Menü
10 egyszerű számlázó program a legalapvetőbb funkciókkal - 1. rész

10 egyszerű számlázó program a legalapvetőbb funkciókkal - 1. rész

Szeretnéd gyorsabbá, hatékonyabbá és átláthatóbbá tenni vállalkozásod számlázását, viszont nincs szükséged egyéb kényelmi, illetve extra funkciókra? Akkor ezt a listát mindenképpen látnod kell, hiszen összegyűjtöttünk Neked 10 olyan egyszerű és könnyen kezelhető programot, amelyek valóban csak a legszükségesebb alapfunkciókat tartalmazzák, viszont rengeteg adminisztrációs terhet vesznek le a válladról.

1. Actual Kereskedelmi alaprendszer

Az Actual Kereskedelmi alaprendszer névre keresztelt alapmoduljával, amelynek egyszeri díja 12 000 (kedvezményesen 9 000 Ft) csak belföldi számlákat állíthatsz ki, viszont azokat igen gyorsan. A partner- és cikk/szolgáltatás adatbázisok rögzítése mellett könnyedén lekérhetsz néhány olyan fontosabb kimutatást is, mint például a forgalmi statisztikák. Legnagyobb előnye, hogy a vállalkozás növekedésével párhuzamosan tovább bővíthető sokkal komolyabb funkciókkal, akár egy komplett ügyviteli rendszerré.

2. Billingo

A Billingo ingyenes csomagjával a korábban feltöltött termék- és ügyféladatbázisokból szintén igen egyszerűen létrehozhatod számláidat. Használhatod céged logóját, ismétlődő számlákat hozhatsz létre és még egy látványos számlasablont is kapsz, valamint a kifizetett számlákról statisztikát kérhetsz le.

A Billingót havonta 20 db számla vagy 250 000 Ft nettó bevételi határig használhatod ingyen. Ha ezt átlépnéd vagy idővel összetettebb funkciókra is beruháznál, akkor a Premium előfizetéssel magasabb szintre emelheted céged számlázását.

3. billzone.eu

A billzone.eu kínálatában szintén találsz egy igen ingyenes alapcsomagot, ami tökéletesen alkalmas a számlázás felgyorsítására. Az ehhez szükséges adatbázisokat ugyanis itt is feltöltheted, ezen kívül használhatod céged logóját a számlákon, valamint a NAV online adatszolgáltatását is automatizálhatod. A jövőben két nagyobb csomag közül is választhatsz, de az ingyenes megoldás mellett is jelezheted egyéni igényeidet a szolgáltató irányába.

4. clearadmin

A clearadmin bővítőmodulok nélküli alapváltozata teljesen ingyenes, és valóban csak azokat a legalapvetőbb funkciókat tartalmazza (ügyfél- és terméktörzs, számlakészítés néhány kattintással), amelyek és hatékony számlázáshoz elengedhetetlenek.

Az előállított számlák mennyiségére, illetve összegére vonatkozó megkötések nincsenek, ami igen csak nagy előny a nagyobb forgalmat lebonyolító cégek számára. Kis méretű, telepíthető program, amelybe a felhasználóbarát felületnek köszönhetően igen egyszerű beletanulni.

5. eBIZ

Az eBIZ FREE csomagjával akár 40 másodperc alatt kiállíthatsz egy számlát, letudhatod a NAV adatszolgáltatást és akár e-számlákat is küldhetsz. Ahogyan a csomag nevéből is következik, vállalkozásod számlázását teljesen ingyen gyorsíthatod fel igen könnyedén. Amennyiben az imént említett lehetőségeknél idővel többre lenne szükséged, úgy a STANDARD és a PRO csomagok funkciói közül válogathatsz.

FONTOS! A lista ABC sorrendet követ, vagyis az említett programok közt semmiféle rangsort nem állapít meg teljesítmény, illetve egyéb szempontok alapján.

SZINTÉN FONTOS! Az ajánlóban található árak a cikk megjelenésének idején (2018. 10. 30.) érvényesek, azok a jövőben a szolgáltató döntésének értelmében változhatnak.

5 további egyszerű számlázó program

Ha még nem sikerült döntened, akkor nézd meg cikkünk második részét is, ahol 5 további számlázót mutatunk a legegyszerűbb funkciókkal »

Találd meg a tökéletes számlázó programot könnyedén, tölts ki egy villámtesztet most »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Minden, amit az új számlázó program bejelentéséről tudnod kell

Minden, amit az új számlázó program bejelentéséről tudnod kell

Ha új számlázó programmal szeretnél számlázni, fontos tudnod, hogy az új szoftvert be kell jelentened a NAV felé. A folyamat ...

X Okos megoldásokkal segít a számlázásban és az üzletszerzésben az Erste Bank

X Okos megoldásokkal segít a számlázásban és az üzletszerzésben az Erste Bank

A hazai kisvállalkozások számára a tőkehiány mellett az adminisztráció és az üzletszerzés jelenti az egyik legnagyobb kihívás...

A számlázási szabályok változásai 2020

A számlázási szabályok változásai 2020

Életbe léptek az új jogszabályok, amelyek jelentősen megmozgatták a számlázó programok piacát is. Az új változások rengeteg v...

X Vállalkozásra szabott funkciók a megújult Billingo online számlázóban

X Vállalkozásra szabott funkciók a megújult Billingo online számlázóban

A NAV online adatszolgáltatási kötelezettség bővítése miatt minden eddiginél kiemeltebb fókuszba kerültek az online számlázó ...