Menü
10 egyszerű számlázó program a legalapvetőbb funkciókkal - 2. rész

10 egyszerű számlázó program a legalapvetőbb funkciókkal - 2. rész

Nemrégiben mutattunk 5 olyan programot, amelyek csak a legalapvetőbb funkciókat tartalmazzák még jelentősen gyorsabbá, hatékonyabbá és kényelmesebbé teszik a vállalkozások mindennapos számlázását. Ha még sosem használtál számlázó programot, de szeretnéd könnyedén letudni adminisztrációs kötelezettségeidet, akkor cikkünk második részét is imádni fogod, hiszen ezúttal újabb 5 egyszerű, könnyen kezelhető programot hoztunk Neked.

6. Infocentrum Light

Az Infocentrum legkisebb, csak az alapvető funkciókat tartalmazó Light csomagját 1 éves támogatással 5 900 Ft + ÁFA, 3 éves támogatással pedig 9 900 Ft + ÁFA egyszeri díjért vásárolhatod meg a következő lehetőségekkel:

A számlázó nagy előnye, hogy vállalkozásod fejlődése esetén sem kell lecserélned, ha beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Ugyanis három további csomag közül válogathatsz még komplexebb funkciókkal, szintén 1 és 3 évre szóló támogatással.

7. innvoice

Az innvoice „kezdő vállalkozói ingyenes csomagjaremek választás, ha korábban még sosem használtál számlázót és nem mersz egy összetettebb programmal kísérletezni elsőre. Ebben a csomagban ugyanis csakis papír alapú számlákat nyomtathatsz, kizárólag forintban. Az egyetlen extra funkció a vevő kiválasztása korábbi számlákról.

Az ingyenes verziót 30 napig kipróbálhatod online, a jövőben pedig akár két komolyabb csomag közül is választhatsz, ha beindul vállalkozásod és már maguk alá temetnek a számlák.

8. Kulcs-Számla Start

A Kulcs-Soft számlázójának legegyszerűbb funkciókat tartalmazó csomagja a Kulcs-Számla Start, amellyel többek között:

A csomag ára cikkünk íródása idején 14 900 Ft helyett 3 000 Ft (egyszeri díj). Vagyis, ha elég gyors vagy most olcsóbban szerezheted be a programot, amelynek egyébként demó változatát le is töltheted és kipróbálhatod a vásárlás előtt.

9. Provimax mikró számlázó

A Provimax a mikró- és kisvállalkozások, valamint egyéni vállalkozók számára fejlesztette ki ingyenes, egyszerű számlázóját. A számlák kiállításán kívül létrehozhatsz termék- és partneradatbázisokat, valamint kényelmesen és átláthatóan szűrheted számláid listáján. A telepíthető programot demó változatban is kipróbálhatod.

10. Számlázó programom

A Számlázó programom egy komplett ügyviteli rendszer, amely a számlázás mellett készletkezelést, CRM programot, webshop számlázást, szervizkezelést is tartalmaz. Ha a komolyabb csomagokra fizetsz elő. Van azonban kisvállalkozások számára kialakított, egyszerűbb csomagja is, amely a számlázáshoz szükséges alapvető funkciókat tartalmazza és 6 350 Ft havidíj mellett veheted igénybe.

FONTOS! A lista ABC sorrendet követ, vagyis az említett programok közt semmiféle rangsort nem állapít meg teljesítmény, illetve egyéb szempontok alapján.

SZINTÉN FONTOS! Az ajánlóban található árak a cikk megjelenésének idején (2018. 12. 11.) érvényesek, azok a jövőben a szolgáltató döntésének értelmében változhatnak.

5 további egyszerű számlázó program

Ha még nem sikerült döntened, akkor nézd meg cikkünk első részét is, ahol 5 további számlázót mutatunk a legegyszerűbb funkciókkal »

Találd meg a tökéletes számlázó programot könnyedén, tölts ki egy villámtesztet most »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Minden, amit az új számlázó program bejelentéséről tudnod kell

Minden, amit az új számlázó program bejelentéséről tudnod kell

Ha új számlázó programmal szeretnél számlázni, fontos tudnod, hogy az új szoftvert be kell jelentened a NAV felé. A folyamat ...

X Okos megoldásokkal segít a számlázásban és az üzletszerzésben az Erste Bank

X Okos megoldásokkal segít a számlázásban és az üzletszerzésben az Erste Bank

A hazai kisvállalkozások számára a tőkehiány mellett az adminisztráció és az üzletszerzés jelenti az egyik legnagyobb kihívás...

A számlázási szabályok változásai 2020

A számlázási szabályok változásai 2020

Életbe léptek az új jogszabályok, amelyek jelentősen megmozgatták a számlázó programok piacát is. Az új változások rengeteg v...

X Vállalkozásra szabott funkciók a megújult Billingo online számlázóban

X Vállalkozásra szabott funkciók a megújult Billingo online számlázóban

A NAV online adatszolgáltatási kötelezettség bővítése miatt minden eddiginél kiemeltebb fókuszba kerültek az online számlázó ...