Menü
10 kérdés a tökéletes számlázó megtalálásához – 1 . rész

10 kérdés a tökéletes számlázó megtalálásához – 1 . rész

A tökéletes számlázó program kiválasztása felelősségteljes feladat, hiszen a vállalkozásod életét hosszabb távon is befolyásoló döntést hozol meg. Viszont, ha ezt a tíz kérdést megválaszolod, akkor már tudni is fogod, hogy milyen számlázóra van szükséged.

1. Fontos számodra, hogy bárhol és bármikor számlázhass?

Szereted, ha rugalmasan alakíthasd a napi munkabeosztásodat? Akkor a felhő alapú számlázókat neked találták ki, hiszen szó szerint bárhol kiállíthatsz egy számlát a nap bármely pillanatában.

Egy online programot ugyanis táblagépről és okostelefonról is könnyedén megnyithatsz akár a reggeli dugó kellős közepén, akár egy étteremben ülsz. Nézz is meg rögtön 5 bevált felhő alapú számlázót, amelyek rengeteg vállalkozó életét tették már sokkal egyszerűbbé.

2. Hány felhasználó fogja használni a számlázót?

Ma már a legtöbb számlázó programban egyszerre több felhasználónak is adhatsz hozzáférést, ami a cég méretétől függetlenül igen nagy segítség,ha :

A program kiválasztása előtt azonban mindenképpen ellenőrizd, hogy mennyibe kerül egy-egy plusz felhasználó hozzáadása és, hogy számukra tudsz-e külön jogosultságokat beállítani.

3. Szeretnéd megkönnyíteni a könyvelés előkészítését?

Tapasztalataink szerint a vállalkozók túlnyomó többségénél a könyvelés előkészítése minden egyes évben rengeteg időt emészt fel. Az unalmas, főleg az adminisztratív feladatokat ráadásul szereti halogatni az ember, aminek a vége mindig kapkodás és mellé egy jó adag stressz.

Ezért célszerű olyan számlázót keresni, amit összeköthetsz egy könyvelő programmal. Ezzel ugyanis nemcsak rengeteg időt spórolhatsz meg, hanem a hibák számát is szinte nullára csökkentheted. Íme 5 hatékony szoftver, amivel gyerekjáték lesz a könyvelés előkészítése.

4. Mennyibe kerül pontosan a kényelmes és gyors számlázás?

Amíg a kisebb és az induló cégek körében az olcsóbb programok az igazán népszerűek, addig egy jól futó nagyvállalkozás már megengedhet magának akár egy összetettebb rendszert is több tízezer forintért havonta.

Azt azonban egyik vállalkozó sem szereti, ha váratlanul előre nem kalkulált költségekkel találkozik. A számlázók ára pedig sokszor tartogathat meglepetéseket, ha nem vagy elég körültekintő. Mutatjuk is mire kell nagyon odafigyelni mielőtt előfizetnél:

5. Mennyire szabhatod céged igényeire a programot?

A tökéletes számlázó minden egyes cég számára teljesen mást jelent, hiszen az igazán hasznos funkciók listáját alapvetően befolyásolja a vállalkozás:

Ráadásul már csak azért is érdemes mindig csupán olyan funkciókra előfizetni, amelyekre valóban szükséged van, mert így:

Idővel persze a cég fejlődésével jól jöhet néhány extra funkció is, ezért célszerű olyan számlázót keresni, amit modulonként bővíthetsz vagy több csomagajánlat közül is választhatsz.

Találd meg a tökéletes számlázót percek alatt, tölts ki egy villámtesztet »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Te vajon jól tudtad? 10 óriási tévedés a számlázó programok bejelentéséről – 2. rész

Te vajon jól tudtad? 10 óriási tévedés a számlázó programok bejelentéséről – 2. rész

Határidők, bírságok, nyomtatványok? Minddel foglalkoztunk cikkünk előző részében, ahol jó néhány tévhitet eloszlattunk a szám...

Te vajon jól tudtad? 10 óriási tévedés a számlázó programok bejelentéséről – 1. rész

Te vajon jól tudtad? 10 óriási tévedés a számlázó programok bejelentéséről – 1. rész

Alig várod már, hogy új számlázóddal végre temérdek időt spórolhass meg, de a bejelentés még hátra van? Esetleg már megtörtén...

7 ok, amiért megéri azonnal összekötni webáruházad egy számlázó programmal

7 ok, amiért megéri azonnal összekötni webáruházad egy számlázó programmal

Na jó, előbb azért olvasd el gyorsan, hogy milyen előnyei vannak a webáruház és számlázó összekötésnek. Merthogy akad bőven, ...

Többre képesek, mint hinnéd – 10 bevált, ingyenes számlázó program – 2. rész

Többre képesek, mint hinnéd – 10 bevált, ingyenes számlázó program – 2. rész

Cikkünk első részében bebizonyítottuk, hogy akár fizetned sem kell azért, hogy felgyorsíthasd céged számlázását. A Számlázóvá...