsőre nem is gondolnál. Ezekből válogattuk most ki a 3+1 leghasznosabbat. Neked melyik segítene a legtöbbet?

1. Egy látványos számlával megmutathatod vállalkozásod profizmusát

Bizonyára te is odafigyelsz arra, hogy a lehető legjobb minőségű terméket vagy szolgáltatást nyújts a vásárlóid számára. Amikor pedig üzleti megbeszélésre indulsz akkor kétszer is ellenőrzöd, hogy jól áll-e a blúzod/inged/nyakkendőd.

Ezzel semmi probléma nincsen, hiszen ennek a hozzáállásnak is köszönheted, hogy vállalkozásod sikeresen működik. De ugye a részletekről sem feledkezel meg? Egy igényes és látványos számlával ugyanis könnyedén megmutathatod céged profizmusát, ráadásul mindezt komoly erőfeszítések nélkül. Számos számlázó programban már előre beépített sablonokat találsz - akár teljesen ingyen. Óriási hiba lenne kihagyni egy ekkora lehetőséget.

2. Az igényes számláktól az ügyfelek különlegesnek érzik magukat

Főleg azért, mert vásárlóidnak is sokkal jobb érzés egy igényes bizonylatot a kezükbe fogniuk. Ezekből a számlasablonokból ugyanis nemcsak a profizmus és megbízhatóság sugárzik, hanem ügyfeleid érzik azt, hogy fontosak, különlegesek számodra. Elvégre nem mindenhol kapnak ennyire exkluzív számlákat.

3. Az elegáns számlasablonok segítenek a márkaépítésben is

Az egyszeri vásárlók mellett jól jönne (jó) néhány rendszeres ügyfél is? Ehhez elsősorban egy olyan márkára lesz szükséged, amellyel könnyedén megragadhatsz az emberek emlékezetében. A terméked vagy szolgáltatásod hiába kiváló minőségű, ha a vevőid utólag azt kérdezik magukban, hogy "hú, mi is volt annak az üzletnek a neve, ahol ezt a szuper órát (vagy bármi mást) vettem?"

Az erős márkához erős arculati elemekre van szükség, amelyhez hozzátartoznak:

Ezek többségét a számláidon is megjelenítheted, így vásárlóid egy plusz felületen találkoznak veled. Induló vállalkozásoknak tökéletes lehetőség a márkaépítés útján való elinduláshoz.

+1 megéri az elsők közt kihasználni a számlasablonok előnyeit

Mielőtt egy legyintéssel elhessegetnéd az ötletet, gondolj bele abba, hogy a számlázó programok által kidolgozott sablonoknak köszönhetően pillanatok alatt állíthatsz ki igényes és látványos számlákat. Most még minimális erőfeszítés és költségek mellett használhatsz ki egy olyan előnyt, amelyet a legtöbb vállalkozás még nem ismert fel.

Ne akkor kezdjél kapkodni, amikor már a cégek többsége már számlasablnokat használ, és nem marad más lehetőséged, mint csatlakozni, ha nem akarsz lemaradni a vásárlókért folytatott küzdelemben.

A tökéletes számlázó programot keresed, amelyben a látványos és igényes sablonokat is megtalálod? Ezzel a villámteszttel percek alatt megtalálhatod, töltsd ki most »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

5 ok, hogy tableten is működő számlázó programot válassz

5 ok, hogy tableten is működő számlázó programot válassz

Bár a számlázás alapvetően számítógéphez kötött tevékenység, a mai technológiáknak és szoftvereknek köszönhetően azonban bátr...

Mennyibe kerül egy számlázó program?

Mennyibe kerül egy számlázó program?

Mennyibe kerül egy autó? Éppen ennyire nehéz arra a kérdésre is válaszolni, hogy mennyibe kerül egy számlázó program. A válas...

Tennivalók számlázóprogram-váltást követően

Tennivalók számlázóprogram-váltást követően

Számlázó programot év közben is bármikor lehet váltani, sőt, akár több számlázót és kézi számlatömböt is használhatsz egyidej...

Így működik az automatizált NAV adatszolgáltatás

Így működik az automatizált NAV adatszolgáltatás

Bár a jelenleg zajló koronavírus járvány teljesen elviszi a fókuszt, a NAV adatszolgáltatás bővítésének időpontja eddig még n...