Menü
3+1 érv, amiért fontos, hogy néz ki a számlád

3+1 érv, amiért fontos, hogy néz ki a számlád

Gondoltad volna, hogy egy számlázó program nemcsak a rengeteg megspórolt idővel és költség révén teheti sikeresebbé a vállalkozásod? A látványos számlasablonokban például számtalan lehetőség rejlik, amire elsőre nem is gondolnál. Ezekből válogattuk most ki a 3+1 leghasznosabbat. Neked melyik segítene a legtöbbet?

1. Egy látványos számlával megmutathatod vállalkozásod profizmusát

Bizonyára te is odafigyelsz arra, hogy a lehető legjobb minőségű terméket vagy szolgáltatást nyújts a vásárlóid számára. Amikor pedig üzleti megbeszélésre indulsz akkor kétszer is ellenőrzöd, hogy jól áll-e a blúzod/inged/nyakkendőd.

Ezzel semmi probléma nincsen, hiszen ennek a hozzáállásnak is köszönheted, hogy vállalkozásod sikeresen működik. De ugye a részletekről sem feledkezel meg? Egy igényes és látványos számlával ugyanis könnyedén megmutathatod céged profizmusát, ráadásul mindezt komoly erőfeszítések nélkül. Számos számlázó programban már előre beépített sablonokat találsz - akár teljesen ingyen. Óriási hiba lenne kihagyni egy ekkora lehetőséget.

2. Az igényes számláktól az ügyfelek különlegesnek érzik magukat

Főleg azért, mert vásárlóidnak is sokkal jobb érzés egy igényes bizonylatot a kezükbe fogniuk. Ezekből a számlasablonokból ugyanis nemcsak a profizmus és megbízhatóság sugárzik, hanem ügyfeleid érzik azt, hogy fontosak, különlegesek számodra. Elvégre nem mindenhol kapnak ennyire exkluzív számlákat.

3. Az elegáns számlasablonok segítenek a márkaépítésben is

Az egyszeri vásárlók mellett jól jönne (jó) néhány rendszeres ügyfél is? Ehhez elsősorban egy olyan márkára lesz szükséged, amellyel könnyedén megragadhatsz az emberek emlékezetében. A terméked vagy szolgáltatásod hiába kiváló minőségű, ha a vevőid utólag azt kérdezik magukban, hogy "hú, mi is volt annak az üzletnek a neve, ahol ezt a szuper órát (vagy bármi mást) vettem?"

Az erős márkához erős arculati elemekre van szükség, amelyhez hozzátartoznak:

Ezek többségét a számláidon is megjelenítheted, így vásárlóid egy plusz felületen találkoznak veled. Induló vállalkozásoknak tökéletes lehetőség a márkaépítés útján való elinduláshoz.

+1 megéri az elsők közt kihasználni a számlasablonok előnyeit

Mielőtt egy legyintéssel elhessegetnéd az ötletet, gondolj bele abba, hogy a számlázó programok által kidolgozott sablonoknak köszönhetően pillanatok alatt állíthatsz ki igényes és látványos számlákat. Most még minimális erőfeszítés és költségek mellett használhatsz ki egy olyan előnyt, amelyet a legtöbb vállalkozás még nem ismert fel.

Ne akkor kezdjél kapkodni, amikor már a cégek többsége már számlasablnokat használ, és nem marad más lehetőséged, mint csatlakozni, ha nem akarsz lemaradni a vásárlókért folytatott küzdelemben.

A tökéletes számlázó programot keresed, amelyben a látványos és igényes sablonokat is megtalálod? Ezzel a villámteszttel percek alatt megtalálhatod, töltsd ki most »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

A legjobb számlázó programok hasznos logisztikai funkciókkal kereskedőknek – 2. rész

A legjobb számlázó programok hasznos logisztikai funkciókkal kereskedőknek – 2. rész

Egy logisztikai funkciókkal is felturbózott számlázó program rengeteg terhet levesz a kereskedők válláról. Gondolj csak bele,...

A legjobb számlázó programok hasznos logisztikai funkciókkal kereskedőknek – 1. rész

A legjobb számlázó programok hasznos logisztikai funkciókkal kereskedőknek – 1. rész

A kereskedelemben dolgozol? Akkor Nálad is jól jönne egy olyan program, amellyel nemcsak a számlázással járó feladatokat, han...

10+1 tipp, hogyan válaszd ki kezdő vállalkozóként a tökéletes számlázót – 2. rész

10+1 tipp, hogyan válaszd ki kezdő vállalkozóként a tökéletes számlázót – 2. rész

Cikkünk első részében már felsoroltunk néhány fontos szempontot, amelyeket kezdő vállalkozóként mindenképpen érdemes átgondol...

10+1 tipp, hogyan válaszd ki kezdő vállalkozóként a tökéletes számlázót – 1. rész

10+1 tipp, hogyan válaszd ki kezdő vállalkozóként a tökéletes számlázót – 1. rész

Kezdő vállalkozóként rengeteg időt spórolhatsz meg a cégedhez passzoló programmal, szóval egyáltalán nem mindegy, melyik mell...