Menü
10 egyszerű számlázó program a legalapvetőbb funkciókkal - 2. rész

10 egyszerű számlázó program a legalapvetőbb funkciókkal - 2. rész

Nemrégiben mutattunk 5 olyan programot, amelyek csak a legalapvetőbb funkciókat tartalmazzák még jelentősen gyorsabbá, hatékonyabbá és kényelmesebbé teszik a vállalkozások mindennapos számlázását. Ha még sosem használtál számlázó programot, de szeretnéd könnyedén letudni adminisztrációs kötelezettségeidet, akkor cikkünk második részét is imádni fogod, hiszen ezúttal újabb 5 egyszerű, könnyen kezelhető programot hoztunk Neked.

6. Infocentrum Light

Az Infocentrum legkisebb, csak az alapvető funkciókat tartalmazó Light csomagját 1 éves támogatással 5 900 Ft + ÁFA, 3 éves támogatással pedig 9 900 Ft + ÁFA egyszeri díjért vásárolhatod meg a következő lehetőségekkel:

A számlázó nagy előnye, hogy vállalkozásod fejlődése esetén sem kell lecserélned, ha beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Ugyanis három további csomag közül válogathatsz még komplexebb funkciókkal, szintén 1 és 3 évre szóló támogatással.

7. innvoice

Az innvoice „kezdő vállalkozói ingyenes csomagjaremek választás, ha korábban még sosem használtál számlázót és nem mersz egy összetettebb programmal kísérletezni elsőre. Ebben a csomagban ugyanis csakis papír alapú számlákat nyomtathatsz, kizárólag forintban. Az egyetlen extra funkció a vevő kiválasztása korábbi számlákról.

Az ingyenes verziót 30 napig kipróbálhatod online, a jövőben pedig akár két komolyabb csomag közül is választhatsz, ha beindul vállalkozásod és már maguk alá temetnek a számlák.

8. Kulcs-Számla Start

A Kulcs-Soft számlázójának legegyszerűbb funkciókat tartalmazó csomagja a Kulcs-Számla Start, amellyel többek között:

A csomag ára cikkünk íródása idején 14 900 Ft helyett 3 000 Ft (egyszeri díj). Vagyis, ha elég gyors vagy most olcsóbban szerezheted be a programot, amelynek egyébként demó változatát le is töltheted és kipróbálhatod a vásárlás előtt.

9. Provimax mikró számlázó

A Provimax a mikró- és kisvállalkozások, valamint egyéni vállalkozók számára fejlesztette ki ingyenes, egyszerű számlázóját. A számlák kiállításán kívül létrehozhatsz termék- és partneradatbázisokat, valamint kényelmesen és átláthatóan szűrheted számláid listáján. A telepíthető programot demó változatban is kipróbálhatod.

10. Számlázó programom

A Számlázó programom egy komplett ügyviteli rendszer, amely a számlázás mellett készletkezelést, CRM programot, webshop számlázást, szervizkezelést is tartalmaz. Ha a komolyabb csomagokra fizetsz elő. Van azonban kisvállalkozások számára kialakított, egyszerűbb csomagja is, amely a számlázáshoz szükséges alapvető funkciókat tartalmazza és 6 350 Ft havidíj mellett veheted igénybe.

FONTOS! A lista ABC sorrendet követ, vagyis az említett programok közt semmiféle rangsort nem állapít meg teljesítmény, illetve egyéb szempontok alapján.

SZINTÉN FONTOS! Az ajánlóban található árak a cikk megjelenésének idején (2018. 12. 11.) érvényesek, azok a jövőben a szolgáltató döntésének értelmében változhatnak.

5 további egyszerű számlázó program

Ha még nem sikerült döntened, akkor nézd meg cikkünk első részét is, ahol 5 további számlázót mutatunk a legegyszerűbb funkciókkal »

Találd meg a tökéletes számlázó programot könnyedén, tölts ki egy villámtesztet most »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Számlázóválasztás webáruházaknak 2021

Számlázóválasztás webáruházaknak 2021

2018. július 1-én vezette be a NAV online számlaadat-szolgáltatási kötelezettséget, amelyet azóta jelentősen kibővítettek, íg...

Így változik a NAV adatszolgáltatási kötelezettség 2021. január 1-től

Így változik a NAV adatszolgáltatási kötelezettség 2021. január 1-től

Mint ismert 2021. január 1-től tovább bővül a NAV adatszolgáltatásra kötelezettek köre, és a magánszemélyek számára kiállítot...

Így működik az automatikus számlázás a gyakorlatban

Így működik az automatikus számlázás a gyakorlatban

Az automatizálás egyre több területen jelenik meg az életünkben, és persze nem kivétel ez alól a számlázás sem. Nem is ritka ...

Szeptember 30-án vége a NAV szankciómentes időszakának

Szeptember 30-án vége a NAV szankciómentes időszakának

A 2020. július 1-től hatályba lépett jogszabályváltozások szerint minden belföldi adóalanyok közötti számlát be kell küldeni ...