Menü
3 ingyenes számlázóprogram a leghasznosabb funkciókkal

3 ingyenes számlázóprogram a leghasznosabb funkciókkal

A számlázóprogramok gyorsabbá, olcsóbbá és sokkal kényelmesebbé teszik a számlázást. De igaz ez az ingyenes változatokra is? Ezt kutatva megnéztük a hazai számlázók piacát, és összegyűjtöttünk neked 3 ingyenes programot hasznos funkciókkal, amelyekkel valóban sokkal egyszerűbb lesz a számlázás. Vajon a te programod köztük van?

Billzone.eu

A Billzone számlázójában könnyen kezelhető, felhasználóbarát felület fogad, ami átláthatóvá és kényelmessé teszi a munkafolyamatokat. A számlázást olyan hasznos funkciók teszik gyorsabbá, mint a:

A Billzone.eu ingyenes programjával rengeteg időt spórolhatsz a számlázáson, ha széles ügyfélkörrel dolgozol vagy nagy mennyiségű terméket értékesítesz havonta különböző partnerek számára. Az ingyenes csomag egyetlen hátránya, hogy számláidat csupán egy hónapig tárolja, ezért azokat minden hó végén mentened kell.

Billingo

A Billingo ingyenes szolgáltatása rendkívül megkönnyíti majd azok életét, akik szeretik a gördülékeny folyamatokat. Ezzel a számlázóprogrammal ugyanis lehetőséged van automatikusan ismétlődő számlákat készíteni, a termékek és partnerek adatait importálni és exportálni, valamint látványos grafikonon követni a kifizetett számlák statisztikáit.

A Billingo tesztüzemmódjával akkor is gyorsan belejössz majd a számlázásba, ha korábban soha nem próbáltad. Ezen kívül olyan hasznos funkciókal spórolhatsz még több időt, mint a számlák digitális követése, és az előre beállítható automatikus értesítések.

Előfizetés nélkül egy hónapban 20 db-os mennyiségig vagy nettó 250 ezer forintos bevételi határig állíthatsz ki számlákat ingyen, efelett a Premium verzióban használhatod tovább a programot. A Billingo ingyenes szolgáltatása tapasztalataink alapján tökéletes választás lehet az újonnan alapított cégek számára.

A Billingo StartUP támogatásának köszönhetően ráadásul a 3 hónapnál nem régebben alapított vállalkozások egy évig ingyen használhatják a Billingo Premium számlázóprogramot, amely még több hasznos funkciót tartalmaz.

rEVOL Express

A rEVOL ingyenes programjával akár 20 másodperc alatt elkészíthetsz egy számlát, hiszen a vásárló adatait egy listából pillanatok alatt kitöltheted. A számlázót kifejezetten a mikro- és kisvállalati igényeket szem előtt tartva tervezték, így csak a valóban hasznos és értékes funkciókat találod meg a programban.

A rEVOL egyik legnagyobb előnye, hogy céged növekedése során a változó igényeknek megfelelően egyes modulonként bővítheti a számlázót. A kisvállalkozások számára nagy segítség, hogy nem kell drága csomagokat megvásárolniuk, amelyek számukra akár teljesen felesleges funkciókat tartalmaznak, hanem saját maguk dönthetik el, mire van szükségük.

Még több ingyenes számlázó érdekel? Töltsd ki ezt a villámtesztet és találd meg a számodra legideálisabb programot. »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

10+1 tipp, hogyan válaszd ki kezdő vállalkozóként a tökéletes számlázót – 2. rész

10+1 tipp, hogyan válaszd ki kezdő vállalkozóként a tökéletes számlázót – 2. rész

Cikkünk első részében már felsoroltunk néhány fontos szempontot, amelyeket kezdő vállalkozóként mindenképpen érdemes átgondol...

10+1 tipp, hogyan válaszd ki kezdő vállalkozóként a tökéletes számlázót – 1. rész

10+1 tipp, hogyan válaszd ki kezdő vállalkozóként a tökéletes számlázót – 1. rész

Kezdő vállalkozóként rengeteg időt spórolhatsz meg a cégedhez passzoló programmal, szóval egyáltalán nem mindegy, melyik mell...

Te vajon jól tudtad? 10 óriási tévedés a számlázó programok bejelentéséről – 2. rész

Te vajon jól tudtad? 10 óriási tévedés a számlázó programok bejelentéséről – 2. rész

Határidők, bírságok, nyomtatványok? Minddel foglalkoztunk cikkünk előző részében, ahol jó néhány tévhitet eloszlattunk a szám...

Te vajon jól tudtad? 10 óriási tévedés a számlázó programok bejelentéséről – 1. rész

Te vajon jól tudtad? 10 óriási tévedés a számlázó programok bejelentéséről – 1. rész

Alig várod már, hogy új számlázóddal végre temérdek időt spórolhass meg, de a bejelentés még hátra van? Esetleg már megtörtén...