Menü
10 egyszerű számlázó program a legalapvetőbb funkciókkal - 1. rész

10 egyszerű számlázó program a legalapvetőbb funkciókkal - 1. rész

Szeretnéd gyorsabbá, hatékonyabbá és átláthatóbbá tenni vállalkozásod számlázását, viszont nincs szükséged egyéb kényelmi, illetve extra funkciókra? Akkor ezt a listát mindenképpen látnod kell, hiszen összegyűjtöttünk Neked 10 olyan egyszerű és könnyen kezelhető programot, amelyek valóban csak a legszükségesebb alapfunkciókat tartalmazzák, viszont rengeteg adminisztrációs terhet vesznek le a válladról.

1. Actual Kereskedelmi alaprendszer

Az Actual Kereskedelmi alaprendszer névre keresztelt alapmoduljával, amelynek egyszeri díja 12 000 (kedvezményesen 9 000 Ft) csak belföldi számlákat állíthatsz ki, viszont azokat igen gyorsan. A partner- és cikk/szolgáltatás adatbázisok rögzítése mellett könnyedén lekérhetsz néhány olyan fontosabb kimutatást is, mint például a forgalmi statisztikák. Legnagyobb előnye, hogy a vállalkozás növekedésével párhuzamosan tovább bővíthető sokkal komolyabb funkciókkal, akár egy komplett ügyviteli rendszerré.

2. Billingo

A Billingo ingyenes csomagjával a korábban feltöltött termék- és ügyféladatbázisokból szintén igen egyszerűen létrehozhatod számláidat. Használhatod céged logóját, ismétlődő számlákat hozhatsz létre és még egy látványos számlasablont is kapsz, valamint a kifizetett számlákról statisztikát kérhetsz le.

A Billingót havonta 20 db számla vagy 250 000 Ft nettó bevételi határig használhatod ingyen. Ha ezt átlépnéd vagy idővel összetettebb funkciókra is beruháznál, akkor a Premium előfizetéssel magasabb szintre emelheted céged számlázását.

3. billzone.eu

A billzone.eu kínálatában szintén találsz egy igen ingyenes alapcsomagot, ami tökéletesen alkalmas a számlázás felgyorsítására. Az ehhez szükséges adatbázisokat ugyanis itt is feltöltheted, ezen kívül használhatod céged logóját a számlákon, valamint a NAV online adatszolgáltatását is automatizálhatod. A jövőben két nagyobb csomag közül is választhatsz, de az ingyenes megoldás mellett is jelezheted egyéni igényeidet a szolgáltató irányába.

4. clearadmin

A clearadmin bővítőmodulok nélküli alapváltozata teljesen ingyenes, és valóban csak azokat a legalapvetőbb funkciókat tartalmazza (ügyfél- és terméktörzs, számlakészítés néhány kattintással), amelyek és hatékony számlázáshoz elengedhetetlenek.

Az előállított számlák mennyiségére, illetve összegére vonatkozó megkötések nincsenek, ami igen csak nagy előny a nagyobb forgalmat lebonyolító cégek számára. Kis méretű, telepíthető program, amelybe a felhasználóbarát felületnek köszönhetően igen egyszerű beletanulni.

5. eBIZ

Az eBIZ FREE csomagjával akár 40 másodperc alatt kiállíthatsz egy számlát, letudhatod a NAV adatszolgáltatást és akár e-számlákat is küldhetsz. Ahogyan a csomag nevéből is következik, vállalkozásod számlázását teljesen ingyen gyorsíthatod fel igen könnyedén. Amennyiben az imént említett lehetőségeknél idővel többre lenne szükséged, úgy a STANDARD és a PRO csomagok funkciói közül válogathatsz.

FONTOS! A lista ABC sorrendet követ, vagyis az említett programok közt semmiféle rangsort nem állapít meg teljesítmény, illetve egyéb szempontok alapján.

SZINTÉN FONTOS! Az ajánlóban található árak a cikk megjelenésének idején (2018. 10. 30.) érvényesek, azok a jövőben a szolgáltató döntésének értelmében változhatnak.

5 további egyszerű számlázó program

Ha még nem sikerült döntened, akkor nézd meg cikkünk második részét is, ahol 5 további számlázót mutatunk a legegyszerűbb funkciókkal »

Találd meg a tökéletes számlázó programot könnyedén, tölts ki egy villámtesztet most »

Még nem találtad meg minden igényednek legjobban megfelelő számlázó programot?

Válaszd ki a számlázóválasztó segítségével itt.

Egyre több vállalkozás választja az online számlázást

Egyre több vállalkozás választja az online számlázást

Míg néhány évvel ezelőtt még sok vállalkozás tartott az e-számlák bevezetésétől, mára teljesen elfogadott gyakorlattá vált és...

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 2. rész

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 2. rész

Cikkünk első részében jó néhány olyan gondolatot szedtünk össze, amelyek segítségével könnyedén eldöntheted, hogy a Te vállal...

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 1. rész

Ha magadra ismersz, akkor Neked is megéri sürgősen e-számlákra váltani! – 1. rész

Szívesen felpörgetnéd valahogy az olyan unalmas feladatokat, mint a számlázás? Sok jót hallottál már az e-számlákról, de vagy...

A legjobb számlázó programok hasznos logisztikai funkciókkal kereskedőknek – 2. rész

A legjobb számlázó programok hasznos logisztikai funkciókkal kereskedőknek – 2. rész

Egy logisztikai funkciókkal is felturbózott számlázó program rengeteg terhet levesz a kereskedők válláról. Gondolj csak bele,...