Menü
3 ingyenes számlázóprogram a leghasznosabb funkciókkal

3 ingyenes számlázóprogram a leghasznosabb funkciókkal

A számlázóprogramok gyorsabbá, olcsóbbá és sokkal kényelmesebbé teszik a számlázást. De igaz ez az ingyenes változatokra is? Ezt kutatva megnéztük a hazai számlázók piacát, és összegyűjtöttünk neked 3 ingyenes programot hasznos funkciókkal, amelyekkel valóban sokkal egyszerűbb lesz a számlázás. Vajon a te programod köztük van?

Billzone.eu

A Billzone számlázójában könnyen kezelhető, felhasználóbarát felület fogad, ami átláthatóvá és kényelmessé teszi a munkafolyamatokat. A számlázást olyan hasznos funkciók teszik gyorsabbá, mint a:

A Billzone.eu ingyenes programjával rengeteg időt spórolhatsz a számlázáson, ha széles ügyfélkörrel dolgozol vagy nagy mennyiségű terméket értékesítesz havonta különböző partnerek számára. Az ingyenes csomag egyetlen hátránya, hogy számláidat csupán egy hónapig tárolja, ezért azokat minden hó végén mentened kell.

Billingo

A Billingo ingyenes szolgáltatása rendkívül megkönnyíti majd azok életét, akik szeretik a gördülékeny folyamatokat. Ezzel a számlázóprogrammal ugyanis lehetőséged van automatikusan ismétlődő számlákat készíteni, a termékek és partnerek adatait importálni és exportálni, valamint látványos grafikonon követni a kifizetett számlák statisztikáit.

A Billingo tesztüzemmódjával akkor is gyorsan belejössz majd a számlázásba, ha korábban soha nem próbáltad. Ezen kívül olyan hasznos funkciókal spórolhatsz még több időt, mint a számlák digitális követése, és az előre beállítható automatikus értesítések.

Előfizetés nélkül egy hónapban 20 db-os mennyiségig vagy nettó 250 ezer forintos bevételi határig állíthatsz ki számlákat ingyen, efelett a Premium verzióban használhatod tovább a programot. A Billingo ingyenes szolgáltatása tapasztalataink alapján tökéletes választás lehet az újonnan alapított cégek számára.

A Billingo StartUP támogatásának köszönhetően ráadásul a 3 hónapnál nem régebben alapított vállalkozások egy évig ingyen használhatják a Billingo Premium számlázóprogramot, amely még több hasznos funkciót tartalmaz.

rEVOL Express

A rEVOL ingyenes programjával akár 20 másodperc alatt elkészíthetsz egy számlát, hiszen a vásárló adatait egy listából pillanatok alatt kitöltheted. A számlázót kifejezetten a mikro- és kisvállalati igényeket szem előtt tartva tervezték, így csak a valóban hasznos és értékes funkciókat találod meg a programban.

A rEVOL egyik legnagyobb előnye, hogy céged növekedése során a változó igényeknek megfelelően egyes modulonként bővítheti a számlázót. A kisvállalkozások számára nagy segítség, hogy nem kell drága csomagokat megvásárolniuk, amelyek számukra akár teljesen felesleges funkciókat tartalmaznak, hanem saját maguk dönthetik el, mire van szükségük.

Még több ingyenes számlázó érdekel? Töltsd ki ezt a villámtesztet és találd meg a számodra legideálisabb programot. »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Katás vagyok, mivel számlázzak?

Katás vagyok, mivel számlázzak?

Katás vállalkozóként gyakran felmerül a kérdés, hogy szükség van-e számlázó programra, ha igen, milyenre. Elegendő-e az ingye...

Papíralapú vagy elektronikus számlázás? Melyik való nekem?

Papíralapú vagy elektronikus számlázás? Melyik való nekem?

Papíralapú vagy elektronikus számlázás? Melyik való nekem? Teszik fel sokan a kérdést, mielőtt számlázó programot választanak...

Egyre több vállalkozás választja az online számlázást

Egyre több vállalkozás választja az online számlázást

Míg néhány évvel ezelőtt még sok vállalkozás tartott az e-számlák bevezetésétől, mára teljesen elfogadott gyakorlattá vált és...

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 2. rész

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 2. rész

Cikkünk első részében jó néhány olyan gondolatot szedtünk össze, amelyek segítségével könnyedén eldöntheted, hogy a Te vállal...